Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dají se řídit, popřípadě vykolejit vkaky jak v SA? Díky
  • Btw: Konzole zpusobila nasili (berte s humorem)
    http://steamunpowered.eu/london-man-stabbed-and-robbed-of-his-copy-of-gta-5/
    *15*
    • Konzolisti přece nebudou ojebávat autory pirátěním a raději si to budou krást mezi sebou *1*
  • Nenačítá nebo spíš neukazují se mi mise po misi po father/son co mám dělat?poradíte mi někdo prosím?už sem zkoušela několikrát hrát to odznova ale nejde to *4* *7*
  • Čekal jsem podrobnější recenzi. Navíc mám pocit (!), že autor ještě nedohrál ani hlavní dějovou linku.
  • Tak co bude? Už to mají na trhu dost dlouho ne? Peníze si už díky konzolím nahrabaly a řek bych že i celkem dost...tak kdy to pustí na ty PC?? :-) Chápu že to nebude takový vejvar jako na konzolích jelikož tam si ty hry kupovat prostě musíte a k tomu ještě v Angličtině :-D BY mě zajímalo kolik lidí pochopilo příběch :-D tak aby ho moch nějak popsat :-D Kámoš když to udělal tak řikal že to bylo dobrý a celkem to chválil....ale nejvíc řešil to že to už udělal....a když sem se zeptal o čem to je? a co se tam děje tak mi řek že hraješ za tři postavy a je tam dobrej tuning aut,pěkná mapa s vesnicema....a něco s mobilem že mužeš přepínat hráče či co :-D Ja bych nemoch hrát hru kterou nechápu to pak strácí smysl....nebo když někdo přeskakuje videa která začínají a ukončují misi třeba u Mafie...
  • Jednoduše pecka. Po všech těch kopiích a jiných saintsrowech opět přišel mistr a ukázal, jak se to správně dělá.
  • Miserius
    Ja uz se tesim az to vyjde na pc... Konecne i pc hraci prestanou brecet po forech a uznaj ze je to dobra hra a jeste budou moct vyzdvyhovat supr grafiku a ostrejsi hrany! No neberte to
    • Jsem PC hrac, a tvrdim ze GTA 5 je dobra hra, kazdopadne po 10hodinach hrani zatim nemuzu udelit znamku 10/10
    • Nic moc návrat teda. Málo kousavý bonmot na tisíckát ohrané téma a navíc vytváříš extrémně generalizovaný závěr, že PC hráčí tvrdí, že to je špatná hra kvůli technickým nedostatkům. Svá zlatá léta máš zjevně za sebou.
  • 10/10 , souhlas! *16*
  • hm GTA to me nejak nic nerika.. da se tam jezdit jeste pres tu skolku nebo ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit