-
Nevie niekto, ako fungujú garáže pri safehouse-och? Od začiatku hry má každá postava jedno auto, ktoré sa spawnuje pred domom (Franklinove biele buffalo, Michaelove čierne "Audi", a Trevorov offroad). Keď si ale nájdem nejaké auto na ulici (často veľmi vzácny kúsok) a poprípade si ho ešte vytuningujem za niekoľko 10-tisíc a uložím v hociktorej garáži pri safehouse, tak mi odtiaľ po nejakej chvíli nenávratne zmizne a nedá sa nájsť ani v "impound lot". Neviete ako to funguje?
p.s. veľké garáže, ktoré si môže každá postava kúpiť, zdá sa že fungujú normálne. sú ale celkom od ruky a autá sa v nich ale po vybratí nespawnujú. -
Jj tak dohrano a super. Ale... Saints Row 4 je proste lepsi. Ne o moc ale je
-
Jak může dostat hra 10/10 když neběží na konzolích alespon na stabilních 30 fps. Viz video: http://www.youtube.com/watch?v=y_XREfxf4ds Nestabilní FPS by měl bý alespon jeden bod dolu.
-
-
na pomery konzol je to predsa normálka tak čo sa sťažuješ?
-
Protože jim na jejich konzole nesmí nikdo sáhnout. O GTA nemá cenu mluvit, protože už to za ty dva roky neustálého mletí vůbec není aktuální. GTA čko vyšlo,onanisti onanují. X360 mám ale ta hra má rozhodně větší potenciál na PC (otevřené modům atp) Mno v lednu jim to natřem :)
-
Pozná, lidské oko pozná velice dobře rozdíl mezi 30 a 60 fps, hra nemůže být plynulá, u akčních scén, kterých je v této hře většina je to velice problémová záležitost. Počkám si na PC verzi.
-
Tak na konzolích více her běží takto kolísavě a 30 FPS konzolistům nevadí.
-
Vždyť to málokdo za běhu pozná?
-
-
To co tady predvadi PCfanz je ubohost. Plit na hru na jejiz torrenty se stejne slitnou jak mouchy na h*vno a stejne tak si na ni budou i pochutnavat. Sice si musi chvilku pockat a dostanou se k ni az s ni konzolisti budou hotovy a uz si budou davno uzivat davno s jinou, ale na to uz by prece mohli byt zvykly. Ne, oni proste nemuzou vydrzet a svoji zahorklou nenavisti spinit tuhle uzasnou hru.
-
-
Ale dyť tenhle model R* jede už od začátku. Jsem primárně PC hráč, ale tohle mě nechává chladným. Teď hraju na xboxu review verzi a až vyjde na steamu, tak pořídím i tam. Nevím o co jim jde. Hlavní, že to vyjde na všechny tyhle platformy ne? Lepší než ostrouhat, jak u RDR.
-
zatim v tyhle diskuzi generalizujes a napadas jen ty, takze se uklidni
-
-
Proboha otevri oci!!! To nevidis ty tuny prispevku, co recenzenta obvinuji z toho, ze bral uplatky? Pan Polacek zde jasne napsal, ze games.cz/LEVEL se distributor neobtezoval kvuli jejich nedulezitosti poskytnout hru na recenzi, takze museli pokoutne premlouvat jakehosi obchodnika. Vazne by nekdo dostal uplatek, ale hru na recenzi uz ne?!?
Prispevky, ktere napadaji kredibilitu nekoho, kdo pise pro MAXIM a ma za sebou napriklad 10/10 recenzi na Uncharted 3?
Obvinovani z nedohrani hry, kdyz recenzent se ji mohl venovat uz od patku a recenze byla podle pana Polacka hotova az v utery. To je prece dost casu!
PCfanz jsou tady jak vztekly psi utrzeni ze retezu!!! -
-
posledni dobou mam na games problem rozlisit sarkasmus od imbecility takze pro jistotu
1)ty prispevky jsou temer pod kazdou recenzi na games takze bych to nehazel na PCckare
2)samotna vec tykajici se nejakejch uplatku je smesna sama o sobe, kdyz uz se to ma resit tak znam jeden web, kterej by o exkluzivnich casech recenzi mohl vypravet a games to rozhodne neni
3)urcite je zapotrebi z cele imfovi kariery redaktora mimo jine i moviezone a dlouholeteho spolupracovnika levelu/hrej/games vypichnout prave MAXIM nebo U3, ktera ma na metacritics 92, abys tady protlacil nejakou divnou pointu
tak to bylo pro tu imbecilni moznost, pro tu sarkastickou: fajn.. pobavilo
-
-
-
Na konzolích se nikdy nepirátilo viď...takže torenty typu GTA V XBOX360 PAL jsou pouhým fejkem...
-
-
Nikdo netvrdí, že se na konzolích nepirátí, ale číslama je prokázaný, že prostě míň. Hodně lidí hraje online a tak se bojí flashovat konzole a vem si, že konzole drtí v UK, USA, JAP (krom MMO). Evropa je víc PC založená a ne všechny děti mají rodiče, který jim budou pořizovat co měsíc tu hru za litr. Já jako študák taky pirátil a měl flashlej xbox a taky jsem s nim nechodil online kvůli strachu z banu (ano vím, že stačí počkat do vydání, vyhnout se vlně a zbytečně si neflagnout konzoli), ale co. Tohle období jsem přešel a nyní vydělávám a dokonce část příjmu mi i hry tvoří, tak podporuju co to jde. Zpětně jim to vracím nákupem speciálek, donatem a zkupování těch starých titulů, které jsem pirátil. Prostě prodejní čísla mluví za sebe a ikdyž máš hru na torrentech o dva týdny dřív, tak to není taková bolest pro ně.
-
-
Máš plnou pravdu. Proto si zasloužíš mínuska. Tak to funguje.
Jo a dobrý by bylo upřesnit, že relativníma číslama je prokázáno, že míň. Tedy poměr kupující vs. piráti je mnohem vyrovnanější pro konzole. -
Na PC snad nejsou onlinovky, u kterých si bez originálky nevrzneš? Nezapomeň, že 50% her na PC jsou úplné hovadiny, tak se člověk tomu pirátění ani nemůže divit... Pokud někdo chce mít zisk, tak buď dělá onlinovku nebo dá do hry nějakou drastickou ochranu jako Fade
-
-
A nebo prostě udělá dobrou hru bez toho, aniž by
a. buzeroval hráče.
b. utopil miliony v marketingu.
Zaklínač 2 je důkaz, že to jde.
-
-
-
-
... na jejíž torrenty se slítnou úplně stejně jako nedočkaví konzolisti na torrenty Xbox a PS verze *2* Koho žere, že si to někdo zahraje o půl roku nebo rok později? Vždyť ta hra není o závodě, kdo to dohraje první, nebo jo?
-
Kritika mi hru nikdy nezhnusila, naopak vim do ceho jdu a muzu byt prekvapen. Zato fanbojismus je hnus. Vsude hype, hra roku, hra vesmiru, nejlepsi pecka a vono je to copypaste predchoziho dilu jak CoD a BF. *7*
-
-
Tahle hra si sice objektivně 10/10 nezaslouží, ale jak říka pan Rybka "když ji milujete, není co řešit" a to platí nejen o GTA.
-
Muzete mi nekdo napsat, jak moc je velike to mesto + venkov v recenzi ani zminka ? Jelikoz IV mi osobne prisla hrozne mala, tak doufam, ze V bude daleko vetsi co se rozlohy tyce i kdyz co jsem zatim videl asi moc neni
-
-
Samotny Los Santos je velky jako cely Liberty City ze ctyrky (a neni to jen PR zvast, fakt je obri) + mas zbytek mapky... Na super rychlym clunu to zabere objet 22 minut... To jejich srovnani ze to je velky jako RDR + GTA IV + GTA: SA je mozna prehnany, ale nema to k tomu daleko
-
-
možná počítali i vodní plochy když se teď jde potápět
-
-
To je fakt, pokud to berou i tak tak to je potom mozna i vetsi :D Ja se potopil jen v pristavu a kdyz jsem tam videl potopenou lod a kamion tak mi teprve doslo ze ten podvodni svet je taky plnej prekvapeni a jen ho prozkoumat
-
-
-
Obeplout ostrov člunem trvá kolem 20ti minut.
-
Letadlem pry trva preletet z jednoho konce mapy na druhy cca 9 minut - takze docela velky. A je to videt i na screenshotech mapy kdy mesto samo o sobe je velky a k nemu navic je pripojenej obrovskej venkov.
-
cca 3 a pul x vetsi, vygoogli si screeny...
-
-
900!
-
-
Můžu se zeptat jestli online jde hrát aji na playstation4 a kdyžtak jak. A ještě něco můžu hrát na online sama nebo musím s jinými hráči, prosím poraďte!!
-
-
Tak to jsem si myslel, že to bude volnější a budu hrát hlavně za svého "oblíbence". Takto musím hrát za nesympatické postavy nejen v rámci mise (to bych ještě bral) ale navíc celé mise. *16*
To je škoda. Taky se hůře člověk sžije s několika hrdiny najedou. Tedy já ano.
Pak musím hrát navíc mimo mise za dané postavy aby se zlepšovali a byli lepší pro dané mise. Tedy další hraní za nějakou nesympatickou postavu. To abych člověk co nejrychleji dohrál hlavní příběh a pak si hrál za toho koho chce. I kdybych hrál za jednoho nesympatického člověka, tak je to lepší jak dva anebo střídání postav. -
-
Teda, ty uz 3 dny v kuse tady resis jen jednu kravinu za druhou a kdyz ti to nekdo vysvetli, jeste to blbe pochopis... On te snad nekdo nuti dohrat celej pribeh abys hral za Trevora? A to ti tak zalezi na tom za koho budes delat bordel po meste? To jsou starosti tohle...
-
-
Kupodivu záleží proto ten hrdina má jméno a nějaký profil. To tam může být rovnou figurína bez textury a profilu když je to objektivně jedno.
-
-
Na behani po meste a nedelani misi je to naprosto jedno
-
-
-
Moc to resis a pritom jsi to jeste nezkusil... Bud v klidu, vse probiha uplne jinak nez si to v hlave predstavujes... a pokud umis dobre anglicky, se szivanim nebudes mit vubec problem...
-
Tedy to nemusis hrat vubec ... *8*
-
-
To je vysvětlení jako prase *5*
-
-
Je to vysvetleni. Jestli mas oblibenou jen jednu postavu a za dalsi dve hrat nechces, tak se ti nebudou libit 2/3 hry.
-
Přece když se ti něco nelíbí a můžeš se tomu zcela vyhnout, tak nemáš absolutně žádné právo to kritizovat! To je jasná věc.
-
-
-
-
Tyhle prehypovane hry a recenze... Naposledy jsem se napalil s BS:Infinite. Hype jak svina a pak nehorazna blbost.
Tohle asi nebude daleko... -
-
njn hype je hype a prachy jsou prachy... je treba vedet co chces a neridit se hypem... BS:I je hra, ktera jako ostatni ma sve klady, a ma sve zapory... a ocividne ti to nesedlo...
-
BS Infinite je na nadupadné ty karečku *5*
-
-
BS Infinite je rovnaka nudna, nehratelna a chaoticka sr4tchk4 jak Bioshock 2. Jedine, co za volaco stalo bola jednotka.
-
-
-
kdy to bude na pc???
-
-
Až se to rozhodne rockstar vydat na pc
-