Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rejsek
    Taky nemám tenhle styl rád, je to jak natočené ruční kamerou. Určitě je super mít mašinu, co to zvládne takhle bez sekání, ale pocitově se mi víc líbí "filmovější" obraz na nových konzolích. Ale to mě trápit nemusí, já si to zahraju max tak na svém X360 *2*
  • Trailer úplne o hovne, mohli si s tým dať väčšiu prácu, len dúfam, že po toľkých odkladoch hra bude fičať na 100 percent bez problémov a bude aspoň tak odladená ako MP3 :)
  • Troll_lesni
    Trailer hrozný. Nenalákat na hru. 60 FPS vypadat ošklivě. Snad lepší až zahrát.
    • species
      Ta filmovost™ je bohuzel tatam, nicemene se to treba zase bude dat hrat bez textur z roku 98 a bez doskakovani predmetu primo pred xicht, takze imo 60FPS je jen nutne zlo *1*
      • walltar
        Já nevím no ... ale pokud někomu opravdu 30FPS připadá víc filmovější (osobně bych to popsal jako nehratelné sekání) tak není nic lehčího, než si ty FPS locknout na 30.
  • species
    ja se na to..... pokazdy kdyz jsem pri odkladu nadaval ze na to dlabu tak uz jsem vedel ze rikam nesmysly.

Uprimne me znovu(uz snad po pate!) predobjednat donutily uz letsplaye z "nextgen" online heistu, tenhle trailer je proste naprosta pecka!!
  • To vypadá divně a nepřirozeně *1* třeba ac unity nebo far cry nevypadají při 60+ fps tak divně zrychleně
  • Doufám, že se modeři vytáhnou a udělaj pořádný příběhový mody a ne, že většina modů bude o tom, že si tam budu běhat se zebrou...
    To pak nemá cenu GTAV znovu hrát, když se budou děat jen takovýhle nesmysly...
  • Keyz
    Mnoho povyku pro nic....

Gameplay 0 a 60FPS nevyužito. Hotovej filmovej trailer *11* Kdyby to bylo z hraní, tak by to byl sakra rozdíl ale 1 minuta nějakých střihů je na nic. Navíc je to pořád stará hra s předělanou grafikou...
  • Doufam že pokud bude Online funkce tak podařené jak se říká na konzolích tak se PC scéna zvedne a podpoří tuhle hru alespoň dalšíma 50 milionama prodaných kusů.

Aby se konečně ukazalo že PC scéna nejsou jen zlodějové ale dokaží si tvůrců vážit.
    • Keby sa da na konzolach tak lahko piratit ako na PC to by sa len videlo kto je aky :)
      • Vždyť to není problém, pirátění na X360 i PS3 je dost jednoduchý...
        • jednoduchy mozna. Ale kdo by to delal, kdyz chce vyuzivat online sluzby. Jen si to stahuje z piratebay, at na PC nic nevychazi. Nehlede na to, ze fakt nekupuju hry proto, ze je tezky to piratit, ale ze je proste chci kupovat
  • Mart9
    Potřeboval bych nějak zjistit, jestli mi to pojede, pak bych bez váhání koupil.
    • walltar
      To je jednoduchý ... počkej si až to výjde a potom se zeptej. Řekl bych že bude spousta lidí, co budou mít podobný HW. Teď se můžeš maximálně řídit oficiálníma HW požadavkama.
      • Mart9
        Stačí jiný ovladače a hra běží jinak, na tohle se moc ptát nedá. Kdybych pak vyčetl, že je to výborně optimalizované, to by mě asi přesvědčilo.
        • walltar
          Tak to je potom těžký... Ale ovladače se dají měnit, registry čistit a OS přeinstalovat. SW problémy nejsou nepřekonatelné.
    • Inquisitor
      Tož to budeš muset zkusmo stáhnout:), i když kolikrát se mi stalo, že stáhnutá verze nejela a origo fičel v pohodě. Nebo si počkat na nějaký ty testy, pak bys zhruba mohl vědět.
      • Mart9
        No stahovat několik desítek giga se mi nechce, ale kupovat zajíce v pytli taky ne. Proto je to tak důležitý problém, že jsem napsal příspěvek.
  • Hrozne se mi libi ta posmrtna krec konzolovejch fan-boys. Ja bych to na 30fps (s dropama) nehral treba.
    • species
      a doskakovani predmetu, nesmime zapominat na doskakovani predmetu! *5*
      • Vojta_Ilavsky
        Myslíš ten poslední zmrvenej update?
        • species
          myslim celkove konzole, sorry
          • A jakej je přesně rozdíl mezi 30ti a 60ti FPS?
            Hraju na PC a na PS4 a stejně rozdíl nepoznám. U 60fps se mi to zdá jenom trochu zrychlený.
            • species
              60 je jednou tolik co 30. Ta hra je samozrejme plynulejsi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit