Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    jestli jsem ten koncept popbral správně, tak se mi to líbí *4*
  • Keyz
    Takže budu muset přepínat anebo nebude muset?

- Když budu chtít vidět příběh pro všechny hrdiny tak bude muset hrát znova za nového hrdinu?To asi bude nuda když pojedu 3x stejné mise.
    Proč není sakra jeden hrdina a delší mise.

- Navíc spolupráce NPC s hráčem v otevřeném světe moc nefungují.Zase někdy vznikají zajímavé vtipné situace.

-Škoda,že auta budou více držet na silnici.To si zase lidi stěžovali,že GTA IV nešlo hrát protože auta se moc nakláněla a když jeli do zatáčky na plný plyn tak se diví,že jí nevyberou.. *9*
  • Těžko soudit v této fázi, ale mám takový pocit, že méně je někdy více. Když bude více hrdinů, mezi kterými budu přepínat, tak mi to neumožní se s postavou "ztotožnit", což je pro mě u těchto příběhových her dost důležité. No uvidíme, těším se hodně.
  • ten 5634154154 v binarním kodu vypočitej si to *3*
  • Jinak doplnil bych že v pondělí mají povoleno vydat preview i jiný časopisy,takže příval nových poznatků a oinformací tu bude co nevidět...a pak samozřejmně trailer :)
  • Troll kolego. a schopnéj
  • Momentálně v tom mají všechny český servery bordel,každý si dostupný info překládá jinak...ale tak to preview v informeru bylo takový sem tam...
  • Kterej přesně z těch asi 20ti momentálně naplánovanejch termínů máš namysli? ;)
  • Článek na gameinformeru jsem zatím nečetl, vycházel jsem z tohoto článku, ve kterém i Franklina popsali jako anarchistického feťáka.
  • Gameinfromeru se píše o jednom.

O Frenklinovi je psáno že prodává kradený auta a že vyrustal v ghettu....takže ano ,jen jeden.
  • A poslední je tloustnoucí Michael jenž žije v děsném manželství , svatá trojici opravdu
  • http://www.csfd.cz/film/9192-kid/
  • Jo je to srb a proto je jeho rodné jméno Nikola Bellic (belic ) (ang. belik ) - Nikolai- Nikola , je stejné jako michal -michael
  • KID...
  • Opravdu jen jeden? "A stačí říct, že Franklin je anarchistický feťák utržený z řetězu" a "násilnického psychopata Trevora, který si rád pošle do žíly něco ostřejšího".
  • Jde to uz nekde stahnout ? nejlepe uloz.to diky
  • Feťák je tam jen jeden,ale jseš asi moc sjetej aby si to normálně přečetl.
  • http://tinyurl.com/by3xd3e
  • Zločince jako hlavní postavy bych přežil, to ke GTA patří, ale proč to proboha musí být všechno feťáci?
  • Hm zase dalsi GTA ze je to furt bavi recyklovat GTA 3 to zase bude blbost *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit