-
GTA V je v tuhle chvíli pro mě jednoznačně jednička, velice povedená pařba která dlouho neomrzí (mě tedy určitě). Pokud teď paříte tak jako já, tak si to užijte. Ještě pár hodin hraní a mám po dovolený *10*
PS. velice povedená recenze -
-
Snad sis kvůli GTA nebral dovolenou :))))
-
-
To ani nema smysl ne, neco malo pres 30hodin na pribeh , to se da v poho sfouknout za den a pul. *3* ( no a zbytek se da hrat na vickrat dle libosti.)
-
-
-
Po 10/10 GTA IV od skoro každého by som bol skôr skeptický k tomu......GTA IV bola nehratEľná srajda, tak za 6/10, pre 13 ročné deti to je 10/10
žiaľ herné weby i AAA hry zabudli, že herná generácia starne s nimi a dnes už nestačí, že tam pes trtká psa a dá sa jazdit bicyklom...to práve vzruší akurát tak pubertiakov.
ja by som chcel normálne recenzie i pre dospelú generáciu hráčov, ktorí už hľadajú iné priority v hrách.... -
-
A neni lepsi se s takovym pohledem na hry vysr@t a najit si jinej konicek?
-
A co by tam tak podle tebe mělo pro dospélou generaci být? Lušťení křížovek? Starání se o zahradu? Čtení knížek? Jako promiň ale není tu jen tvoje generace, jsou tu i další věkové kategorie hráču a světe div se, velká část je i hrajících puberťáků a mladších lidí, kteří takové véci, jak jsi vyjmenoval, ocení.
-
Co přesně ta tvá vyspělá a vymírající generace hráčů má ve hrách za priority?
-
-
Světový mír, hlubokou filosofii a hlavně žádný sex? Moc bych se tím nevzrušoval a nechal je bez povšimnutí vymřít.
-
-
Zkus gurujoe sk. Kardiochirurg joe ví o čem je řeč.
Více komunikace mezi pravými hráči -
-
Ty vole, čtu teď jeho články. Ten se nesere s ničím. Hodně kvalitní.
-
-
-
Plot z planěk efektivně autem prorazí až , ale do živého plotu-plůtku to nakouří? To mají v LS živý plot z betonu s designem zeleně?? Pokud je mi známo tak např. živý plot z buxusu v reálu projedu i na kole...o tom dešti v parným dni jsem už psal...hmm....a k té misi o mučení...absolutně zbytečně brutální...a opět...Trevor s*re za kontejnerem v jeho základním oblečení (bílé triko,tepláky) a v tom i jde dovnitř. Pak idiotsky mučí taky v tepákách a triku a během posledního videa kdy na něj není tak 0,5 vteřiny záběr má najednou červený triko a kapsáče a v tom i odkráčí huh....realistické stejně tak jak pracující sociálně slabý spoluobčan s 6 dětmi... *7*
-
Par dalsich poznatku... Pokud kupujete garaz, nesedte pri tom v aute, ja prisel o cerstve natuneho mustanga za 100k, a ze to neni jen tak pozbirat 100k... "jeste ze trevor koupil franklinovy noveho at muze radit :) " Magor je to, ale srdce ma "dobry" :) ( necekal bych, ze nam autori ukazou i jeho... :) )/ Po cca 30h herniho casu, jsem narazil zatim na jediny bug , a to , ze mezi dvema barakama ve Vinewood Hills byla nejspis popelnice nebo neco, (objekt) , ktery nesel videt, ale dalo se na nej vyskocit./ Na bmxce je sranda, a fajne se s ni da v U-rampe/ Nekteri lide na UK servrech, si stezujou, ze jim nekdy auto zmizi z garaze (domu-nikoli te koupene) asi glitch ale uz nasli jak ho obejit, aby nezmizelo. Me osobne se to jeste nestalo. / Zatim mi nevadila zadna z misi, i pres to, ze jsem jich nekolik nekolikrat opakoval. / Pribeh dava krasne smysl, a vsechny postavy maji charakter, sve vlasni kouzlo, i ty ve vedlejsich misich. U nektery jsem se nasmal, jak uz dlouho ne. / jo a zbrane, kteri si nejakym zpusobem upravite, se pro Heist upravi jinak, ale ne u vsech, jen u tech ktere jsou jakokdyby planovane pro danou misi, coz me trochu stvalo, ale dane upravy uz jsem nemusel znovu kupovat, stacilo nasadit... / akorad jedna vec co mi vadi je, ze se nekdy postavy, kdyz za ne zrovna nehrajete, oblecou podle sveho. CHtel jsem Man IN Black, a kdyz jsem se po nejake dobe vratil treba k Michaelovi tak mel ten blbec pri misi trenyrky a sandale. Jenom Trevor byl vzydcky poslusnej, pekne v obleku. / jo a pokud chcete aby auto delalo peknejsi obloucky,a aby se s nim celkove udelala takova pekna iluze driftu, tak je lepsi tunning na brzdy jen minimalne a vse ostatni nahoru/ hm... ocividne me to bavi see ya..
-
-
Zajímavý.
To první je očividně taky bug. -
-
Zajímavé to moc není, o mizení vlastních aut během všemožných situací se zmiňuje téměř každý a čeká se na nějaký opravný patch od R*.
-
-
Vlastní auto ti mozna zmizi, ale pak ho mas v garazi nebo v policejni garazi a za poplatek ti ho predaj
-
-
Je vidět, že víš prd, kdyby jsi trochu sledoval dění v komunitě a na fórech, věděl bys, že s mizením aut je prostě problém a zmiňuje se to i ve spoustě recenzích.
-
-
*1* Me je jedno kde o tom breci lidi na internetu, ja ti rikam co delat kdyz zmizi
-
-
-
-
-
-
U recenzí by mě docela zajímalo jak dlouhou dobu s ní recenzent strávil času aktivního hraní? Speciálně tedy u GTA5.
-
-
podle fight clubu tak hodinu denne, bych si dovolil tipnout (celkem tak pet) *5*
-
Prý to hrál od pátku.
-
-
GTA5 je dobrá hra, ale vyloženě nenávidím recenze, který vyjdou několik hodin po vydání hry. Z toho už pak víte, že recenzent sice hru hrál, ale rozhodně jí neohodnotil spravedlivě a recenzi sepsal v rychlosti protože ho hra unesla. Neříkám, že je to špatná hra, ale tohle je humus. Dle svých prvních zážitků bych jí dal 9/10, což sice není tak velký rozdíl, ale narozdíl od recenzenta vím, že těch pár hodinek mi k DOBRÉ recenzi určitě nestačí.
Doporučuji se kouknout na jiné recenze, tahle smrdí -
-
Není tu už tenhle chybný názor podezřele mockrát? Že vy jste se kluci domluvili!
-
Ono recenzenti mívají obvykle hru mnohem dřív k dispozici, ale až do jejího prodeje nesmi nic prozradit
-
-
Ale to ja viem, tiež recenzujem z verzií pred vydaním
-
-
Myslím že recenzia Games.cz rovnako ako ďalšie vo svete boli recenzované z Review Copy, ktorú redaktori dostali pár dní pred vydaním. Túto recenziu som nečítal, ale za rozhodne odfláknutú považujem recenziu slovenského Sector.sk, nespomenul tam ani polovicu vecí, ktoré GTA V ponúka
-
-
Games meli normalni verzi, pucil jim ji jeden obchod
-
-
a kdy jim ji půjčil? počítám hru měli naskladněnou dřív...
-
-
V patek, nekde to rikal (FC) nebo psal... Kazdej obchod to tu mel driv
-
-
-
-
-
Neuveritelna kokotina pro ty co to nehrali je to luxus jenom protoze je to gta ale je to hovadina
-
Ahoj poradil by mi někdo prosím? Jak mám spustit další misi u michaela po father/son nezobrazuje se mi na mapě po tyto misi už žádná další.. *7*
-
-
Čus, taky se ti na mapě ukázal otazník a nevíš co s tím???
-
-
Hrajem Gta5 neukazuje mi misie a v nejakých lokalitách píse že mám čakať ma email na heist pri stript clibe.po druhé na frankilnovi môžem mať na minigune 750 nábojov a na michaelovi 9999 aj na iných zbraniach to je tak
-
-
-
Nejdřív bych rád poděkoval za dlouhou recenzi a celkem i rychlou. Chtěl bych se zeptat, jestli se plánuje FC special o GTA a pokud ano rád bych tam Vaška viděl. Tak doufám že s ním počítáte. A co dodat k recenzi, četl jsem ji celou, což bohužel tak polovina diskutujících nemůže říct, takže bych jen dodal, že v ní je napsané proč to dostalo 10.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=n86sFz8UX-w
-
-
a jo jsem teď došel z práce, ale nevadí podívám na záznam pak dík :).
-
-
-
problem techto her je že jsou moc velké, kdysi jsem četl že pravidlo pro dobrou hru je že se každych 15 sekund musí neco dít. tady jedete pul hodinu a nic. brzo to začne nudit. taky je s tim pro vyvojare moc prace, takove call of duty je treba 50 menší a prodá se toho stejne mnohem víc. tohle je už overkill
-
-
gta jsem nehral od dvojky a fight club zabil sance i u petky... ani delat brajgl tam nevypadalo zabavne *6*
-