Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Btw mohu si tedy na začátku vybrat postavu? Ve FC bylo řečeno, že Trevora dostanu nakonec. To znamená co?
    • janchor
      To znamená, že Trevora dostaneš nakonec.

Začínáš s Franklinem, po splnění mise se ti odemkne Michael, po několika dalších Trevor.
      • Keyz
        To je blbý. Pak tedy když chci hrát za Trevora, tak s ním budu mít nejmenší počet misí a musím prvně hrát za někoho koho nechci :(
        Kdy se zhruba odemkne? Není to snad někdy v polovině hry apod..
        • Miserius
          Nejmensi pocet misi s nim rozhodne nemas a otevre se tak po 4 hodinkách (alespon me to tak trvalo) A ikdyz nechces hrat za ostatni, budes muset za ne hrat v jejich misích a nekdy v spolecnych budes nucen prepinat... Ale je to jedno, nema to vliv na hratelnost az na jejich "specialni schopnosti" a řečičky...
          • Keyz
            Takt to se dá přežit.
            • V hlavním příběh mají dané mise objevující se na mapě písmena T je pro Trevora,F Franklin, M Michael. Ty mise musíš hrát za tu danou postavu,případně ji můžeš začít s jinou která tam taky figuruje a změní se úvodní animace, ale stejně hraješ, pokud ti to příběh nedovolí, například v některý misi můžeš přepínat v autě mezi řidičem a střílícím atp., za toho komu je určena. V rámci sekvence příběhu si můžeš vybírat s kterou postavou si mise splníš dřív,ale pro posun musíš splnit všechny. Pak tu jsou ještě "podivíni" což jsou vedlejší mise,které má každá postava své.
              V trailerech to samozřejmě znělo že to bude volnější, ale na druhou stranu si myslím že takhle se lépe jim lépe podařilo udržet strukturu příběhu.
            • Miserius
              Nic slozityho... Proste abys dohral pribeh budes muset hrat za kazdyho... Nekdy jsou to mise jen pro urcitou potavu aby se posunul pribeh dal, nekdy pro celej team
            • Keyz
              Tedy abych to celkově pochopil. Je tam jeden hlavní příběh pro všechny postavy a většinu hlavního příběhu mohu hrát za postavu kterou si zvolím.
              Tedy nijak se neliší příběh když hraji za někoho jiného? Konec a výsledek bude vždy stejný jen bude jiný průběh?
  • problém dnestni mládeže je ten ze ctou recenze a neumi si o hre udelat vlastní obrazek je to humus celej rok se tesim na jednu hru prectu si recenzi zjistim ze ma malo a ma me to posadit na zadek?kde jsme ty vole jeden clovek hodnoti hru a můžete se z toho všichni pojebat ted nemluvim o gta ale mazafaka na vas nesnasim recenze je to silenost ridte se vlastním srdcem
    • Igore?
  • oktavius66
    Já žádné GTA nikdy nedohrál... Je pravda, že GTA moc nemusím. Jaksi na to nebyl čas, ale... GTA V se mi zalíbilo a mám v plánu rozhodně pořídit. Mě na GTA nezajímají vedlejší aktivity.. jaksi na to nejsem. To že mohu jít hrát tenis nebo skákat padákem atd.. To mě moc nebere :D . Mě zajímá spíše hratelnost hlavních misí. A těším se na ně ;). Vypadá to suprově a kamarádi mi to dokonce hodně doporučují. Tak uvidíme jak se kluci z R* vyřádili... Ale nepochybuji o tom, že to bude dobrá hra. Nechci přehánět a dělat ukvapené závěry ale myslím si že do TOP 3 nej. her 2013 patří Bioshock Infinite, The Last of Us a GTA V. Jedna z těchto pecek bude bezkonkurenčně hrou roku. GTA V- Nejelpší díl série. Těším se až si zahraji tuhle pecku... *3*
    • Infinite jses asi zblázmnil naprosto ne ? *15* *15*
    • infinite? ty budes ta dnesni nenarocna generace, to me bavilo tak prvni hodinu *6*
      • Jack1947
        No to vis ze jo, nenarocnej secko mne bavi a cim kratsi tim lepsi *15* , hlavne ze tam je spoustu efektu, atp, necham se opit rohlikem a nerozpoznam brou hru, typickej casual jen konzument a kdyz se zahraje za mne tak, jeste lip. *3*
        • ty mi snad ctes myslenky, infinite je opravdu jen pozlatko, hra se nedostavila, bohuzel (a to jsem k tomu dopredu nemel jedinej predsudek, nehral jsem zadnej bioshock predtim a z videii se mi to libilo - ty prvky z videii mi pak vydrzeli tak na tu hodku zabavy, nakonec jsem to i dohral, ale celou dobu jsem doufal, ze to uz skonci, ted uz chapu, proc konzolisti milujou kratky nehry, je to utrpeni u toho sedet dyl nez je nezbytne nutny) *6*
    • Miserius
      Mise hlavniho pribehu jsou fakt suprovy, at uz nahanis kamion co ma na navesu tvoji lod po dalnici, nebo planujes prepadeni zlatnictvi, nebudes se nudit, porad neco novyho...
      • Jack1947
        A s Trevorem prichazi teprve prava zabava *15* . ( nechaou jak to nemuze nekomu sednout, je to proste hra ktera sedne nikomu nebo vsem.)
  • Ale ale co to čtu, konečně nějaký střízlivý názor? Ty bugy to je vážně hnus tohle.. to by mi hodně vadilo u hraní .. a ta fyzika... au...

No snad pc verze na tom bude líp, výkonu a času na to mají víc. Raději půl roku počkat než takový zabugovaný paskvil.
    • Miserius
      2 bugy = zabugovany paskvil (to co joe rika s rotujici starou atd, naprosty vymysl, z jednoho prostyho duvodu kterej kazdej kdo to hral vi) *1 Predatore, Predatore... Že tě to pořád baví... Koukej pěkně makat a neřeš karviny
      • Však on zapomněl podotknout, že tyhle bugy měl na PC verzi. *1*
      • Hmm naprostý výmysl říkáš? Ty jsi seděl vedle mě, že tohle tvrdíš? 2 bugy? Popsal jsem jich 11 a rozhodně jsem je nenapsal všechny;-).Moc by mě zajímal ten jediný a prostý důvod, který každý kdo to hrál ví. Můj původní komentář měl asi o 2000 znaků víc takže jsem to musel osekat což je škoda, protože jsem se tam zmiňoval o tom, že jsem začal hrát GTA už od jedničky na PC pak něco na PS2 a teď na PS3.Všechny díly mě výborně bavily a několikrát se k nim vracel a hrál je znova. Kvůli GTA V jsem si koupil 102cm Full HD LCD televizi.Na GTA V jsem se neskutečně těšil a je to první díl série, který mě prostě nechytnul bohužel. Každému vyhovuje a líbí se něco jiného. Já mu rozhodně jeho názor neberu a neosočuju ho, že si vymýšlí. Někomu ten ultra arkádový styl ovládání naprosto vyhovuje, ale mě ne. Asi jako rozdíl mezi NFS a Gran Turismo 5.
        • Hanzales
          Taky bych řekl. Tolik bugů jsem neviděl ani na Youtube, než jsem si hru přinesl domů. Teď mám odehráno celkem dost a zatím jsem narail jen na jeden bug, který jsem tak trošku vytvořil opřením obřího plotu o dodávku, se kterou se svíštělo po cut-scéně pryč. Naopak nějakých artefaktů, že by někde něco prolezlo skrz, nebo mi něco zmizelo/doskočilo před očima jsem si nevšiml. Akorát zasekávání AI, pardon, taky jednou, ale po chvíli to týpek oběhl a tu obří překážku jsem mu tam taky vyrobil já :) Naopak jsem si všiml, že od 4ky docela zamakali na optimalizaci LOD a to, jak se ten svět vykresluje, hlavně v noci, tomu říkám pořádný kus práce. Dokonce bych řekl, že je ta hra takový generátor náhodných wow momentů, ať už panoramata, nebo nějaká náhodná přestřelka ;o)
          • Hmm vypiplané....? Praží slunce, na nebi ani mráček, ale do toho je průtrž mračen?:D:D
            • Ale nepovídej.
              http://www.waterloo.k12.ia.us/schoolsites/thespectator/strange-weather-phenomenon
      • kennyB
        Predatorovi nemá cenu nic vysvětlovat. Pořád si mele to svoje a pořád to samé dokola *7*
      • Mno už jsem toho slyšel víc... jak říkám, snad pc verze tentokrát bude stát za to. Za chvilku vyjdou nové Radeony, next gen konzole ještě nevyšly a už zaostávají. Tož asi tak. Přeji pěkné hraní na páčkovači :)
  • Preed
    Akoze hra je fajn ale najlepsia ja ta punkova stanica,hardcore from south california bitches! Black Flag,Descendents,Circle Jerks etc. punk's not dead! :P
  • autoa v GTA 5 se ovládájí lépe na klávesnici ( gta4 ) nebo na konzolích? Jde o plynulý plyn a zatáčení
    • Nechapu, jak muzou lidi na prosty dotaz davat minusy. :D Pochopim kdyby neco kritizoval nebo naopak vychvaloval, a nekomu tim lezl na nervy, ale u teto otazky me to prijde zcestne.

To spis do tohoto postu se hodi hooodne minusu :D
    • Miserius
      Na klavesnici mas akorat nevyhodu ze budto slapes naplno na plyn a nebo vubec (naroudil od gamepadu kde si to muzes "davkovat"), jinak to bude stejny
  • bude to i na PC? a kdy?
  • Takže další legenda jako SA?
  • Jeho tempo je vrazedne, dzn dzx dzn dzn....krrr skuzzzzsssssssssss
    Dela z trolu brikety....
    • v hlave to znelo o neco lepe :) njn co se da delat, zivot jde dal...
  • Erien
    Jdou dělat na PS3 verzi screeny ve hře případně jak?
    • Screeny jako takový ne ale fotky ze hry lze získat za pomoci herního telefonu který má každá postava a to přes aplikaci SNAPMATIC.
      Poté co něco vyfotíte (nebo sebe ;) ) máte možnost uložit danou fotku (musíte mít konzoli připojenou k netu) ... ta se uloží na reálnou webovou stránku:
      http://socialclub.rockstargames.com/gam ... /snapmatic
      a poté ji můžete už klasicky uložit nebo poslat odkaz na cizí ...
      neni to nejlepší ale jestli chceš jen kámošovi ukázat že si ve hře narazil na holku nahoře bez tak to snad stačí :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit