-
Moc pěkná recenze. Hezky jsem si početl. Danke. :-)
-
Tak me to nedalo a kopil jsem to. Zatim odehrany jen prvni tri mise. No musim rict vypadato dobre az na ten chybejici AA, ale jsem realista. Jediny co me stave je nepritomnost mysi a klavesnice. Jinak ovladatelnost aut celkem ujde neni to zadna frustrace. Prestrelky vypadaji pekne. Pochvalu si zaslouzi ujizdeni pred policii konecne to je vice realisticke. Jinak nemam co hodnotit večer zahraju vice za me zatim 8bodu
-
-
A jeste konzole ma teda co delat a ty snimky jsou dost znat
-
-
hraješ na PS3 ?
protože snad všechny diskuze o FPS dropech u GTA5 sem čet u PS3 ... já osobně hraju na x360 a drop sem snad zažil akorát jednou a to když sem plaval s ponorkou na hladině a při bouřce pěkně vlny narážely do ponorky a mola pár metrů vedle ... jinak sem s tim osobně problém neměl (mam xbox 360 premium z roku 2008) -
-
Jojo, na PS3 mi taky klesa FPS pokud plavu ponorkou tesne nad hladinou a nebo nekdy kdyz mam zbran s baterkou, jinak ne
-
-
V pousti , mensi (nepatrne) poklesy framerate ale nic tragickeho, to s tou ponorkou souhlas, a taky trochu poklesy ve vlnach i s lodi... optimilizace se povedla se vsim vsudy to se , R* musi holt nechat. ( lepsi nez GTA IV.)
-
-
ne, hraju na xbox a je to znat, neříkám nějáké velké škuby, ale těch 25-30fps
-
-
-
Jo a co me dostalo a co povazuju za naprostou blbost a degradujeto celej jizdni model je ovladani auta za letu to je fakt vtip to to nikdo nezminil ?
-
-
větší hovadinu jsem nehrál, v každý větě min. 3 sprostá slova, příběh na nic, stupidní úkoly, vrchol všeho byl úkol, kdy si to na vlakovém nádraží rozd..... 2 psy. něco takového mohl vymyslet jen chorý mozek a podobně je na tom i recenzent, který dá 10 z 10.
-
-
můj pohled je zřejmě ovlivněn očima dospělého hráče, jinak chápu, že pro teenagery s dvojciferným IQ, přičemž první cifra je nejvýše sedmička je to super. Jinak jsem hrál např. Walking dead nebo The last of us, což jsou hry, které vám změní pohled na život a mají scénář a příběh, který patří mezi to nejlepší co se kdy nejen ve hrách, ale i ve filmech a literatuře objevilo.
-
souhlas, je to sraccka. *6*
-
-
A jen bych dodal, že je bravurné rozhodnutí vydat hru jen na konzole, kdyby vydali i na PC, tak by prodělali díky pirátům a plno potencionálních kupců by si to downloadlo, navíc místo vděku by je pokleslá PC scéna jen haetovala místo slušného poděkování (viz. ROME 2, strašné, čeho jsou hráči schopní) PC je zkrátka pro práci a konzole na hry a votomtoje a niikdo s tim nic nenadělá i kdyby vyhlásil nukleární válku nerdům....
-
-
takže keby ju vydali aj na PC tak konzolisti by si hru upirátili a Rockstar by prodelal ?
-
Treba Diablo 3 se pirati jen na konzole, ty jelítko *1*
-
A ty jsi taky pěknej mimoň. Já osobně mám i PC i PS3, ale chci GTA5 na PC protože střílečky na konzoli prostě není to pravý ořechový pro mě. A rozhodně nejsem jedinej. A rád si koupím tu nejdražší edici co vydají (jestli to teda nebude jak u SR4).
-
Tady Lister Cervenemu trpasliku... Mame mezi sebou priserny ho*ado. Mozek v analni oblasti, brada chybi, zrejme nevyvinuta, genitalie male a neskodne, nemaji zadnou hodnotu :)
-
-
Takze tahle hra je stejne dobra jako Hotline Miami? Jsem z toho zmateny !
-
-
Hodnocení odráží to, jak se tvůrcům povedlo naplnit potenciál pramenící z žánrovýho a "ekonomickýho" (velkorozpočtová, indie atd.) zařazení hry. Hotline Miami dostalo 10 za to, že je to dokonale provedená nezávislá retro mlátička, GTAčko dostalo 10 za to, že je to dokonale provedená megalomanská otevřená akce. Nechápu, proč je pořád pro někoho těžký tohle vzít v úvahu a chce porovnávat hry na základě čísel bez kontextu. Když máš dvě hry s 10/10, znamená to jenom že jsou obě stejně povedený, ne že jsou si rovný po všech stránkách.
-
Ne, je jinak dobra, ale zaslouzi si stejne hodnoceni. Vyborna hruska take nebude chutnat jako vyborne jablko, ale obe si zaslouzi stejne hodnoceni. Krom toho, mas to napsane dokonce zde ve vediktu: "Kdyz ji milujes, neni co resit". 10/10 si objektivne zadna hra nezaslouzi, ale chyby se prehlizeji pokud je zbytek dostatecne dobry.
-
-
Aha, takze ty hodnoceni jsou vlastne k nicemu, když si u kazde hry co dostane 10/10 clovek musí domyslet souvislosti. jestli by nebylo lepsi ty hrusky od jablek oddelit aby ty nahnile nenakazily ty dobre:)
-
-
Ano, číslo bez souvislosti recenze, ke které patří, je skutečně k ničemu.
-
-
Diskuze na rockpapershotgun resi skutecne to co autor napsal, lidi tam diskutuji o tom textu s kterym se někdo dlouhe hodiny drel. jakmile se tam hodi číslo, vic jak polovina lidi resi to číslo, kolikrat text ani nectou. Ono, když není číslo, je třeba si to skutecne precist a pouzit hlavu když chci něco prispet do diskuze:)
-
Ty cisla jsou k nicemu i s clankem co k nim patri, na hernich webech jako Doupe a Rockpapershotgun to uz pochopily, tak snad se to dostane i dal do světa:)
-
-
ok, ale to spíš vypovídá o rozdílech zdejší komunity a lidí z Doupěte, bojim se, že kdyby se hvězdičky zavedly tady, tak se tu taky najde dost stěžovatelů. Ale se zrušením čísel uplně souhlasim, i když hlavně kvůli tomu, aby pořád někdo nebrblal, osobně s nima problém nemam
-
Rozdil je zcela evidentni, staci si precist diskuzi, nikdo ty hvezdicky neresi, kdezto u her s ciselnym hodnocenim je dobra polovina diskuze jen o tom proc to dostalo 10/10. Idealni je tam nemit nic, každému to umozni si utvorit názor podle textu recenze, jakmile je tam číslo clanek jako takovy ztraci pro valnou většinu lidi vyznam.
-
Počkej, vysvětli mi jakej je teda rozdíl mezi hvězdičkama z Doupěte a desítkovou škálou tady, když ti Doupě přijde ok. Jasně, hvězdičky nabízej míň "stupínků", ale jinak moc nechápu rozdíl
-
-
-
-
-
-
A hlavně!!! je tam božský MYSTR PHIL COLLINS ???? Jestli ne, tak beru dlažební kostku a jdu rozmlátit rockstaru základnu http://www.youtube.com/watch?v=HprVBFYP70M
-
-
Hm, je tam "Mark Zuckerberg", ten ti nestačí?
-
-
to je co za lopatu ?? já chci Philipa
-
-
Lopata dobra, ale bz nej bys nemel Facebook ( nehlede nato ze v GTA vykopavka Collins uz byl, neni duvod aby byl znovu) Je tam Johnny Klebitz ale kratce , to je myslim dost slusne.
-
-
-
-
Jsem rád, že pětka neni taková blbost jako čtyřka, kterou považuji za jeden z horších dílů serie. Příběh je zajímavý, mise zábavné, jízdní model lepší jak ve čtyřce a to samé platí o střílení a krycím systému. Neni to konečně to "dojeď, zabij, vrať se", ale mise mají variabilitu. Svět je rozlehlý, krásně udělaný. Graficky to samozřejmně neni žádný zázrak, ale narvat tohle všechno do "pitomé" konzole je skvělé. U 5 jsem si také stopro jistý, že hru vůbec dohraju do konce, což se mi u žádného GTA nestalo. Jinak ale je to rozhodně nejlepší díl serie, už jen proto, že jsem u něj strávil více, než u každého předchozího dílu.
-
Dneska jsem se k tomu dostal na kolejích. A jediné, co jsem dělal, že jsem jezdil po městě. Po dlouhé době hra, kde jsem prostě jenom chodil či jezdil z důvodů, že to vypadalo pěkně (naposledy to bylo u MMO LotrO). Ale ke koupi Xbox verze mě to moc nedonutí:) Počkám, jestli to uvolní na pc platformu. Gamepad mi nějak nesedí ani na auta a ani na střílení. Ale věřím, že hra je jistě skvělá a jedna z nejlepších v tomto roce. Řešit číslo je nesmysl, obzvlášť u recenzí. Každý si totiž zhodnotí hru dle svého a individuálně.
-
-
Poradím, půjč si konzoli tak na měsíc, k těm dobrým exclusivkám si pujč i něco jako killzone, nebo Gearse (podle konzole) a po měsíci s tím padem budeš kámoš a podle šikovnosti se budeš i divit, proč na tom youtube všichni střílí chvíli vlevo, chvíli v pravo nahoru a až nakonec do těla, či hlavy. Nene, právě že se s tím dá i docela krosit, ale musíš si nastavit citlivost podle sebe a pilně hrát ;o). Někdo to má rád citlivý, někdo tužší ;o)
-
-
Na Xboxu mám rozehraný Army of Two asi 2 roky a na PS3 Killzone 2 od jara. Nejsem s tím padem kámoš a strašně mě se*e, jak je to nepřesný a blbě se to drží.
-
-
To nechápu, gamepad je minimálně pro řízení objektivně mnohem lepší volba. Plynulá regulace plynu a zatáčení je pro hru kde půlku času strávíš v autě docela nutnost.
-
-
Gamepad pro rizeni mnohem lepsi volba ? To jsi spadl z visne nebo z hrusky ? A nebo te nekdo tim gamepadem prastil ?
-
Pro mě ne, já jsem si zvyknul na klávesnici a umí to mnohem lépe ovládat. Žádné závodní hry nehraji s gamepadem, kdyžtak si půjčím volant, ale gamepad nikoliv.
-
-
Já fakt nechcu rýpat, ani ti nic vnucovat, jen navrhnout odhodit jistou část předsudků. Já hraju všechno závodní zásadně na volantu, krom třeba hot pursuit, kde je to stavěné pro gamepad a neustálé arkádové, ale zábavné driftíky. To samé většina her, včetně poloviny third person gamesek jedině klávesnice (g13) a myš, ale zase jsou hry, kdy bych ten gamepad naopak nedal z ruky. Posledně třeba dark souls, tam to prostě bylo dělané na lock a jednou páčkou se obcházel nepchítel. Na klávesnici a myši to začlo být hratelné až když se to poupravilo trošku víc, ale stejně pro člověka, co se s tím gamepadem již díky právě odhození těch předsudků skamarádil je to mnohdy jasná volba. Sleeping dogs jsem taky hrál do třetiny s myší, pak jsem zkusil ten gamepad a na to mlácení a ježdění to pro mně bylo prostě mnohem pohodlnější a zbytek jsem dohrál s padem. Jasně že je to o tom komu co vyhovuje, někomu gamepad nezpřítelíš, ale někdy si myslím, že se člověk zbytečně u některých her ochudí, když tomu nedá pořádnou šanci a má to v rukách občas někde u kámoše.
-
Gamepad je zlo, my víme. To by tvá nerdská část nepřekousla.
-
-
To nikdo neříká a u mnohých z nás to nejsou ani předsudky, jak někdo píše níže, ale prostě nemáme potřebu k PC tohle vůbec připojovat. A tu potřebu jsem já neměl ani nikdy během těch posledních 15 let, co hraji na PC. Klávesnice a myš vždy bohatě stačily na cokoli a pokud ne, bylo to vždy způsobeno tím, že někdo neskutečně zprasil ovládání při portování z jiných platforem a pak mi taková hra byla ukradená. Pokud firma není schopna odladit ovládání svého titulu na periférie, které se běžně u dané platformy používájí, pak mi jejich titul nestojí ani za pohled.
-
-
-
-
A co jsi dělal posledních sest let od vydani LOTRO? Sedel v jeskyni? Tak ti prozradim velke tajemstvi, na PC mame dnes hry bezne v nativnim rozliseni 1080p+, klidne i dvojnasobne, coz je ctyrikrat vyssi, nez tebou opevovane 720p a GTA V, mame zde take nove herni enginy, directx 10 (o tom GTA V ani neslyselo) a dokonce i 11, zkus treba Witcher 2 enhanced edition, jestli se ti libilo GTA V, tak z Witchera II ti vybuchne hlava.
-
-
Joe, chápu, že se snažíš být chytrý. Ale já doprdele někde psal, že to opěvuji? Vezmi si svůj trolí mozek a přečti si ještě jednou, co jsem napsal. To, že je to pěkné=/=opěvování....A Joe, nepoučuj mě, evidentně jsi na to docela dost blbý a snažíš se dělat chytrého a moc ti to nejde. A většinu her hraji na pc ve fullHD při 60 fps;) Znám většinu nových enginů i hry, které na nich běží či budou běžet. To nic nemění na faktu, že jsem se v GTA V jenom projížděl a to mi bohatě stačilo. Možná tvůj omezený trolí mozek nechápe, co jsem chtěl říct, ale to už není moje vina a věc, že jsi poněkud opožděný;)
-
-
Zbytecnej post, ty jsi přehlidl nick? *1*
-
-
Zbytecna je tva existence ty skarohlide.
-
-
-
-
-
Mně se na pracovním kompu ve firefoxu ty obrázky zobrazujou náhodně :) Někdy jo, někdy ani za tu p..... Na mém kompu (stejný Fox, stejný flash, stejné pluginy) to zase jede v pohodě. Dříve to bylo určitě lepší. Teď je ten "obrázkovač" nějakej choulostivej :)