Přejít na výpis diskuzí
Grafické srovnání PC a X360 verze Alan Wake
16.2.2012 | Petr Poláček
155 příspěvků
-
Stoji tato hra za to?
-
-
Za ctyri stovky na Xboxu urcite. Za 1000, nebo kolik bude hra ted stat na PC? Tot otazka.
-
-
k tomu rozmazaniu - to je zase obraz interpolovaný z nejakého subhd rozlíšenia ? inak obloha vyzerá v oboch prípadoch hrozne...
-
hry na xbox vypadají dobře jedině na malých televizích velikostí cca 22'' monitoru. Brácha má malinkou televizi a já "velkou" 80ku a je to znát. Kostičky kam oko dohlédne. Ale Alan je skvělá hra :) dohrál sem ji několikrát
-
Čeština je oproti angličtině nádherný jazyk, angličtina je primitivní hnus.... ale s takovým přístupem co tu někdo píše, tak se za chvíli budeme muset učit vietnamsky, když si budeme chtít jít dát do Teska nudle k "vietnamcům" ...
-
-
Strašně nádherný kreténku. *5*
-
ťažko posúdiť ktorý jazyk je lepší ale isté je, že to čo píšeš bude primitivný hnus v každom jazyku.
-
-
na xboxu je to objektivne technicky horsi, da se rict ze dost hnusne .. ale paradoxne to na me pusobi trochu atmosfericteji (krom toho staticky screenshot neni zas tak urcujici) .. at uz to vypada jakkoliv ... stejne nemam na vyber takze pojedu na PC ...
-
Mimochodem já Alana ještě nehrál, štve mě že to není v češtině (když už jsme teda jako v tom Česku tady že....nechápu jak tu vůbec můžou vycházet hry v cizí řeči .. hnus), nejsem až tak zdatný angličtinář .. je to pro tuto hru problém? Dá se hrát i tak? Je mi jasný, že z příběhu tam asi moc nepochytím detailně... ten český manuál je tam aspoň mapa nebo něco ?
-
-
Vývojáři a ani čeští distributoři nemůžou za to že tě kdysi soudruzi komunisti nenechali učit se anglicky...
-
Preklad by se proste nevyplatil, a podnikatel podnika aby vydelal, ne aby par poctivcum a tune piratu sponzoroval preklad.
-
-
To není argument a důvod, jsme v ČR a já chci výrobek lokalizovaný pro tuto zem. Pokud chce cizí firma prodávat na jiném území, ať zajistí tamní překlad snad ne? Už vidím jak v USA hrajou třeba Mafii v češtině .... Když chceš podnikat v dané zemi, nauč se její jazyk.. je to prostě hnus a nemorálnost. Když si pojedeš otevřít restauraci do thajska, taky tam budeš mít všechno česky ? Bys mohl rovnou zavřít ...
-
-
Kdyz jsi velkej trh (velka cast zakazniku atd.), udelaji vsechno aby ti to nacpali. Kdyz jsi malo vyznamna cast zakazniku, tak jim je jedno jestli v CR prodaj 400 krabic nebo 500. Resp. pro ne muze byt lepsi kdyz prodaj 400 bez cestiny nez 500 s cestinou za x tisic.
-
Přeložit do češtiny by se to nevyplatilo, nejsou dostatečné prodeje.
Přijde ti normální, že kvůli tobě, který anglicky neumí, by neměl možnost nikdo jiný si to zahrát aspoň v té angličtině? S logikou "když to není pro mě, tak ať to není pro nikoho" asi v životě moc nepochodíš. -
-
Nesmysl. Tady nejde o mě. Tady jde o úplně jiné principy, mně to jako spotřebitele nezajímá. Ty budeš číst knížku v arabštině ? Pokud chci prodávat produkt v dané zemi.... a ziskoví jsou až až to si nemysli, ta lokalizace (byť jen titulky) zase tolik nestojí, kdyby to udělali všude po světě.. tak by měli místo 20 mil zisk třeba 19 ..... Zkrátka hnus takový druh myšlení, proto jak uvažuješ Ty a Tobě podobní .. tak právě proto jde tahle země do háje .....kdyby USA mělo koule, tak by jsi je olízal ....
-
-
*15* Kdyby USA mělo koule, tak by o ně brzo přišlo... Zvlášť za to co nám chtěli udělat s internetem.
-
Tvrdě prosazovat jediný správný názor, to ti jde. Není to česky, jdi bez vzrušení od toho, máš spoustu alternativ. Nemusí být všechno česky, často o to spousta lidí nestojí.
Aneb:
- je mi nějak stydno, neměli bychom se učit nějakou cizí řeč?
- a proč posím tě, ten jich uměl a stejně se nedomluvil -
Tj ale ono, pokud chce. Vem si ze oni to mozna ani nechcou prodavat u nas. Dovazi to tu jenom proto, ze tim nic neztrati. Kdyby do toho meli neco investovat tak se jim to nemusi vyplatit.
-
-
-
Jasný, typicky česká povaha, než se radši něco naučit, tak breptat, stěžovat si a nevím, co ještě...
-
-
To nemyslíš vážně co jsi teď plácl za nesmysl.
-
-
-
-
-
rozdíl je asi jenom v počasí, na jedné je víc zataženo a na druhé ne ...asi :-)
-
-
Xbox je mázlý a méně kontrastní, aby se schovaly řádově hnusnější textury. Ne, to není počasí
-
-
fíha teda ty máš oči :D ... ja som vážne postrehol iba "zmenu v počasí" aj to je svojim spôsobom iba efekt...
-
-
si to to zvětši a pozorně koukej na jednotlivé plochy. Stejně tak pozoruj, kdy dochází dokonalému rozmazání textur na nezřetelnou vodovku.
-
-
mne to príde tak že PC to vykresluje ostrejšie (čo je zámerne asi kôli výkonu PC) ale aj tak tam vidím rozdiely naozaj minimálne aj tie môžu byť riešené na základe DX...
tam je práve ten problém "si zo zväčši a pozorne pozeraj" a v pohybe na toto jednoducho času nie je... preto to človek ani nepostrehne -
-
O tom, že v pohybu o člověk nepostřehne, se ale vůbec nebavím. To je samozřejmě možné.
-
-
-
-
Je to především počasí. Textury jsou co do kvality identické, jediný rozdíl je ve vyšším rozlišení u PC verze.
-
-
"Textury jsou co do kvality identické, jediný rozdíl je ve vyšším rozlišení u PC verze." supr protimluv, tak trochu. Umělecký dojem je samozřejmě identický, ale tady se bavíme o technické kvalitě. Tak jak může být identická a zároveň jiná? O_o
prostě "jediný rozdíl je ve vyšším rozlišení u PC verze" = "řádově hnusnější textury"
-
-
-
-
Zajímalo by mě, odkud to ti "gayové" ze SKiDROW vzali.
Preload na Steamu nebyl, hra vychází až za hodinu, takže jedině někdo z Remedy. -
nemám nic proti xboxové grafice, pořád mi přijde dost dobrá a stačilo by mi kdyby mi to jelo přesně takhle
-
Úbohý príspevok...ten čo to písal si asi sral do huby. Na jednej strane vychvaľuje robotu a na druhej zasa píše, aká je tá robota nahovno. V tejto hre aj tak vždy išlo iba o ten brutálny pocit nočnej mory.