-
mel sem moznost ozkouset si granturismo 6 aji project cars2. bohuzel gran turismo me zklamalo, jizdni vlastnosti jsou arkadove a aji grafika je oproti project cars horsi. na druhou stranu pc2 udelalo presne vse co se mi libi. ano ma to sve mouchy a bugy jeste, ale uz ted vim ze gt kupovat nebudu a postacim si s projectama. zavodni hry hrajeme zasadne online, mame komunitu takze single vubec nehodnotim. ale na prave online zavody je proste pc2 lepsi
-
-
a..... ty srovnavas 4roky stare gt6 na ps3 s project cars 2 z letosniho roku?
aha no... dobre :)
-
-
v poslední dobe se nejak roztrhnul pytel se zavodními hrami ani nevím co si vybrat. hodil by se nejaký srovnávací článek abychom se v tom mohli zorientovat
-
-
Blba tupa arkada-Forza.
Arkada s troskou simulace- Gt Sport
Zabavna ale furt hratelna simulace- Project Cars 2
-
-
já současnému hodnocení her nechápu, mám pocit, že čím je hra jednodušší a má vice mikrotransakcí ma vyšší hodnocení. Tahle hra byla rok dopředu avizováná jako online hra, tak proč si všichni stěžují, že tam není single. Single je v každé závodní hře, není plus že to zkusili jinak? Oproti minulému GT vylepšili snad všechno - zvuk, grafiku, jizdní model, fyziku a přitom to je o tolik hůře hodnocené.
Já vám nevím, pak se nedivte, že jsou vsude lootboxy, mikrotransakce a casualni prkvy... -
-
No ale ak je to online, nech sa o ten online aj staraju a nie ze nechaju 3 dni rovanke 3 trate na online jazdenie, dalsia vec je ze pretek trva 4-5 kol ? Are you kidding me ?
-
-
Dalsie co by som podotkol su online preteky bez nicenia pneumatik, nemina sa palivo, pneu stale iba tvrda zmes..a o dynamickom pocasi ani nevravim..
-
-
Mě přijde hodnocení v pořádku, prostě je tam mál obsahu v tý hře a tak to prostě je...
-
-
nerikam že neni, ale tak nejak mam pocit, ale prece jenom ta hra se skvele hraje - neni to to hlavni?
-
-
Ale jo v pořádku, takže k tomu mi ta sednička sedí akorát. Bývaly doby kdy se před 10-20ti lety dávaly sedmičky dost dobrým hrám...
-
Je spousta skvělých her, ale až jejich nedostatky či klady je snadno odliší od ostatních. Dobrá hratelnost se dá dnes už snadno zmrvit pěknou řádkou různých designérských řešení, takže nakonec to stejně přestaneš hrát.
-
-
-
to nemyslím ani na tuhle recenzi - ta je fajn .ale tak obecne... Bethesda nepošle review kopie a hry chytají malé hodnocení i když jsou to výborné hry - Prey, The Evil Within 2...
Divná doba.
-
-
Preco davate reklamy do kazdej riti? Otvorim games.cz....reklama cez celu stranu....otvorim video a vyblakne ma mna akasi krava......dobre, len tak dalej
-
-
money
-
-
Po demu jsem měl z řízení tak dobrý pocit (gamepad), že jsem musel hned koupit. Heh..na PC s volantem Project Cars 2, teď na PS4 GT Sport a ještě čekám na na Xbox One X a půjdu hned do nové Forzy. Parádní rok na auta....škoda, že to reálné jsem pěkně zhuntoval a teď jezdím do práce busem. :D
-
-
nj naše večne spokojene sluníčko. je vubec nejaka hra s kterou si nebyl spokojený?
-
-
No jééje Bobe, takových her za těch 30 let už bylo. :) Mám ale asi ve zvyku se vyjadřovat jen k hrám, které mě něčím okouzlily (i když se mi na nich něco jiného třeba nelíbí). S hrou jsem nespokojený většinou v případě špatného technického stavu, když něco nefunguje jak má apod. nebo ložených minel, ale to se prostě dnes moc nestává. K tomu nejsem herně vyhraněný a dokážu se naladit prakticky na cokoli no a hned tu máme herního advokáta. :)
-
-
Nová forza asi taky není ta nejlepší forza.
-
-
Sice hezká hra ale tohle už fakt není pro mě, za mě je to sice hezká ale už mrtvá série.
-
Kdysi jsem si chtěl pořídit PS4 kvůli GT7, které jednou snad vyjde. Ale ono nepřicházelo, a bohužel GT6 vyšlo na již tehdy zastaralé PS3, a tu už prostě nemělo smysl si pořizovat. Nyní o pár let později máme GT Sport a dokonce PS4 PRO ale co z toho. Kariéra nikde, online mě netáhne, volant nemám a tak nejspíš zůstanu u Xone S a Forza Motorsport 6.
-
trošku podbné jako s PES, skvělá hra - málo modu, jenže hraju pro hru samotnou a ne kvuli kariere, a nove GT opravdu exceluje v hratelnosti, grafice, ve zvukách a v detailech hry samotné.
-
-
Zvuky mi přijdou ve srovnání s konkurencí suveréně nejhorší.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=fSGDuX4WzlQ
-
-