-
zajímavé že vše hodnotítě podle toho jak je hra slavná..a ještě než sem tenhle článek rozkliknul čekal sem že tam hodnocení bude 9 nebo 10/10 a ještě mě baví jak to pak zakrýváte...viz (par chybiček to má...ale znáte to když ji miluješ není co řešit) řekl bych že to je docela trapné a nefér vůči ostatním hrám protože to už by ste dali jiné hodnocení
-
-
1) Oproti GTA naprosto neznámá indie hra Hotline Miami taky dostala 10/10.
2) Hra s "pár chybičkama" nemůže dostat absolutní hodnocení?
Jdi se opláchnout. -
"ale znáte to když ji miluješ není co řešit" ....mal by si si uvedomiť, že autor to myslel určite len s nadhľadom, čo by si mal aj ty
-
Hodnotíme podle toho, jak je hra dobrá (viz některá naše hodnocení pro výborné hry, o kterých mainstream v podstatě nemá páru). Případné chyby hrají roli v kontextu celkové zábavy, ne v kontextu obliby toho či onoho.
-
-
hej lidi jak je to s tím kupováním domů ? ted jsem hru dohrál a stále mi to píše že se stránka (Dynasty 8) upravuje ... to v SP nepůjdou kupovat domy ? *10*
-
-
hm tak nic ... tududum .... http://i.imgur.com/6y1lret.png
-
jak můžeš takovou hru tak rychle proletět .... to je skoro hřích *7*
-
-
28 hodin :) ale jen hlavní mise ... furt mi ale to kupování domů vrtá hlavou *9*
-
-
A uz jsi nakupoval ty "budovy" jako vrakoviste/kino atd?
-
-
za trevora jsem koupil to letiště a za franklina ten obchod s trávou ... ale to právě nemá s domy nic společnýho ... jak jdou na netu kupovat auta tak stejně by měli jít domy ... jsou na to na netu dvě stránky ... na jedné /Dynasty 8 nefunguje mapa ... a na druhé můžete nastavit lokaci k jednotlivým vilkám ale koupit stejně nejdou *16*
-
-
Hm, taky mi nejdou... Trebas to teprve bude, nebo jsme nesplnili nejakej vedlejsi ukol (spousta veci se vedlejsima otevira). ja mam teda i hlavni story teprve v pulce
-
-
-
-
-
-
Dufam len ze sa tam nebudu furt opakovat 3 misie stale dokolika jak v IVkovi
-
-
Nastesti ne... V tom byla IV hrozná
-
Opravdu se toho bat nemusis...
-
-
Pánové mám dotaz... jak je na tom podle vás chování aut a poškození v GTA 5 rozdílné oproti GTA 4? (Me se v celku v GTA 4 jizdi model libil... :) Nicmene chtel jsme to zkusit jenze ty parchanti v alze u toho GTAčka tam seděli pul dne omg :D )
-
-
Jizdni model je arkadovitejsi nez v gta4, ale neni to takova hruza jako treba v Saint Row 2 (tam uz to bylo na muj vkus arkadovy az moc). Bavilo me jezdit v autech v gta4 a bavi me to i v gta5. Vcera vecer jsem zazil perfektni honicku s policajtama a myslim, ze je to prave kvuli novymu jizdnimu modelu - takhle zabavnou honicku jsem v gta4 nezazil. Ujizdel jsem cajtum asi 10 minut, chvili po preplnene dalnici, kde jsem je nemohl setrast, takze sem sjel do mesta a trochu je setrasl v uzkejch ulickach ( v zatackach ztraceli) a definitivne jsem se jich zbavil na nejake prasne ceste, ktera me dovedla na vrchol pohori s nadhernym vyhledem na mesto.
K poskozovani aut bych dodal jen to, ze celou honicku jsem absolvoval s jednim autem (na zacatku uplne novym) a koncil jsem s hodne ponicenym - vymlaceny okna, predni kapota v cudu, zadni naraznik napul upadlej, promackany dvere - rekl bych, ze mira poskozeni je stejna jako v gta4, akorat ma auto vetsi odolnost a trva dyl nez z nej clovek udela hromadu zohybanych plechu. -
Popravde jizdni model je to jediny, co mi vadi. Hned to stoji, hned to jede, reid to ma taky vetsi. Hlavne u sportaku je clovek schopnej ve stodvaceti vybrat pravej uhel. Budu doufat, ze vydaj mod, kterej to snad vrati. Jeste u pc verze za pul roku pridat auta, lidi, stromy, a je to dokonala hra. Takhle 99%
-
pauza na cígáro, musím vydechnout, bo zatím boží :)
Ohledně jízdního modelu z videí a i z některých konspiračních příspěvků jsem se nechal taky nahlodat strachem, ale je to fakt lepší, člověk musí jet a zkusit aspoň několik aut. Já teď jel před chvílí tu honičku na začátku a jak jsem koukal na letsplayera před tím, asi málo hulej :D Já to ani neškrábl, jen jsem sejmul motorkáře a autobusu se vyhnul tak tak. No dobře, trošku jsem se o něj opřel :D Ale dojel jsem bez havárky. Chce to rozhodně využívat brzdu a čím citlivěji, tím lépe se pak celá dopravní situace v zatáčce lépe zvládá ;o) Už se těším na tu 4kolku a ještě podobné vehikl a na outdoorek pojezdit :) Jsem se vlastně u toho teď chytl, jak se bavím jízdou a že to je vlastně jeden z mnoha hlavních faktorů, proč ta hra baví/nebaví. Jezdí se často a s tím gamepadem se to hraje úplně luxusně. Osobně jsem vypl autoaim a malinko snížil citlivost. Každopádně za mně auta zatím luxus :) -
Pri narazu do vlaku, je pozkozeni teda celkem velke a skoro jsem nemohl s takto zdeformovanym autem vubec jet. Chovani aut se zase priblizilo vice realu, v necem horsi v necem lepsi smyky jsou bry a fyzika taky na celkem dobre urovni ( simulator to neni no) .
-
Měl jsi je vyhodit GTA stylem *5*
O tom modelu se dobře píše v recenzi i se mluvilo ve FC. Je to prostě jiný a osobně mám stále pochyby zda k lepšímu. Taky se mi to u 4 líbilo i když to bylo přehnané.
- Ideálně když u někoho nebo někde vyzkoušíš, taky se na to chystám.
Podle videí a článků, fakt nevím. -
-
A Mafia1 a "papirove vozy" to treba prehnane nebylo ze *15* .
-
-
Jízdní model Mafia 1 dosud nebyl překonán, lepší optimalizace zatím nikdo nedocílil.
-
-
Máš úplnú pravdu. Mafia 1 má doteraz neprekonany jazdný a deštrukčný model ( okrem Richard Burns Rally) aj na volante sa mi mafia 1 ovladala lepšie ako SHIFT 2 a TDU k tomu sú to závodné hry robené primárne k tomu (vinimka SHIFT 1)
-
-
Tam šlo chcípnou ve vozidle a převrácení auta bylo dost fatální. Na to dobu super. Tohle neměly ani GTA po Mafii 1! :)
Taky chování různých aut bylo naprosto jiné. -
-
Tady taky pri velkych havarkach ztracis zivot... Auto se kazdy chova jinak (mozna 2 sportaky bys od sebe nerozeznal, mozna i 2 starsi auta)
-
-
Jo to je dobře. V mafii to bylo ale již před lety :) Tedy tady si neřekneš "super" ale "konečně" *3*
-
-
-
-
-
O tomhle tu je uz napsano tak 5 stran diskuze + mas par odstavcu v recenzi... *7*
Jizdni model - zaklad z GTA 4 ale trosku upravenej aby to bylo realistictejsi, to stejny vicemene i model poskozeni (jen potrebujes vetsi naraz na ohnutí plechu/auta nez byl potreba v 4)
Me stacilo vyjet z dalnice a naprat to bokem do stromu a uz jsem se plouhal s autem jako bumerang k nejblizsi benzine pro vymenu
-
-
Já si myslím, že to je jako dobrá hra, a ty co tu hru nehráli, tak jich baví protože má dobrý zážitek, mise.
-
Budete i recenzovat multiplayer?
-
V jakém rozlišení to běží, četl jsem něco o 720p?
-
-
Jasný, 720p jako vetsina konzolových her...
-
-
ja som konzolu nikdy nevlastnil, ale teda keď si ju už konečne kvôli tejto hre kúpim, znamená to, že na monitore 1920x1080 si to zahrám len 1280x720?
-
-
Tož to já ti ještě podám akurátní info :) Vzhledem k tomu, že mám 1920x1080 27" LCD, měl by mít člověk třeba s 24" ještě trošku lepší pocit.
Na klasické LCD TV to vždycky určitě vypadá lépe. Kámoš má full HD Plazmu a HD Ready LCD a na obojím to vypadá i z větší blízkosti pořád celkově parádně. Ba dokonce na té HD Ready (720p) ten 720p obraz vypadá ještě lépe.
Horší je to právě s tím herním monitorem, kde ten Antialiasing a Anisotropní filtrování hodně vyniknou a když člověk přepne z metra s 8xAA do konzolové hry, je to prvních pár vteřin trošku šok, ale můžu odpřísáhnout, že po 5 minutách hraní to člověk úplně pomine a za chvíli se přistihne, jak se drsně kochá. A to i po takovémto okamžitém kontrastu (jen přepnutí vstupu na monitoru). Normálně to pak ani nepřijde. Ale hlavně kvůli pořádnému Antialiasingu se právě docela těším na ty nové potvůrky. -
-
Ja mam 27" LCD na pc a 42" LCD TV, a jsem plne spokojeny a verim ze i na te LCD to vypada lepe (minimalne co se ostrosti tyce, ja bych plazmu mit nemohl , sleduju filmy a mohl bych tam nechat pustenej sporic...kdyz by se nevypla, plazma vernejsi barvy i kdyz dnesni OLED).
-
-
Hra bezi v 720p, nevim co vic potrebujes vedet :) 1080p uz by soucasny konzole v tyhle hre neutahli ani nahodou... A i tak to vypada suprove i kdyz clovek prijde az k telce
-
-
S Upscalem se to "rozsiri" na celou uhlopricku obrazovky, (rozliseni byla posledni vec co mne na konzolich trapila lol).
-
-
Mno vidíš, a u mně (co se týče multiplatformních her) to byl naopak jediný nedostatek. Co bych za to dal, kdybych si mohl zahrát třeba to Last Of Us, ale na kompu, s pořádným rozlišením, antialiasingem, filtrováním, LoD... Ale to samozřejmě nic nemění na tom, že ta hra je prostě skvělá a vůbec mi to tam už po malé chvíli nevadilo, ale zahrát si to na PC by byl prostě velký bonus navíc.
-
-
no to sú mi veci...
-
-
-
-
-
Europa Universalis dostala 9 a toto 10 to hadam nie. :D Tesim sa ked to vyjde na PC.
-
-
jenze EU4 ma alespon pro me velkou atraktivitu, zatimco tohle ne-e :) Srovnavas jalbka s hruskama :)
-
-
ja som to len tak porovnal. Ale mas pravdu Europa je fakt zabava:) GTA IV som zmazzal po prvej misii:D
-
-
Hlavně...dostal devítku Total war: Rome II
Při releasu naprosto nedodělaná hra...která má sice potencionál ale za ten se snad neznámkuje, protože to co jsem u tý hry zažil za bugy by se styděli i kdejaký indie vývojáři...
Nicméně při vydání si Rome II určitě takový hodnocení nezasloužil... -
-
a pak tady čtu, že se hodnocení dává za hratelnost...by mne zajímalo, jakou verzi Římu to recenzent hrál...(?)
-
-
-
Hru si koupim až na PC, ale jedna věc mi fakt vadí a to jinej jízdní model a ten bych ještě dokázal přežít, ale ten demoliční model je hroznej skoro jak v SR3 to a jízdí model mě v IV bavilo nejvíc, jak se luxusně promačkávali plechy atd. Takže tady mě to docela mrzí, ale snad to za zbytek hry stojí :) a na PC třeba vyjde nějakej mod.
-
-
Taky to pro mně vypadá divně. Jinak by nebylo tolik ohlasů.
Doufám, že na PC to půjde upravit. Zde je hodně limitů protože to je na starý HW.
Ale asi to hodí tak jak to je na PC. To je pak blbě. Když tam není HW limitem tak proč tam dát model poškození takový jako je tam kde to jinak nejde. :( -
-
Az si zahrajes, zmenis nazor... Jinak to vypada na videu a jinak kdyz hrajes... Pokud se ti libil ten ze ctyrky budes spokojenej, tady je stejnej, jen se auta hned nelámou vejpůl po srazce pri 50km/h
-
-
Snad ano. Takto soudím pouze od pohledu.
-
-
Taky jsem tak soudil a bál se, hned ale v uvodni misi pri uteku policii to ze me padlo *3*
-
-
Tak si to vyzkousej sam a nenech si vše nakukat
-
Nevim proč do toho hned cpeš PC hráče co ti viděl jen na videu, psal sem i o lidech v mém okolí, kteří si to koupili na konzoly a na rovinu řekli hele je to horší než v IV a o to jde. Já soudim podle videa a tyhle lidi to hrajou a mají stejný názor.
-
-
-
-
-
Ale vzdyt destrukcni model je uplne stejnej... Klidne z auta udelas bumerang kdyz to do tebe napere kamion z boku... jediny v cem je rozdilnej je ze pry mensich rychlostech se nic nemacka ale jen skrábe... Naopak je lepsi v mnohem realistictejsim rozbijenim skel nebo muzes urvat kolo... Nemuzes to hodnotit podle par videi a hned to brat jako jasnou vec a delat takovyhle zavery
-
-
Už jsem tu o tom měl diskuzi... http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/grand-theft-auto-v-recenze-64044/?rootId=1312361&itemId=1312619
-
No podle lidí co si stěžujou v mém okolí a na internetu to asi úplně stejný nebude, ale snad to teda neni tak moc hrozný.
-
-
Zatim jsem videl stezovat si jen PC hrace kteří to meli z videi... Fakticky je to zaklad ze ctyrky jen trosku upravenej, proc by delali horsi destrukcni model? Pri mensich rychlostech to vypada jako ze se nic nedeje pac jen prasknou svetla a "pospini" se ti naraznik jako ze je odrenej, ale pri vetsich rychlostech nebo proste poradnejch bourackacj he to stejny
A k tomu jizdnimu modelu, taky je to zaklad ze ctyrky ale je lepsi-realnejsi (az na par vyjimek - motorky a nektery super rychly auta) -
-
tak sis sam odpovedel. stezujou si PC hraci, protoze to i v PC verzi gta 4 bylo mnohem lepsi *12*
-
-
Jiny neznamena lepší *12* A PC verze GTA 4 ma stejnej model poskozeni jako konzolovy verze... Tady je to jiny (nechci rict lepsi, protoze je to na stejny urovni jen detaily se lisi)
-
-
-
-
-
-
Me strasne bavi ty horolezecke auta, krasne se tim da zkratit cesta, a na Sandkingu je paradni odpruzeni. Dokonce v metru maji reklamu, na nejaky te Granger suv jak stoji na skoro 90 stupnovem kopci. jj, moje krevni skupina je GTA pozitivni...