-
10ka je na světě a Rockstar shrábnul bilion USD od hráčů worldwide . Nastavovaný moneymake , důkaz o lidské nekritičnosti a stádním uvažování .
Pánové , tohle je ta pravá GTA mise , nemyslíte ? -
-
Tohle platí spíš o Assassins Creed
-
Hipster threat detected! Hipster threat detected!
-
Nechceš raději psát česky?
-
-
Když jsem rozčílenej , tak mi tam lítaj anglický slovíčka . Od včera tady na serveru bojuju za přesvědčení , že GTA5 nezaslouží 10/10 , dnes už tu naštěstí jsou stejně smýšlející .
-
-
-
Je to stejne dobry jako Starseed Pilgrim?
-
-
Pilgrim má lepší jízdní model.
-
-
Ale udělali, že ty jsi nehrál nikdy WoW?
-
" Rockstar vám naštěstí vždy napoví nejen kdy je možné mezi postavami přepínat"..ale mozno od GTA VI sa hra bude hrat sama, naco premyslat, pravda
-
me akorat stve to ze jsem si nahrabal penez a nakradl aut a kopil baraku a vseho mozneho a na konzoli predpokladam ze muzu zacit znova ze??nebo se to bude nejak dat zalohovat a ucet si otevrit na konzoli??
-
hlavne v meste absence vyhladzovani hran posobi rusivo, grafika vegetace negdy z dob ps 2.Zapady slunce v pousti perfektni.
-
Takže, toto hodnocení mně přijde dost přehnané. Hra vůbec není taková jak jí tady popisují. Hra obsahuje tak akorát spoustu bugu, a když porovnám cenu, za kterou jsem si jí pořídil, tak myslím, že je spousta lepších her, co si mužete za ty peníze koupit .. ! Online verze je podle mě v totální BETA verzi. Nedodělané a dost chaticke "heisty". U kterých pul hodiny čekáte až se napojí lidi, 5 minut hrajete, pak se někdo odpojí . a mužete znova čekat dalších 30 minut aby jste mohli hrát znova. Online verzi z mé strany hodnitím tak 30% ze 100% , Nehledě na to , že je zkažená lidma , co mají stažené "mody" v podstatě cheaty ,. které umožnují nesmrtelnost, nekonečno peňez , never wanted . a tak podobně ! a opravdu se divím , že se stále nepoučily z předešlích verzích hry, a neudělaly nějaký pořádný anticheat .. ! , strašně dluhé načítání, všechno trvá, postava je podle mého dost špatně ovladatelná v uzkých prostorech , lehce se dá spadnout z nějaké lávky a podobných věcech. Jediné co bych na hře pochválil je grafika . Ta je opravdu pěkná .. jinak u mě teda hoši z RockStar nezabodovaly !
-
-
Cheaty vůbec nevadí protože hra omrzí a všechny ty hráče chápu.
-
-
Kdo by si chtel taky nahodou kupovat digitalni verzi z PS store tak jeste radeji pockejte, vyhnete se tak stahovani zbytechnych 18 GB a nervu http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-3-Technical-Help/Ps3-error-80029564-80029563-GTA-V-install-part-future-problems/td-p/19745181/page/168 .... Sony vubec nevi, kde je problem uz od vydani
-
-
Digital z PSN sem koupil a žádný problém nebyl.
-
-
Budu trošku vykrádat Malou Velkou Británii ale...
Verdikt: GTA V je sakra ta nejlepší hra na celém světě a kdo se mnou nesouhlasí, je blbej hajzl. -
co PC verze? jsem myslel že dostali zaplaceno od SONY ale když už to vychází i na Xbox tak kde je PC verze? a kde je Red Dead Redemption? A kde je lokální coop pro Diablo? Zase prdí na pcčkáře a pak se diví že za rok už nebudu mít chuť za to vyplajznout litr. nemluvě o zkušenostech s pc verzí GTA4
-
-
Rofl, lokalni coop pro diablo? :D Proboha proc? :D
Nijak diablo nechci obhajovat, ale coop staci po siti, at mas notebooky nebo kompy vedle sebe. Nepotrebujes videt vse na jedne obrazovce a byt omezen tim, kam jdou vsici ostatni a ty se nemuzes na chvili trhnout.. -
-
Ja bych ho treba bral
-
-
Myslím, že to časem na PC vyjde ale zapomeň na to. Ten convert bude určite strašněj (jako vždy) takže se to bude sekat i na nejlepším PC. V dnešní době to hold funguje takto. Udělat hru na konzole a pak ji jen mizerně nakopčit na PC. PCčkářům sklapne a práci mají odbytou.
-
-
A ztrati dalsi cast komunity a nebo si ziskaji dalsi "cviceny opice" :)
-
-
Já osobně bych teď čekal nějakou společnou PC/PS4/Xbox 1 verzi. Vytěžit co nejvíc ze starých konzolí a pak vydat ještě o něco "lepší next-gen" verzi.
-