Přejít na výpis diskuzí
Grafika rozhodně nebude slabou stránkou Mount & Blade II: Bannerlord
29.9.2014 | Aleš Smutný
43 příspěvků
-
*3* *1*
-
Fanda trpaslíka to ocení *3*
-
A co ta strategie Total War nebo jak se to jmenuje. Taky je zde spousta jednotek v dobré grafice. Třeba zde bude podobně upravená AI, že se nebude jednat o jednotlivě myslící členy jako ve Warband, ale o hromadnou AI jednotlivých skupinek. No uvidíme... *4*
-
I ty letmé snímky postav jsou oproti minulým dílům slušný posun vpřed. *4*
-
mne by vklude stačilo keby do tej hry zakomponovali viacej možností rozhodovania, riešení a ovplyvňovania jednotlivých lordov... viac možností prispôsobenia si hradu a niektoré otravné veci ako napríklad "plnenie" hradu vojakmi... toto som musel riešiť cez mód ktorý nebol zrovna dokonalý ale postačil... ovládnuť caladriu v celom jej rozsahu bolo v originálnej hre takmer nemožné...
každopádne chlapci z taleworlds robia veľmi dobrú robotu a držím im palce... neraz som ich podporil a ak mašina vydá vklude podporím aj nadalej... nech sa orientujú na tú hratelnosť lebo M&B treba naozaj iba vykresať do dokonalosti... pre mňa je táto hra už aj bez toho zhmotnenou zábavou pri ktorej som strávil mega hodín (a to hlavne v singleplayeri) -
ten southpark, 2x som precital BonerLord
-
Tady ocividne nekdo nepochopil jistou narazku a udelal ze sebe akorat tak blba :)
-
Podle toho co jsi napsal si asi myslíš, že jsi zrovna ten "chytrejsi" a to že se někdo věnuje třeba jen hudbě zněj dělá "vymastenyho ignorantskyho obcana". Jsi akorát tím čím opovrhuješ.
-
Jemu by se líbilo , kdybychom šli všichni do prádelny a skládali tam ručníky !
-
jo v ocich vymastenyho ignorantskyho obcana dnesni spolecnosti mozna. Ovsem chytrejsi clovek vi ze hrani samozrejme ma daleko do neprakticnosti a neucelnosti.
-
Za zmínku stojí že tohle video vyšlo přesně dva roky od oznámení Bannerlordu- tak ať už to sakra vydaj. Editor konečně vypadá user friendly, je pěkný že ukázali mapy z Warbandu, takhle máme pěkný srovnání.
-
Asi není moc šance, že to vyjde letos že? *4*
-
No já sem si stáhnul jeden jednoduchý mod přímo od vývojářů a nastavil sem si velikost bitev tak aby to stačilo na moje PC ... a měl jsem o dost víc než stovku. *3*
A ono se taky dá docela dost dohnat LODem, lepším AI, a lepší optimalizací ... Ale nakonec pokud ti velikost bitev nebude stačit, tak vždycky můžeš hrát jinou hru, kde budou větší a lepší středověké bitvy. *1* -
no treba to byla jedna z veci ktera se mi nelibila...kdy mel clovek megaarmadu, ale bojvala stovka a to byla grafika pomerne zastarala. Ted je ta grafika na uplne jinem lvlu, ale vykon pocitacu se o tolik rozhodne nezlepsil.
-
Ani v původním M&B nebyli počty jednotek nějak extrémní ... Takže prostě budeš mít zase posuvník, který si nastavíš podle toho jak silný máš počítač. Proč měnit něco co funguje?
-
hm a jak poresi pocty jednotek...to aby clovek mel nejaky pocitac z NASA
-
Hezky, hezky. Moc se mi libi ten detailni teren pobliz kamery. Akorat nechapu kde autor clanku vydedukoval ty pekne udelane postavy. Pockal jsem az do konce a z tech par letmych snimku bych si fakt netroufal hodnotit. *7*
-
To bude zase strávených hodin nepraktickým a neúčelným způsobem :)
-
Jen kvůli tomuhle uvažuju o novém železe. Času dost, ještě to chce nové Winy. *4*
M&B:Warband s Floris modem mě pořád baví. -
Chci ... tohle chci. Sakra ať už to mají hotový. *1*