Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V přiveze tři hry v jedné
9.11.2012 | Redakce Games.cz
135 příspěvků
-
Kdyz nad tim tak premyslim tak staci aby tam byl Lazlow a vsechno ostatni je fuk :D
-
No říkám si, že tohle prostě zklamat ani nemůže. Rockstar tohle umí dokonale a pro mě osobně je série GTA, Mafia a sportovní série FIFA, to nejlepší co jsem kdy hrál a to hraji hodně her již X let :-) možná ještě COD2 po síti mě velmi bavil.
GTA V bude prostě nášup a já se strašně těším. Hry tohoto typu mi vydrží měsíce, co měsíce - roky! Bude to bomba - otevřený svět, nekonečné možnosti, řádění, blbnutí, vlastní děj, obrovský svět to je prostě boží. Jediný moje Vítka je k možnosti úprav - tak trošku jsem v tomto ohledu doufal k návratu k GTA: SA - tedy úprava svalstva - posilovna, možnost naučení bojových sportů, možnost kérek, změny účesu apod. To mě trošku mrzí, protože si rád postavu upravuji podle svých představ, ale chápu, že GTA není The Sims. Ovšem Rockstar odhalily, že postavu půjde trošku upravovat a oblečení měnit a nakupovat mnohem více než v GTA IV, takže možnost nějakého střihu či kérky tu možná bude :) Ještě by ve hře mohla být možnost zkupovat budovy a firmy, které budou následně vydělávat jako ve Vice City :-) to taky bylo dobré. Strašně se těším! -
tak to bude odpad *11*
-
Ano udělá.Vypadá to na první pohled lépe ale na druhý již ne.
Rozmazané textury to nezachrání. -
ne
-
No jo, tak snad tam něco podobného udělají. Já jen doufám, že tam prostě bude spousta různých skrytých atrakcí, že spousta domů bude mít taky vnitřek (a bude přístupný) a že tam nebude moc prázdných ploch uprostřed kterých budou tři velké kameny a mezi nimi "schovaný" raketomet. ^^
-
On ale nejspíš myslel, kdy se SA odehrává příběhově, ne kdy vzniklo. *3*
-
ty tři hlavní postavy nahrávají jedné věci: coopu
-
Na grafiku "sere" pes, pokud to bude mít hratelnost VC/SA, beru všemi deseti.
-
Sem zvědavej jestli v gta5 bude taky Las Venturas a San Fierro.
-
Aby ses nedivil...ono změna kontrastu,sytosti apod udělá až až...a není to nijak náročný na HW.
-
taky tak :) uz sem se tesil na suit up :D
-
No vzhledem k tomu, že je to dělaný na ty vykopávkový konzole, tak bych nějaký extra vylepšení proti IV nečekal.... Leda že by PC verze nebyla jen nepovedenej port, ale hra udělaná od základu, o čemž pochybuju *9*
-
Mám pocit, že měl na mysli období, kdy se odehrával děj SA, ne rok vydání.
-
No prave jsem kompletoval v San Andreas a ve starsich GTA. Protoze tam me ty aktivity bavili. Ve ctyrce to byla tezka nuda co se aktivit tyka (s vyjimkou chytani zlocincu) a zabijeni holubu taky neprinaselo zadny herni bonus jako prave v GTA:SA, takze jsem jich za celou hru zabil asi 6 :-)
-
Přesně tak to byli maličkosti které udělalo gta sa tím dobrým gta jaké má být. To jak jsem se staral abych nejedl moc hamburgery a chodil do tělocvičny na rotoped i když jsem to vlastně nemusel dělat tak mě to neskutečně bavilo. Škoda že to tam není a další maličkosti které dělají gta-GTA. No ale i tak to bude super a těším se na to. *2*
-
Tak gta IV nebyl žádný super kousek , ano bavil mě koupil jsem si ho atp. ale optimalizace na pc byla prostě k zbli*í *2* . To že mi jezdily pixely sem tam po budovách a vůbec všude při velmi dobrém nastavení a dobrém pc je strašné. Neřeknu kdyby po těch letech co to vydali opravili ale hra je praktický stejná a nezměněná dodnes. To že fanoušci dokáží udělat mod který vypadá o hodně lépe a o hodně lépe běží nasvědčuje tomu že to jde spravit když se chce. Nicméně mám k vývojářům respekt a nechci je nijak shazovat jelikož se určitě zdokonalili a další gta bude řezba a moc se na něj těším asi jako všichni . *1*
-
Jojo, to zní moc pěkně. Nejvíc jsem zvědavý na hory a slaňování. *4*
-
Presne tak, nechapu proc to zase musi prasit... jedinej bozi jizdni model za posledni roky. Kdyz jsem hral IV po prve, cekal jsem klasickou arkadovou sra.ku a po prvni zatacce, kterou jsem imho nevybral se mi vykouzlil usmev na tvari... auto perfektne reagovalo, podobne jako v realu a ve spatne chvilce trefit treba jen obrubak je lahudka... po chvylce kutaleni vylezete z pomackane popelnice a s chuti jdete pro dalsi obet fyzikalniho enginu :-D
-
Já vim, že vždycky vyberou pěkný screeny a těma nás krmí, ale nikdy sem nebyl ze žádnýho dílu zklamanej.Za tuhle hru, dam ruku do ohně.