Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V předvádí v traileru PC verzi, která běží v 60 fps
2.4.2015 | Aleš Smutný
137 příspěvků
-
Keby sa da na konzolach tak lahko piratit ako na PC to by sa len videlo kto je aky :)
-
Jakožto čtenář Písně ledu a ohně můžu říct, že to je pravda. *1*
-
To je jednoduchý ... počkej si až to výjde a potom se zeptej. Řekl bych že bude spousta lidí, co budou mít podobný HW. Teď se můžeš maximálně řídit oficiálníma HW požadavkama.
-
Tož to budeš muset zkusmo stáhnout:), i když kolikrát se mi stalo, že stáhnutá verze nejela a origo fičel v pohodě. Nebo si počkat na nějaký ty testy, pak bys zhruba mohl vědět.
-
Mnoho povyku pro nic....
Gameplay 0 a 60FPS nevyužito. Hotovej filmovej trailer *11* Kdyby to bylo z hraní, tak by to byl sakra rozdíl ale 1 minuta nějakých střihů je na nic. Navíc je to pořád stará hra s předělanou grafikou... -
"... Už na to vlastně čekám tak dlouho, že sem se dostal do stavu, že je mě to úplně jedno." Právě jsi vystihl pocit čtenářů Písně ledu a ohně *3*
-
Doufam že pokud bude Online funkce tak podařené jak se říká na konzolích tak se PC scéna zvedne a podpoří tuhle hru alespoň dalšíma 50 milionama prodaných kusů.
Aby se konečně ukazalo že PC scéna nejsou jen zlodějové ale dokaží si tvůrců vážit. -
Potřeboval bych nějak zjistit, jestli mi to pojede, pak bych bez váhání koupil.
-
Hrozne se mi libi ta posmrtna krec konzolovejch fan-boys. Ja bych to na 30fps (s dropama) nehral treba.
-
Podle mě to byla reakce na kvalitu traileru, který je ubohý, ne hry.
-
Mas pravdu, uplne nic moc. Ty by si naprogramoval lepsie. Potom daj vediet...aby sme vedeli kedy budeme kolabovat od uzasu. A teraz sup sup hrat Simsov trotlik.
-
Je vono to uz vychazi v dubnu? Sakra jeste nemam ani dohrany Pillars a uz dalsi hra :-)
-
Tak si počkám jaká bude optimalizace a celkově jaký bude port... Pokud se jim to podaří, tak si asi GTA koupím. Jinak radši počkám na nějakou slevu.
Už na to vlastně čekám tak dlouho, že sem se dostal do stavu, že je mě to úplně jedno. *1* -
Souhlas, hrozná "hudba", za mě ke GTA jedině country a fláky z osmdesátých a starších let.
A k videu - jen filmové prostřihy a navíc mi to asi chtělo ukázat, jak by mi to teoreticky šlapalo. Na desátý pokus jsem to trhaně rozjel na 360p. -
Coze? :D
-
nič moc teda