Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    Milý deníčku. Dneska jsem skončil v práci, klasicky dojeb*ný trolly, ovšem se kterými je v rámci technické podpory nutno komunikovat (nehledě na to, že potažmo něžně). Na stole krabička GTA5, kdy se čas vlekl, jako by sirup tekl.... Rozbaluji krabičku, strkám, pouštím instalaci a jdu do hospody na jedno s novými přáteli, mimo jiné taky na bluntíka. V jistých scénkách ve hře se to bude ještě náramně hodit ;o) Utekly dvě hodiny a vyloženě jsem se musel dokopat jít (fakt fajn nově objevená hospůdka).
    Ovšem teď jsem konečně tady. Jdu pařit, čus ve čtvrtek večer ;o) Ale hlavně... Have fun!
  • A hele, někdo se našel

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/309990_471419792934767_611434244_n.jpg
  • Rozjel GTA 5 někdo na 12GB verzi PS3?
    • to je blba otazka, ked mas 8600gb(cca) free hdd tak ti to proste pojde,nepotrebujeme vsetci vedet ze si si kupil na rychlo najlacnejsiu 3ku na trhu
  • hra vysla vcera, dnes uz je recenzia. o com to vypoveda? pre mna len o tom ze hru mozno dohrat za par hodin. to zas vypoveda o tom ze ten svet nieje az tak velky. ledaze.... ledaze by autor dostal pekny baksis od niekoho kdo zaraba na predaji tejto hry.

takze si rad pockam na recenziu a tento PR clanok necham citat deticky co veria este v pohadky.
    • o com to vypoveda? Snad jedině o to, že víš ho*no a stejně tu bleješ do diskuze
      • nikdy som netvrdil ze viem co mate v hlavach. ale nebudem ti to vyvracat.
    • O com to sakra tocis? Vsak recenzia games prichadza ako jedna z poslednych, mnoho recenzii prislo dokonca s launchon hry, vies hlupacik je pravidlom ze hry sa na recenzie davaju ešte pred oficialnym vydanim... A nauc sa po slovensky - to tvoje ledaze by som ti obil o hlavu
      • Na poriadne odohratie takej hry potrebujes aspon mesiac, pochybujem ze niekto im dal mesiac na hranie. ale kludne sa ich zastavajte. kludne si tu hru kupte a zahrajte a o par dni mi stejne date za pravdu ze to bolo PR a nie recenzia.
        • XorxoxTalarius
          Na dohrani hry mesic? Vazne? *7*
        • No vzhledem k tomu, že ty to ještě měsíc určitě taky nehraješ, tak můžeš mi vysvětlit, proč by tvůj názor měl být hodnotnější a správnější než ta recenze? *1*
    • sleepless
      Normálně dostáváme speciální novinářské verze nebo klíče na Steam, které nám umožňují hrát hry ještě před vydáním a mít tak recenze před vydáním, na vydání nebo těsně poté. V případě GTA V byla situace trošku jiná. Rockstar umožňuje hrát hru dopředu jen vybraným médiím z větších zemí - my jsme museli čekat na normální prodejní verzi. Naštěstí jsme našli prodejce, který nám byl ochoten půjčit kopii hry už v pátek (obchody už tou dobou hry na skladech měly), takže Vašek hrál GTA už od pátku.
    • Existuje poměrně běžná praxe dávat recenzentům hry k dispozici už chvíli před samotným vydáním, aby mohla být recenze uvolněna v době vydání. Netuším jestli je to i tento případ, ale dokud to někdo nevyvrátí, nechal bych si podobná nařčení pro sebe. Je celkem dobře možné, že jsi naprosto mimo *3*
    • recenzentský kopie ti nic neříkaj ?? rozesílají se několik dnů před vydáním.. např. ign mělo recenzi už den před vydáním..
      • takze mal DVA dni na hranie, VAU, to je ine kafe. to sa vam a autorovi velmi ospravedlnujem *samozrejme je to ironia, to pre vas co veria rozpravkam musim pripomenut.
    • Samozřejmě, že žádný bakšiš nedostal. Tvrdit něco takového jen zastírá skutečnou realitu.
      • Erendiel
        Myslím že měli nějakou novinářskou verzi na recenzování která se dává několik dní předem
        • Ano, pravděpodobně, ale to není bakšiš (v peněžní formě).

Ale máš pravdu, případné odmítnutí věnování této preview verze je jedna z cest jak vydavatelé drží herní weby pod krkem.
  • Keyz
    Chválím recenzi hlavně za rozebrání jízdního modelu.

Mám dvě otázky:
    K čemu je tuning když to auto stejně někdo ukradne a často se od auta v misích postava vzdaluje a pak bych se musel dlouho vracet zpátky.

Je tedy nutnost postavy přepínat? Píše se, že je to někdy vhodné, tedy když to neudělám tak bude v nevýhodě protože AI bude hloupá?
    • Náhodou možnost že ti negr šlohne auto a ty si ukradnes jiny auto dojedes ho a rosekas tyci se mi libi, nikdy nevíš co se stane :)
      • Miserius
        Mě to šlohla bílá fetka :D
        sma ž ka je cenzurovaná?
    • Miserius
      Na auto jsem ti psal... Když ho nechs uprostred mesta a pujdes nekam do haj*lu tak ho pak budes mit v garazi, kdyz ho ukradnou to nevim, ja si toho smejda chytil *1*
      Nutnost prepinat nekdy je, nekdy to je dobrovolny... Chodit po meste muzes s kym chces... V prestrelkach se spis motaj, ale v skriptovanych misich jsou na kolejích
      • Můžeš si ho nechat pojistit a když ti ho ukradnou nebo ho zničíš přivezou ti nový i s tvejma modifikacema
        • Keyz
          http://gtaforums.com/topic/591151-so-where-you-insure-your-car-and/
          To je pouze online?
        • Miserius
          Kde se pojistujou?
          • Tak chyba já sem o tom jen četl pár dní před vydáním,pojištění bude jen v online v singlu by mělo jít získat nějak zpátky u policie. Ale zatím jsem nezkoušel
        • Keyz
          Tak to je dobrý.
      • Keyz
        Tvojí reakci jsem nestihl přečíst :)

To je právě ten menší problém. Jedeš na misi někde zastavíš dorazí černoch (vlastně afroameričan) a ukradne to. Pak jsi v....
        To je škoda. Kdyby šlo vylepšovat i zabezpečení auta a dám tam GPS a pak ho hledat! To bylo bylo super.
        • Miserius
          Pokud pojedes na misi v svojim vytunenym faru a zacne mise, uz ti ho nikdo neukradne a bude zaparkovany budto v garazi nebo pobliz mista kde konci mise, pokud to bude mozny (nekdy konci na mistech kde bys nezaparkoval *1* ) Tech uprav aut jsou fakt mraky, ruzny casti karoserie, pneumatiky, disky, okna, armor, snizeni, turbo/prevodovka/vyfuky atd... Proste jako v zavodnich hrach... Kazda postava ma jeste po meste garaz do kterych rves auta ktery chces mit tam porad zaparkovany nebo kam ti obchody auta posilaj, podle me i kdyby ti ukradli nejaky auto z tehle tak se tam vrati, protoze nektery auta stoji vic nez 5 baraku dohromady... Ja to vyzkousim a dam vedet
          Aha tak uz ctu o pojisteni, pěkný
  • Kolik tato hra zabírá místa na hdd v ps3?
    • Miserius
      8.4
      • takže na 12GB verzi to bude o fous, pecka:(
        • Miserius
          No, ale samotnej system taky neco zabira ne? Mam 160gb ale dostupnejch mam 149 myslim
          • 160/1,024^3 = 149
            Velikost disku se musi pocitat v dvojkove soustave, cili ne /1000 ale /1024
  • Když porovnám s GTA V Just Cause 2, vychází mi že GTA V je jednoznačně horší. Just Cause 2 má jednoznačně lepší herní engine, využívá lépe moderních technologií, z directX dostává maximum, animace jsou na daleko vyšší úrovni, otevřený svět je 10 krát větší a daleko detailnější, dialogy nejsou tak ploché a plné vulgarismů, herní fyzika je lépe optimalizovaná a pohyb po světě je daleko méně těžkopádný, než v GTA V, nechápu, jak GTA V mohlo dostat 10/10, to by Just Cause 2 muselo mít 12/10, a to je o tři roky starší hra. Za mě Just Cause 2 8/10 a GTA V 7/10. Není to špatné, ale na Just Cause 2 to prostě nemá. Je to jako porovnávat vozíčkáře (GTA V) a maratonce (Just Cause 2).
    • KaloSaper
      Podle me to nejde moc porovnavat. JC2 ma bliz k Saints Row, nez k GTA. Protoze jak SR, tak JC je mysleno jako piskoviste k delani co nejvetsich silenosti. GTA je brany prece jenom jako vaznejsi kritika dnesni konzumni spolecnosti.
    • Miserius
      *1* *1* Just Cause 2 milovník (asi jedinej) se vrátil! *15*
    • zdeeneek
      Me treba Just Cause 2 prestala bavit po dvou dnech hrani. GTAcka jsem krome prvnich dvou dilu dohral vsechny (gta 5 samozrejme jeste ne) a bavil se u nich kralovsky. Je tak tezky pochopit, ze ma kazdej jinej vkus a hodnoceni je silne individualni vec ?
      • Opravdu nechápu, jak tě může GTA v porovnání s Just Cause tak bavit, neříkám, že je to špatná hra, ale braková určitě ano.
  • Zdravim, je to tak, ze hra na PS3 funguje "pouze" v rozliseni 720p?
    • Hanzales
      Koukám na krabičku, ano 720p, vibrace, sixaxis, a MP 2-16 hráčů (jen pro úplnost) :)
      Nicméně musím podotknout, že jsem hodně zmlsaný 1080p a silným vyhlazováním a i když hraju zrovna GTA5 na monitoru (27", kde je ta rozteč ještě šílenější) při hraní se upřímně vyloženě kochám a obdivuji, jak z té konzole (obvzláště když se mrknu na poslední slim verzi) :) dokázali vymáčknout tohle, takhle velké a s tolika věcma, co se tam na pozadí dějou, vypočítávají atp. Spousta věcí je tam naskriptovaných, to je jasné, třeba při opakování misí si to vypilovat, načasovat, ale ještě více věcí je dynamických, řekl bych i vymazlenějších než ve 4ce a to právě působí na tu hratelnost myslím hodně silně. Ve výsledku prostě člověk dělá pořád jenom wóóó Ale aha, sorry, jsi se ptal jen na 720p a až teď vidím ty uvozovky, já jen zase nadšeně blábolím, bo jsem dožral, doposilnil se a do půlnoci los santos :)
      • Keyz
        Já se tomu moc nedivím. Když si vezmeš že to jede 30FPS, 720P a bez mnoha efektů atd.
        Na starém PC které šlo zhruba v době kdy konzole vyšla v ČR koupit by to taky jelo 30 FPS :) Kdyby to předělali dobře nic tam nepřidali.

Hlavně to jede 30 FPS a to je sakra rozdíl v náročnosti na HW. Vidím u sebe co vše musím nastavit aby to jedlo takto a naopak když toho hodně vypnu jak šíleně to vyskočí.

Kámoš měl ještě minulý rok Core 2 CPU ale jak byl spokojen, že si vše zahrál. Pod 30 FPS se nedostal.
    • Erien
      To skoro všechny hry, a nevidím v tom problem.
  • Veskoslav
    Bohužel zdejší diskuze opět "nezklamala", tady už není jiná možnost: http://25.media.tumblr.com/tumblr_m645pw8upl1qh8mp0o1_250.gif
    • Udělej to prosímtě, rozmlať si kompa a ještě si zlam obě ruce ať sem nemůžeš přispívat
    • Hanzales
      Vžiju se do role trola :D To jdeš dělat ty? Já jdu hrát GTA5, teda už fakt :) A pak se vrátím k nerozmlácenému PC ;o)
    • Jak si dává hned pro sebe ty pluska, to je moc *15*
      • Veskoslav
        Ano naklikávám si ihned po napsání. Nemám nic na práci;) Ty jsi který Triska s banem? GGG s banem? Osvícený s banem? Tihle totiž nejčastěji obviňují z naklikávání;) A v téhle diskuzi je to naprosto zbytečné, když tu 2/3 příspěvků jsou opět válka pc vs konzole a virtuální bitva, jak si závidíme, nezávidíme atd...
      • Hanzales
        Já když vidím, jak ty pluska tady celkově kolísají, v takových výživných diskuzích obvzláště ;o) Nejlepší je, jak si někdy (ne teď) evidentně provokativní příspěvek nakliká +4, pak jde člověk kolem za hodinu a zbytek rozumných lidí to rychle opraví na -8 ;o)
    • Ne ne tahle možnost vždy následuje hned po tom, co jsem vlezeš ty.
      • Veskoslav
        Od naprosto anonymního diskutéra, který defacto může být jakýkoliv zdejší účet je mi to úplně u prdele, co si myslíš;)
        • ty si proste borec co?
  • Cosi
    http://shop.tiscali.cz/grand-theft-auto-v-10495
    • zdeeneek
      *1* a pak, ze se nevi jestli bude *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit