-
A jeste konzole ma teda co delat a ty snimky jsou dost znat
-
Jo a co me dostalo a co povazuju za naprostou blbost a degradujeto celej jizdni model je ovladani auta za letu to je fakt vtip to to nikdo nezminil ?
-
Tak me to nedalo a kopil jsem to. Zatim odehrany jen prvni tri mise. No musim rict vypadato dobre az na ten chybejici AA, ale jsem realista. Jediny co me stave je nepritomnost mysi a klavesnice. Jinak ovladatelnost aut celkem ujde neni to zadna frustrace. Prestrelky vypadaji pekne. Pochvalu si zaslouzi ujizdeni pred policii konecne to je vice realisticke. Jinak nemam co hodnotit večer zahraju vice za me zatim 8bodu
-
Jdou dělat na PS3 verzi screeny ve hře případně jak?
-
Podle mě jde zatím o nejlepší díl ze série. Hra je unikátní v tom, že každý člověk, zvíře, auto se chová úplně jinak a nebo dělá jiné věci.
-
Já mám kritiku rád, ale ta recenze tam mi přijde místy kritická až zase zbytečně moc. Nejsem GTA fanatik, spíše PC FPS fanatik a i tak mi to přijde až moc. Např. ta grafika mi dech bere, fotorealistická být ani nemá, naopak na to železo a rozlehlost hry je ta grafika bych řekl až úžasná. Zvláštní, že to říkám zrovna já, protože absence antialiasingu a ostrého obrazu je asi to jediné, co mi na konzolích vadí a sám jsem zmlsaný ostrým a detailním obrazem. Zbytek je to samé. Auta, ty se mi zdají taky po pár hodinách hraní mnohem lepší, než ve 4ce a naopak se různě chovají (v GTA4 to pořešil až nějaký mod). To samé rozbíjení auta. Rozbíjí se luxusně, možná ještě detailněji, než ve 4ce, ale "pomaleji". Je to myslím zase hlavně kvůli hratelnosti, i zručnější hráč to občas někam natáhne a jezdit pořád s vrakem, nebo měnit co chviličku auta, nehledě na to že tu máte často vytuněného miláčka. Provoz (počet aut) také. Podlě mně jich je akorát, aby ta jízda mezi nima byla zábavná a člověk nemusel jezdit převážně po chodníku, aby ty úplné zácpy objel. Nepopírám, že za maximální počet aut nemůže výkon konzole, ale taky věřím, že hodně dlouho ladili všechno tak, aby se to hlavně dobře hrálo a nutno podotknout, že se mi to hraje naprosto úžasně. Taky bych té hře dal klidně tu 10ku. Ta hra si to prostě zaslouží a ti, jež si musí počkat na PC verzi (nebo chtějí počkat na next-gen konzole verze) si tu 10 tomu můžou dát pak ;o) Já chtěl původně taky počkat na tu PC-čkovou, ale teď když to hraju bych si to krutě, ale krutě vyčítal.
-
Nevidim problem v tom, ze sem nekdo hodi odkaz na clanek, kterej by mohl nekoho zajimat. Stejne si myslim, ze hrej.cz tu navstevuje hodne lidi a ti, kteri tuhle stranku neznaji se o ni aspon neco dozvi.
-
1. Ač Hrej navštěvuji častěji kvůli článkům a sem chodím spíš jen diskutovat,není vůči Games.cz fér tu propagovat články konkurence
2.Sice jsem GTA fanatik, ale s většinou v článku souhlasím. Na druhou stranu třeba mě se ta prvoplánovost hlavních hrdinů líbí a jelikož nehraji závodní hry tak jsou pro mne změny v jízdním modelu vždy otázkou přizpůsobení. -
Jasný, že se nejedná o milník v sérii GTA, to je fakt.
Kritiku na tuto hru si udělám sám, protože ji hraji. Neposlouchám názory ostatních, kteří hru buď vychvalují do nebes, nebo na ní naopak hledají chyby. Pár článku jsem si před vydáním sice přečetl, ale názor si musí stejně udělat sám hráč. A já jsem z téhle hry nadšený. -
Na behani po meste a nedelani misi je to naprosto jedno
-
Od okamžiku kdy vznikl GTA koncept , který sám o sobě ve své době zasluhoval absolutorium , se nezměnilo principielně nic . Hovořit o GTA5 coby o milníku a největší hře této generace mi tudíž přijde poněkud , eufemisticky řečeno , nepřesné . Ano , je to dobré , to souhlasím .
Cokoli nad takovým ohodnocením je spíše přáním , než realitou . I jiná herní studia si zaslouží
pozornost a chtějí vydělat , nechci aby Rockstar díky svým hype vlnám a podpoře redaktorů nakonec ovládal videoherní průmysl . To by se nakonec nemuselo líbit ani lidem jako jsi ty , tak to nepodporujte a vezměte rozum do hrsti . Zdravá kritika pomůže přece pokroku v budoucí verzi , nebo ne ? -
Kupodivu záleží proto ten hrdina má jméno a nějaký profil. To tam může být rovnou figurína bez textury a profilu když je to objektivně jedno.
-
Tohle je dobré doplnění recenze. Dobrá kritika i závěr. Pro GTA fanatiky nedoporučují číst.
http://konzole.hrej.cz/clanky/gta-v-produkt-dnesni-doby-4699/
Je ale pravda, že hodně recenzí byli chvalozpěvy a ne nechali se unést reklamou. -
Nemyslím, že je to jen ohřívaná kaše. Na to je tam dost novinek, jak už jsem tady někde psal.
-
Pokud člověk ovládá gramatiku , může si dovolit v nadsázce napsat leccos . Osoby , jako je například Hanzales , oplývající tragicky nedostatečným kritickým pohledem , by si měly uvědomit , že vychvalují ohřívanou kaši . Ty též .
-
Rap slang??? A takhle píšeš i ve škole??? A slangový výraz pro peníze je love, s jednoduchým V. Ty tak někomu můžeš říkat cucák *1*
-
to vždy když někdo dělá recenzi na konzolovou verzi hry používáte oficiální obrázky a videa? žádné zkutečné video z hraní žádný obrázky. Ale je možné že nikdo nepoužívá v recenzi obrázky z hraní. Možná by nebylo na škodu vygooglit a hodit sem srovnání PS3 a Xbox360 verze.
-
bude to i na PC? a kdy?
-
To bys právě nepochopil , jako cucák . Pro tebe a další bulharské soudruhy co jim teče mlíko po bradě : " jaxte " je rap slang , " lowe " je ustálený výraz pro peníze .
Pusťte si doma " Do not believe the hype " od Public Enemy , ať se vám rozsvítí . Beztak už jste určitě vychladli a v next weeku zapnou GTA5 už jen masochisti . Jen si to nechcete přiznat . -
každý normální člověk s průměrným IQ, si otevře galerii v dalším okne