Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po dohrání této hry budou realita i ostatní zážitky navždy šedé! :(
    • -1? Lidi, vy jste divný :)
      • Ne, to jen ty jsi blázen.
  • GTA je prostě záruka kvality.
  • michaliuz18
    necakanych 10, nezvyk, tu sa hodnotia hry na 5 bodov :D len kvoli tomu ze je to gta to ma 10 , idem si to zrovna kamosovi skusit tesim sa na to :)
    uvidime ci to prekvapi alebo ne lebo zbadal som aj dost minusov po gameplayoch , dost zbytocnych
    • kennyB
      Určitě překvapí. Je to fakt skvělá hra a to mám za sebou jen pár misí *3*
  • Konecne. Sice byla slibena uz na noc, ale o opozdenou recenzi vlastne vubec nikomu nejde. Jedna z nej diskusi uz se zacina pomalu pripravovat a to je to hlavni.
  • Tahle hra je hrozná jedna postava je rozbitá a doslova policie asi má im bot vždy mě trefila v letadle letadlo explodovalo na budově jdou zezadu s shotganu  a kdy to nebudete čekat pře plíží se za vámi a je to otravní a mě pří jde že mpc pracují pro ně protože jedete do křižovatky  bum autobus jedete znova bum auto a naposledy kamion  

• Nechápu koho může bavit hrát takový s h i t. Pokud pro někoho představuje správný adrenalin ujíždění před policisty v protisměru, mlácení lidí a střílení, tak je duševní chudák.
    • kennyB
      Běhání po rozkvetlé louce a sběr všemožného rostlinstva ještě bohužel do herní podoby neudělali *1*
    • ja zase nechapu jak nekdo musi za kazdou cenu resit veci ktere ho ocividne nezajimaji, nemyslis ze jsi spis chudak ty ? To je jako kdybych napsal ze to kdo posloucaha napr. Daniela landy je dusevni nevyzrali rasisticky hovadu, zamysli se jantare.....
    • Hanzales
      Tvle chudák redakce fakt. Já podobné banoval na chatu a někdy jsou neůnavní jako stroje. Pamatuju jednoho, ten se vracel a vracel 24 hodin a proprudil dvě směny, než si dal pauzu.
  • Větší hovadinu jsem nehrál
  • Kdokoliv, kdo si neuvědomuje, že The Last of... Grand Theft Auto 5 je hra tisíciletí je prostě ignorant, kterej neví nic o video hrách.
  • Prosím vás o pomoc. Udělal jsem v gta 5 misi, ze které jsem obdržel 18 milionů dolarů. Po skončení mise se mi ale peníze na to konto, co máme vpravo nahoře na obrazovce nepřipočetli. Čím to je? Díky za pomoc!
  • A nikomu nepřijde zvláštní, jak se Michael změnil z taťky v prvním a druhém traileru ( http://youtu.be/Vzue74y7A84 ) na takového velmi mladě vypadajícího třicátníka?

ilustrace> http://i.imgur.com/kOvaUlv.png
    • vlastik.plaminek
      Na tom prvním obrázku mu ještě nedoskočily textury vrásek *15*
    • Miserius
      Ta fotka vlevo je upravena, ve skutecnosti vypada neco mezi temahle dvema fotkama, vypada proste na svuj vek (45 +-)
      • No to není, jsou to moje típance z jejich trailerů.
        • Miserius
          Tak jsi ho asi zachytil v blby chvilce, rozhodne nevypada takle, tady vypada jak Joe z mafie 2
          ikdyz teda ja na nem vlastne mam vousy a jiny harko, tak mozna proto me prijde starsi
          • Tak se ohol a postni ksicht :)
            • Miserius
              Ok, později to sem schválně postnu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit