Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V přiveze tři hry v jedné
9.11.2012 | Redakce Games.cz
135 příspěvků
-
Jen tobě.
-
U mě je to taky přesně takhle :). Letos jsem si konečně splnil sen a do reálného Liberty City a Vice City se podíval. Konečně mi dockvakly všechny ty zbývající detaily a parodie na reálná místa a americký způsob života, které vždy Rockstar do svých her vkládá. Co se týče nemovitostí s tím souvisí jedna věc, která mi vadila na GTA4 - nemožnost utratit ten velký obnos peněz, které hráč vydělal. Peníze tam neměly žádnou roli a člověk prakticky neměl motivaci je vydělávat. Ve Vice City nebo SA bylo možné utratit i miliony a dostat se na nulu.
-
Přijde to jenom mě, že jde o revoluční model vyprávění příběhu?
-
a?
-
No nevím. Aby zase hráč neměl na ucte stovky tisíc dolaru a nemel je za co utratit. *11*
-
taky se těším, protože se mi nestalo, že by se mi novější díly zdáli horší, právě naopak. Mě osobně serie přijde díl od dílu lepší. Na druhou stranu, starší GTA mi spíše připomíná Saints Row, novější díly GTA jdou spíš cestou k realističnosti ( motorová pila a kladivo na šikanu lidí už v GTA IV není)
-
Mám to chápat tak, že's v GTA4 lítal a hledal holuby? :)
Z open-world her se taky snažím dostat co nejvíc (přeci jen GTA4 hraji dodnes), ale asi něco jiného, eh.
RPG prvky osvěžující byly, ale ne na tak dlouho, aby je člověk vydržel jako povinnost. Si teda myslím. -
Ony ty rpg prvky byli mirne receno nedotazene, ale bylo to takove osvezujici. Ja jsem zase vetsinou hrac - collector, co se snazi vyzobat nejvic, co to jde. Takze jsem tagoval, hledal musle atp. Na nejake achievementy v podobe medaili kaslu. Kdyz neceho ve hre dosahnu, mel by z toho plynout nejaky bonus pro mou postavu v podobe zbrani, obleceni, vyssiho zdravi atp.
Opravdu me bavi ale i GTA4 a pravdepodobne bude i petka. Jde mi jen o to, ze jsou to hry jen krucek od neceho, co bych se nebal nazvat dokonalou hrou (minimalne pro me). Tedy kvalitni openworldovou RPG hrou na gangstera v modernim velkomeste. -
Naopak nebude možné třeba vlastnit nemovitost, ztloustnout, chodit k holiči a podobně. // to jediné mi srazilo úsměv z tváře, jinak se těším moc.
-
Jinak odkud lidi cucají že budou tři příběhy?
Co já vím(a že jsem to preview četl hodněkrát)tak oni mají svě předchozí historie,a teď budou makat spolud=jeden příběh...
To si myslíte že budete dělat mise ve třech ale každý bude mít jiný příběh se stejnýma misema?...na 99% to bude jeden příběh. -
Tak každý z nich někde bydlí jak bylo řečeno...ten feťák asi bude mít plácek vedle přívěsu,Michael garáž ve vile a černoch něco jinýho.
Prakticky budeš mít 3 save housy od začátku to stačí. -
obcas taky *14*
-
Hale lidi? Není ten v levo dost podobnej tomu herci co hrál agenta Smitha v Matrixu a nebo Elronda v Lotru?? No a ten napravo taky připomíná nějakýho herce??
-
Kalhoty,protože stahuješ po*no z warezu?
-
Tak uz stahuju *15* zlatej warez *5*
-
Tak přeji vývojářům hodně štěstí. *4* Jestli se jim podaří přeskočit vlastní nastavenou laťku v podobě těchle informací bude to bomba *3*
-
Pro mě bylo GTA vždycky o objevování zajímavých zapadlých míst s bůhvíčím. Nějaké minihry mě nikdy netáhly, to bych si rovnou mohl jít hrát jinou hru. Na ty RPG prvky si už pamatuju, pěkně mě štvalo, že se nedaly normálně vypnout :D .
-
To by bylo hodně fajn, kdyby přidali, co si psal. Je to ale bohužel jen sen. Zní to ale moc pěkně.
GTA V bude ale pouze příběhová hra s krásným otevřeným světem, které bude ale jen kulisou pro příběh. Nic více. Bohužel. -
save systém bude asi stejný ne ?
-
těch rpg prvků tam bylo daleko více... satelitní městečka byla fajn - moje nejoblibenější části hry.