Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    Soudy nechám, na hru se "teprve" v (ne)rozumné míře těším. Teď hurá na tu recenzi :) Btw u každé lepší, či velké hry se dá vždy automaticky předpokládat spousta negativních a jízlivých komentářů. Mně to třeba na faktoru těšení se, či na zábavě z hraní nějak neubere, spíše některé ty komenty pobaví (pozor, neplést s rozumnou a věcnou kritikou), o hře si stejně udělám obrázek sám, ale už jen sem tam nějaký ten youtube gameplay mně baví sledovat, tak se logicky těším, až do toho Los Santose večer konečně taky zavítám a hodnocení magazínů (10/10) sem, hodnocení magazínů (10/10) tam, stejně si obrázek udělám sám a hru si užiju, i kdyby polovina těch jízlivých komentářů byla pravdivá ;o) 4ka mně docela bavila, tohle nebude o nic horší, spíše všechny indicie naznačují, že lepší (krom detailnosti poškození auta oproti předchůdci) :)
    • Hodně zvláštní názor. Takže vlastně jsi hru ani nehrál, ale už jsi se předem rozhodl, že si ji užiješ? I kdyby kritické komentáře byly pravdivé? Co kdyby zasekávala konzoli každých 30 minut? Nevadilo by ti to? Asi máš dobrý úmysl (sám se o hře rozhodnu), ale podáváš ho divně.
      • Hanzales
        Kdyby zasekávala konzoli co 30 minut, vadilo by mi to, ale byl by toho taky plný internet ;o)
        Dobře, poupravím to. Budu se na hru těšit stejně tak i po přečtení některých komentářů od závistivců, nepřejících individuí atp. a stejně tak si hru užiju úplně stejně, i když se budou někteří snažit to člověku jakkoli znechutit. PS: nečekám od GTAV žádný zázrak. Těšil bych se a užil si tu hru i kdyby obsahovala dvě třetiny toho, co recenze a ohlasy hráčů, kteří to již hrají a chválají ;o)
  • Miserius
    Když ponechám stranou pošťuchování haterů *3* Rád bych podebatoval o hře...
    Přepadl už někdo nějaky obrneny transporter co jezdi po ulici? Kolik v tom bylo +- penez? Ja vzdy kdyz ho potkam tak si rikam ze mi ten risk za to nestoji, pokud v tom bude 5 tisic.
    Vědeli jste, ze kdyz si v aute date Unarmed muzete misto strelby z okna ukazovat prostrednicky? Ja to zjistil ve špatny ulici, moc dlouho jsem nežil *1*
    Pokud budete pokrikovat (unarmed + zamerite je) na gangstery po vecerech co se srocujou v ulicich, vytahnou zbrane a jdou po vas, pokud se schovate a zavolate policii, pripravte se na valku
    Jsem jedinej komu nejdou ulozit fotky z mobilu? Social Club error
    Když vam ukradnou auto, je fakt pak na policejni stanici?
    Taxi mise jsou zpět, ale mise v policejních autech nemam... Otevřou se teprve postupem času nebo nejsou vubec?
    Taky jste z toho mnozstvi veci co muzete delat paf? *1*
    Jo a nový stealth mechaniky jsou supr, kor kdyz je clovek suprove vyuzije i mimo mise
    -edit: Tak mam minuska jen za par dotazu a postrehu, tak to asi neni postuchovanim *1*
    • Tak zase klid a vrať se do reálnýho světa.
      • Miserius
        Copak fotbalisto? Urazil jsem te ze chci neco vedet? Už je po Vyvolených nebo co?
        • Tak to jses krutě netrefil *15* ty psychologu. Jinak zajímavé, že se mě snažíš urazit tímhle mainstreamem pro masy a neuvědumuješ si roli GTA jako nejkomerečnější hry pro masy za poslední léta..
          • Miserius
            Chche (krasne se tvuj nickvyslovuje) Ja se omlouvam, nevedel jsem ze stěry se jeste deli na mainstream, oldschool a hardcore a ze je musis pouzivat podle toho o jaky hre se mluví... Jsi na me moc komplikovanej, radsi zustanu u blbce teda
          • Jack1947
            Neda mi to nereagovat, vetsina lidi /hracu GTA V. ma rado a je taky mit proc, masy ano ale ta hra je pecka, nemuzes obstat s hatem na hru kterou kupuje "kazdy" , hatery to maji obcas zatracene tezke, to veru pravda.
  • Radioaktivni_surikata
    A co Phil Collins? Je tam? Pokud ne, tak to nemá ani smysl hrát *15*
  • Vostoq
    Nebudu radši komentovat to jak se tu idioti hádají o absolutních hovadinách. Napíšu jen to že se těšim . zítra po práci koupim piva, dojdu do alzy (v xzone už nemaj????) na andělu a pak jen těžkej víkendovej maraton
    • tebe staci vikend? ja si berem na oktober 2 tyzdne dovolenky, najhorsie na tom je ze uz to mam doma a nemozem este drtit
      • Hanzales
        No právě že nestačí, ale taky to nehodlám za weekend zdaleka dohrát ;o) Volna ještě bude, ale nebude ho tak moc. Ne všichni si můžeme vzít dovču jak bychom zrovna chtěli no :/ Kámoš třeba rozváží snídaně a obědy pro školky, náhrada za něj není a bude rád, že se jeden čvrtek dostane na akci. Příští týden mám ale 3 dny volna a pokud nebude vyloženě nějaká drsná kalba někde, nebo venku ještě hodně hezky (než přijde zima), hodlám opět pařit do zblbnutí ;o)
    • Hanzales
      Úplně s tebou soucítím :) Prve jsem koukal, že už to nikde nemaj a druhá várka... Pak jsem našel za dobrou cenu 1300, piva jsem dal před tím v hospůdce po práci a víkendový maraton plánuju taky. Dneska mám volno, zítra makám celý den, takže dneska takové demo toho víkendu. Další věc, co mně při nočním paření dostala je mise (někdy ze začátku) kdy pronásledujete loď na přívěsu a houmie na ni chce vyskočit a musíte fičet, ale opatrně, aby nespadl. Ony vůbec všechny ty úkoly jsou dosti nápadité a to jsem úplně na začátku. Pochybuju, že by plýtvali municí hned na začátku (vývojáři), těším se tak na půlku hry. Zatím jsem ale na GTAIV úplně zapomněl a když jsem teď na youtube hledal hlášku, co jsem ve hře slyšel, ťukl jsem omylem na video ze čtyřky a udělal chmmm :D
      • Vostoq
        No hlavně představa toho že od rána od osmi budu v práci a vypadnu nejdřív v půl šestý :D dost mě to děsí :D
        • Hanzales
          Já to mám taky od osmi, ale do osmi a taky mně to děsí :) Ale zase mně těší že vím, že ten den prostě nakonec uteče (jako vždycky) a pak přijde ten weekend :o)
  • tomocz
    GTA4 jsem nehrál, GTA5 se mi znechutilo po neuvěřitelném HYPU, kdy posledních 14 dní jsem na herních serverech nečetl o ničem jiném. Uznávám, že to asi nebude nejhorší hra, ale mě to prostě ani nějak neláká.

Naposledy jsem zkoušel San Andreas, u kterého to bylo nemlich to samé - kdo nehrál SA jakoby nebyl. Tak jsem si to zahrál a co? Nic moc, zlatá česká Mafie mi přišla daleko lepší... od té doby prostě GTAčkům nějak nevěřím a přijdou mi přeceňované a přehypované. Ale co, každý má nějaký vkus a já to chápu.
    • Tady si myslím že jde spíše o styl. Někomu se nelíbí gangsteři s tetováním a černou hubou, ale raději si zahrají za Mafiána. To že je hře možná věnováno víc pozornosti než je nutné asi může to, že je to prostě značka a moc her v otevřeném herním světě plný aut ke kradení není. Mohl bych jmenovat například Saints Row nebo Just Jause ale to už jsou hry trochu jinde než GTA.
    • Ristoro
      V některých věcech souhlasím. Pro mě bylo nejlepší GTA III. Ta atmosféra v té době byla neuvěřitelná. Hlavně mám radši hry, které mají vychytané základní herní principy a ne 1000 věcí k dělání, ale nedotažených. Pochybuju, že všechny aktivity v GTA V budou zábavné.
      • Ty mi snad kradeš myšlenky! *4*
    • To buď uplně v klidu. Ja kdysi Vice City uplně hltal. Poté si pořídils nadšením San Andreas, odehral jen pár hodin a skončil s tím, vůbec mě to nebavilo. GTA IV mám sice na Steamu (stálo to opravdu málo), co kdyby nahodou...ale to už je hodně dlouho a ani jsem to nenainstaloval. Prostě jsem si svoje GTA užil ve Vice City a tím pro mě tahle serie skončila. Nemá mě co nabídnout. Ale ostaním přeji, ať si nové GTA užijou. Jen opravdu ten hype je neskutečný, to je pravda.
    • Nejde jen o tu hru samotnou. R* si plní své vize na plno a i technicky je to 10/10 mají tam to co ostaní ukazují až na nextgen. Plus k tomu až spustí Online tak myslim že setře i WoWko.

A Hype udělali novinaři a obchodody. A to pravě z toho důvodu že jde na herním trhu o špičku.
      • Setře i Wowko ?? co to má ksakru společného ? *15* *15* *15*
        • Co to má společného? to co vše se vším a tím jsou prodeje.

Pokud nevíš tak WoWko je něco co se zatím dalším nepovedlo. Sice už své zlaté časy zažilo ale Blizzardu to muselo vydělat něuvěřitelné množství peněz.

A čim vice lidí si o tom bude povídat tím bude větší hype. Budou se dostavat i do zpráv které se hrám vubec něvěnují například do ekonomickych...
          • On je ale rozdíl vydělávat na poplatcích a na prodejích.
      • "Hype udělali novináři a obchody?"

*1* *1* *1*
        Ty se musíš v dešti rozpouštět.
        • A kdo jiny o tom všude píše. A od koho se dozvídají informace?:) Vždyt je to v jejich zájmu :)
    • Miserius
      Zkus to u kamose a zmenis nazor... At uz hledas zivej svet ve kterym mas tisic veci k dělani nebo hodne zajimavej a dynamickej pribeh, budes spokojenej
      • tomocz
        což to zkusit můžu, ale i kdyby mě to chytlo, tak konzoli kvůli tomu kupovat nebudu.... nevím, možná za čas, až(pokud) to bude na PC a za nějakou přívětivou cenu, tak neříkám, že to nezkusím (vzhledem k uživatelským komentářům to hodnocení asi moc přestřelené nebude). Jenom jsem chtěl prostě říct, že ten hype byl tak přehnaný, až to na mě mělo opačný účinek :D
        • Miserius
          To znam, me se zprotivilo Volím Karla! Že jsem ho nemohl ani vidět *1*
          • tomocz
            a to se tímhle sloganem ještě teď občas někdo ohání :D
    • Shoříš v pekle za toto rouhačství.
      • tomocz
        nikoli, mě by peklo vzalo a hned zase vyvrhlo, poněvadž já jsem se narodil pro to, abych stanul po boku Ódina v sálech Valhally...
        • Manowar jede aj u teba ako pozerám :)
  • Dá se gta 5 plně vychutnat na ps3 ? nebo je už znát omezení hardwaru?
    • Framerate pry bezne klesa ke dvacitce, ale nekomu to nevadi.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-grand-theft-auto-5-face-off
    • Miserius
      FPS klesá pokud pouzivas zbran co ma baterku a svitis s ni, jinak vubec.
    • Samozřejmě je znát. Ale jak ti recenze řekla, na omezení hardwaru kašli, GTA 5 musíš prostě mít teď!
  • Na tom videu co je u recenze nejaky NPC chodi po horach, je tam taky nejaky takovy gameplay,? rekneme par dnu chozeni po borach, koukani po vyhlidkach apod... to video to naznacuje
    • po horách chodit můžeš, dokonce jsou tam stejné pumy jako v Red Dead Redemption, včetně charakteristického zvuku těsně před tím než ti skočí za krk *1*
      • v RDR byly zvířata a hlavně systém jejich výskytu hodně propracovanej takže sem doufál že ho sem implementujou minimálně stejnej ;)

(zatim se motám jen ve městě a trochu v poušti tak zatim tohle moc nevim jak to vypadá tady :) )
    • Pár dnů chození po horách, když kompletní recenzi některé herní weby zvládli za méně než 24 hodin? To bys chtěl na konzoloidní bakšiš trochu moc, jestli chceš hrát nějakou hru pár dnů v kuse (čistého času), šáhni spíš po GSW/RTS jako Crusader Kings nebo Europa Universalis, či The Guild od Nordic Games.
  • Viděl bych to tak 9/10 To ovládání aut mět ada moc nenadchlo na to,že psali,že je to neci mezi arkádou a simulací
  • Jen malá technická dělení aut na 4x4, RWD, FWD bylo už ve IV a snad už i v San Andreas, ale to si nejsem uplně jistý.
  • Miserius
    Zapomněl jsem, někdo po mě chtěl vyfotit Michaela, protože mě přišel ten jeho nějakej mladej :D http://imageshack.us/photo/my-images/824/laqt.jpg/
    • Ale říkal's, že ho vyfotíš s defaultním účesem a bez vousu :P . A stejně mi přijde míň jako "starší usazující se tatínek kriminálník". Ale to by asi moc vyčníval z davu. (na druhou stranu toho moc nevidím, protože dementní imageshack ^^ )

Ještě dodám to porovnání http://i.imgur.com/kOvaUlv.png
      • Miserius
        No rozhodne je mladsi nez byl v prvnim traileru, o tom zadna... Ale hodi se to k tomu vic jeho soucasna podoba, nedovedu si predstavit delat nektery ty veci toho dedu z prvniho traileru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší