Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Hlavně to je náročné na HW. Aby jsi při stejném nastavení kvality získal z 30 FPS -> 60 FPS potřebuješ o dost lepší HW. Se podívej na nějaký test jaká karta umí těch 30 a jaká 60. Připlatíš si.

Poté by se krabičky zábavy do každé rodiny nemohly prodávat za diskontní ceny. Plus to co píšeš. Větší důraz na přesnou práci. Spíše by bylo sakra vhodné, aby konzole konečně nebyla jedna krabička která má sedět všem, ale třeba dvě krabičky. No a jedna by uměla vše v 60 FPS.

= Více lidí by poznalo ten rozdíl a ten standard by se posouval díky lidem a ne uměle. Jak to dělají konzole. (borec, řekne "náš nový křáp zde bude 5 let a po 5 letech bude skok v technologii. Tak jsem rozhodl") Pořád by to zde bylo roky, ale někdo by jsi mohl zkusit to lepší a možná by se to lepší poté více dostalo do popředí. Pořád na konzoli máš hry které na PC nejsou.
  • C-BEAM
    60 fps mal byť už dávno štandard, veď pri tomto fps sme hrávali už pred 15 rokmi ale okrem technológie to má isté úskalia ktoré sú vidieť aj v tomto trailery. S plynulosťou obrazu totiž stúpajú nároky na veškeré animácie, mozog vníma každý pohyb presnejšie a ľahšie "cíti" nepresnosti. Výsledkom je istá neprirodzenosť toho čo sa na scéne odohráva ak nie sú animácie perfektné a to v GTA (pochopitelne) nie sú.
  • walltar
    Tak to je potom těžký... Ale ovladače se dají měnit, registry čistit a OS přeinstalovat. SW problémy nejsou nepřekonatelné.
  • Jsem asi jedinej, komu se ten trailer líbí.. Vždyť ta filmová kamera je úžasná, muselo to dát dost práce udělat takové záběry) + depth of field efekty.. nádhera!

60FPS nejde vidět jen v gameplayi.. za mě 10/10
  • Mart9
    Stačí jiný ovladače a hra běží jinak, na tohle se moc ptát nedá. Kdybych pak vyčetl, že je to výborně optimalizované, to by mě asi přesvědčilo.
  • R* nechtel chudaky konzolaky az tak moc ztrapnit ukazal jen to zakladni no, kdyby konzolaci vydeli jak vypada dynamicka scena v 60fps zahodili by sve tlacitka hodne daleko *3*
  • walltar
    Já nevím no ... ale pokud někomu opravdu 30FPS připadá víc filmovější (osobně bych to popsal jako nehratelné sekání) tak není nic lehčího, než si ty FPS locknout na 30.
  • Mart9
    No stahovat několik desítek giga se mi nechce, ale kupovat zajíce v pytli taky ne. Proto je to tak důležitý problém, že jsem napsal příspěvek.
  • Vojta_Ilavsky
    Myslíš ten poslední zmrvenej update?
  • Rejsek
    Taky nemám tenhle styl rád, je to jak natočené ruční kamerou. Určitě je super mít mašinu, co to zvládne takhle bez sekání, ale pocitově se mi víc líbí "filmovější" obraz na nových konzolích. Ale to mě trápit nemusí, já si to zahraju max tak na svém X360 *2*
  • jednoduchy mozna. Ale kdo by to delal, kdyz chce vyuzivat online sluzby. Jen si to stahuje z piratebay, at na PC nic nevychazi. Nehlede na to, ze fakt nekupuju hry proto, ze je tezky to piratit, ale ze je proste chci kupovat
  • Trailer úplne o hovne, mohli si s tým dať väčšiu prácu, len dúfam, že po toľkých odkladoch hra bude fičať na 100 percent bez problémov a bude aspoň tak odladená ako MP3 :)
  • species
    a doskakovani predmetu, nesmime zapominat na doskakovani predmetu! *5*
  • species
    Ta filmovost™ je bohuzel tatam, nicemene se to treba zase bude dat hrat bez textur z roku 98 a bez doskakovani predmetu primo pred xicht, takze imo 60FPS je jen nutne zlo *1*
  • Vždyť to není problém, pirátění na X360 i PS3 je dost jednoduchý...
  • Troll_lesni
    Trailer hrozný. Nenalákat na hru. 60 FPS vypadat ošklivě. Snad lepší až zahrát.
  • species
    ja se na to..... pokazdy kdyz jsem pri odkladu nadaval ze na to dlabu tak uz jsem vedel ze rikam nesmysly.

Uprimne me znovu(uz snad po pate!) predobjednat donutily uz letsplaye z "nextgen" online heistu, tenhle trailer je proste naprosta pecka!!
  • To vypadá divně a nepřirozeně *1* třeba ac unity nebo far cry nevypadají při 60+ fps tak divně zrychleně
  • Doufám, že se modeři vytáhnou a udělaj pořádný příběhový mody a ne, že většina modů bude o tom, že si tam budu běhat se zebrou...
    To pak nemá cenu GTAV znovu hrát, když se budou děat jen takovýhle nesmysly...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit