Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    *3* *1*
  • Fanda trpaslíka to ocení *3*
  • A co ta strategie Total War nebo jak se to jmenuje. Taky je zde spousta jednotek v dobré grafice. Třeba zde bude podobně upravená AI, že se nebude jednat o jednotlivě myslící členy jako ve Warband, ale o hromadnou AI jednotlivých skupinek. No uvidíme... *4*
  • I ty letmé snímky postav jsou oproti minulým dílům slušný posun vpřed. *4*
  • calwin
    mne by vklude stačilo keby do tej hry zakomponovali viacej možností rozhodovania, riešení a ovplyvňovania jednotlivých lordov... viac možností prispôsobenia si hradu a niektoré otravné veci ako napríklad "plnenie" hradu vojakmi... toto som musel riešiť cez mód ktorý nebol zrovna dokonalý ale postačil... ovládnuť caladriu v celom jej rozsahu bolo v originálnej hre takmer nemožné...

každopádne chlapci z taleworlds robia veľmi dobrú robotu a držím im palce... neraz som ich podporil a ak mašina vydá vklude podporím aj nadalej... nech sa orientujú na tú hratelnosť lebo M&B treba naozaj iba vykresať do dokonalosti... pre mňa je táto hra už aj bez toho zhmotnenou zábavou pri ktorej som strávil mega hodín (a to hlavne v singleplayeri)
  • matej.lesko.1
    ten southpark, 2x som precital BonerLord
  • Sithard
    Tady ocividne nekdo nepochopil jistou narazku a udelal ze sebe akorat tak blba :)
  • Podle toho co jsi napsal si asi myslíš, že jsi zrovna ten "chytrejsi" a to že se někdo věnuje třeba jen hudbě zněj dělá "vymastenyho ignorantskyho obcana". Jsi akorát tím čím opovrhuješ.
  • wenceslaus
    Jemu by se líbilo , kdybychom šli všichni do prádelny a skládali tam ručníky !
  • jo v ocich vymastenyho ignorantskyho obcana dnesni spolecnosti mozna. Ovsem chytrejsi clovek vi ze hrani samozrejme ma daleko do neprakticnosti a neucelnosti.
  • Kozy
    Za zmínku stojí že tohle video vyšlo přesně dva roky od oznámení Bannerlordu- tak ať už to sakra vydaj. Editor konečně vypadá user friendly, je pěkný že ukázali mapy z Warbandu, takhle máme pěkný srovnání.
  • Asi není moc šance, že to vyjde letos že? *4*
  • walltar
    No já sem si stáhnul jeden jednoduchý mod přímo od vývojářů a nastavil sem si velikost bitev tak aby to stačilo na moje PC ... a měl jsem o dost víc než stovku. *3*

A ono se taky dá docela dost dohnat LODem, lepším AI, a lepší optimalizací ... Ale nakonec pokud ti velikost bitev nebude stačit, tak vždycky můžeš hrát jinou hru, kde budou větší a lepší středověké bitvy. *1*
  • no treba to byla jedna z veci ktera se mi nelibila...kdy mel clovek megaarmadu, ale bojvala stovka a to byla grafika pomerne zastarala. Ted je ta grafika na uplne jinem lvlu, ale vykon pocitacu se o tolik rozhodne nezlepsil.
  • walltar
    Ani v původním M&B nebyli počty jednotek nějak extrémní ... Takže prostě budeš mít zase posuvník, který si nastavíš podle toho jak silný máš počítač. Proč měnit něco co funguje?
  • hm a jak poresi pocty jednotek...to aby clovek mel nejaky pocitac z NASA
  • Hezky, hezky. Moc se mi libi ten detailni teren pobliz kamery. Akorat nechapu kde autor clanku vydedukoval ty pekne udelane postavy. Pockal jsem az do konce a z tech par letmych snimku bych si fakt netroufal hodnotit. *7*
  • Inquisitor
    To bude zase strávených hodin nepraktickým a neúčelným způsobem :)
  • Jen kvůli tomuhle uvažuju o novém železe. Času dost, ještě to chce nové Winy. *4*
    M&B:Warband s Floris modem mě pořád baví.
  • walltar
    Chci ... tohle chci. Sakra ať už to mají hotový. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit