Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám takový dotaz na Vás všechny,nezdá se Vám ta grafika hezcí v traileru než ve skutečnosti na konzolích?Mě teda jo.Neříkám,že je ta grafika hrozná,ale možná jsem čekal trochu více.asi jsem rozmlsany z pc.
    Jinak super hra konečně dobře investovaný peníze co se zábavy týče.
    • Ano, zdá, na konzolích a zejména na X360 už můžeš akorát tak vzít texturu v hodně nízkém rozlišení a rozmazat ji co nejvíc je to možné, nejlépe přes blur a potom vykládat o tom, že hra má lepší grafický kabát. Zajímalo by mě v jakém rozlišení hra pro tuto platformu běží. Poměrně základní a důležitá věc, ale autor recenze ji nikde neuvádí, to je svědčí o celkové zaujatosti a podjatosti. Dle oficiálních informací je to 720p, což na 1080p obrazovkách vypadá opravdu k popukání,
      • Asi 640x480, nejlepe na metrovy plazme. *5*
    • Pokud můžu soudit z různých gameplay na netu, zdá se mi grafika stejná jako z trailerů/screenshotů (očekávatelné, když Rockstar definitivně potvrdil už před vydáním, že trailery jsou zachycené z PS3 verze hry).
    • Videa jsou točené z PC verze, proto vypadají mnohem lépe
      • Miserius
        Ježiši, vy jste hlupácí *1* *1*
        • Už zase vzteky třískáš do stolu když vidíš zmínku o tom, že PC verze bude vypadat líp? *2*
          • ucho
            no já v jeho reakci viděl jen smích nad lidskou hloupostí... ty neumíš číst či co? :)
            • ucho
              Kao Kao: nevtírej se mezi trubky...
            • Je mi líto, ale nakonec jste největší trubky ty a Miserius.
          • Miserius
            TO je jasny ze bude vypadat lip, ale konspiracni teorie ze trailery uz 2 roky natacej na pc verzi *1*
            • Miserius
              Samozrejme ze se to dela na pc, na cem jsi myslel ty telátko? Ale ze se to dela na pc jeste neznamena ze to je pc verze *2*
            • Podivat se do hernich studii..to me pobavilo, jako kdyby se tam dalo chodit jak do kina:)
            • Ne, Harvester se mírně plete. PC verze asi ještě není hotová. Natáčejí to ve vývojářském buildu, který je na PC pro všechny platformy a pak to vylepší v rámci ponatáčecích úprav.
            • Prosím tě a na čem myslíš, že tu hru tvoří? To si jako představuješ, že všechno programují přes gamepad? Ty jsi fakt neuvěřitelný hlupák, zkus se někdy podívat do herních studií, jak vznikají hry *7*
  • Divím se že v recenzi není zmíněno že některé herní prvky jsou převzaty z Red Dead Redemption...lov zvěře..náhodné události na mapě.. útok pumy zezadu...o))
  • A zapojíme do toho ještě Wíjúčko...petice v odkaze dole...
    https://www.change.org/petitions/grand-theft-auto-v-for-wii-u
  • Co se týká té pasáže o jízdním modelu a modelu poškození... přijde mi, jako kdyby byla snad z jiného světa. Normální auta se mají houpat při divokém manévrování. Normální auta nejsou ty diamantové odlitky, které jezdí v GTA5, ale pořádně se dokážou promáčknout, ohnout, atd.

Ale primitivnější řízení i poškození je asi daň za to HDR.
    • Kde jsi vzal že řízení a poškození jsou primitivnější? Ad. poškození - základní model deformací víceméně stejný jako v GTA4 + více možností defektů (úplné ulomení kola ap.) a celkově více detailů. Ad řízení - z gameplay neposoudím, ale z prozatím napsaných recenzí vyznívá, že je model o dost lepší než ve čtvrtém díle. A ta zlepšení nejsou dar za HDR, jak se domníváš, ale spolu s HDR imho vděčí za lepší zvládnutí architektury konzolí.
      • Mimo jiné z videa, které už tu někdo sdílel - http://youtu.be/HcojHOX70kE nebo http://youtu.be/asRK-z6IK1M (hlavně komentáře, video samotné je postarší, ale taky o tom řeční), http://youtu.be/vJIJIgVDCFY . Model poškození stejný to očividně není. Neřekl bych více možností... spíš jiné. Binární. Jednodušší na napsání a hlavně méně náročné na výkon HW.
        Samozřejmě, že se všichni budou radovat nad úžasným přisátým jízdním modelem pětky, když jsou na to zvyklí z NFS, Burnoutu a podobně a když nebyli schopní ve čtyřce jezdit s něčím, co je blíž realitě, než snad jakákoliv hra s moderním civilním řízením aut. Bohužel to trošku přehnali a některá auta měla opravdu tlumiče pérovací jak skákací boty.
        Ty tomu říkáš "zlepšení", ja "otupění". To se můžeme těžko o něčem bavit.
        • Kouknul jsem na ta videa - max poškození vypadá v pátem díle stejně jako ve 4 (s lepší grafikou), ale obě hry se nejspíš liší množstvím nárazů, které je potřeba, aby se ho dosáhlo. Uznávám, že z toho videa to moc impresivně nevypadalo, ale když jsem viděl jak vypadá v GTA 5 auto sešrotované vlakem, tak mi to vůbec binární nepřišlo. Lepší možnosti poškození jsou zmiňovány ve více recenzích, tak prozatím nemám důvod smýšlet o poškození jako o inferiorním/zjednodušeném.
          Na model řízení jsou názory celkem rozdělené, podle preferencí toho kterého hráče, ovšem to je jako ukazatel kvality dost pofidérní, co se mě týče, řízení v gta 4 mě nebavilo, takže příklon k Burnoutu vítám. Ovšem myslel jsem spíš ono v recenzi zmiňované skutečné rozlišení vlastností podle typu vozu a náprav a s tím spojenou adekvátnější interakci s prostředím, v rámci onoho vylepšeného/otupěného (dosaď co chceš) modelu. Diskutovat klidně můžeme, ale minimálně ze své strany cítím potřebu si před definitivními vývody hru důkladně zahrát a získat tak nezprostředkované informace *4*
          • No, samozřejmě ozkoušení je nejlepší a nejdefinitivnější. A také samozřejmě různý lid různý vkus ^^
      • Kola upadávala i ve 4. A ten model je fakt jak z jinýho světa. Houpání ze 4 to mít nemusí, ale chovat se to jako reálné auto? To by jako mohlo :D
        • Nevím jak se ta auta chovají, ještě jsem to nehrál, jen jsem napsal, že model řízení v recenzích chválí jako vylepšený.
  • 700 komentářů to je slušný.
    • 3/4 o hovně, ale co bychom si ten kanel nepochválili...
      • Hanzales
        Já si říkal, jestli to tentokráte šlehne více, než skyrim. No být tu The GreatGigoloGay atp. už tam ten litr dávno je ;o) Ale něco mi říká, že tu stejně jsou :)
        • :)
  • GTA 3 a Vice City byly pro konzole vydány v říjnu a na PC se objevily následující rok v květnu (nevím, kdy byly pro PC oznámeny)
    San Andreas nebylo ještě nějakou dobu po vydání pro konzole (říjen) oznámeno pro PC, ale dočkali jsme se ho v červnu následujícího roku.
    GTA IV taky nebylo při vydání pro konzole (duben) oznámeno a vyšlo v prosinci (a konverze nebyla příliš vyladěná - možná spěchali, aby stihli Vánoce)

Z předchozího bych odhadoval, že se PC verze dočkáme nejspíš někdy v půlce příštího roku. Možná až na podzim teoreticky i s verzí pro nové konzole. Nebo v tom zapracuje marketing a GTA V se na PC nepodívá vůbec...

Každopádně do oficiálního vyjádření Rockstaru jsou všechno jen spekulace.

Howk
  • zdeeneek
    Ty v*le, tahle diskuze se neda cist. To by jeden bl*l. Co furt resite jestli si to zaslouzi 9 nebo 10. Prectete si text recenze a udelejte si vlastni nazor. Ciselny hodnoceni je taky jen nazor recenzenta, nikdo nerika, ze se to musi vsem libit stejne.
  • To je prostě klasika. Konzoloví hráči hrají a baví se a závistivé děti s notebookem Acer zatím můžou leda nadávat a hledat na youtubech "bugy". Užijte si to. *1*
    • pohoda, ja si pockam a zatim si zahraju jednu z toho milionu her co na konzolich nemate. ;)
      (plus ti sikovni uz si to crackli...)
    • proti ostatním sandboxům je tam těch bugů fakt minimum

jediný nedostatek té hry spatřuji ve faktu že je tak zábavná a chytlavá že jsem jí dohrál za 3 dny *1*
      • Já jsem se nějak nemohl dostat k misi Blitz play (tam kde převrátíš ten náklaďák odtahovim autem :D ) pro tu misi jsem sehnal všechny potřebný věci a nic :( co musím udělat?? Pllls poraďte :)
        • To jsme dva jak si to nakonec vyřešil?
    • At si je hledaji, ono jich tam totiz spousta je, nektere mensi, nektere vetsi. jako v kazdem gta po vydani ( mozna krome prvniho/druheho ) . Vyjde par patchu , a bude pohoda... ( ps, za cca 60h herniho casu, jsem nenarazil na bug, ktery by mi nejakym zpusobem zkazil zazitek ) bud proste chcou hrat gta, nebo ne. ti co radi stouraj budou vzdycky stourat, trollove budou trolit aby poradne zaplnily diskuze a sve prazdne misto v srdci. A my co mame radi tenhle sandbox budem proste parit... see ya *3*
  • Je fajn, že se GTA V povedlo, jen je škoda, že tam není San Fierro a Las Venturas. Byl jsem zvědavý jak se ta města změnila. Rockstar si je nejspíš šetří na DLC, nebo na další díly.
  • Keyz
    Jak lidi tvrdili, že zde bude mega diskuze apod. tak zatím to je "zklamání" na
    http://games.tiscali.cz/tema/100-duvodu-proc-dan-vavra-nesnasi-tes-v-skyrim-57711

To nemá. Tam se diskutuje pořád...

Tedy šílené představy absolutní pohromy se nenaplnili. Je to zde i celkem slušné. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší