-
Jako pánové sorry tohle není objektvní za prvé je to hype.... a za druhé takhle rozsáhlá hra aby se zrecenzovala za pár dnů to je tak hovadina ze to svět neviděl... (Pakliže pan Rybář u toho seděl 24/7 tak ok ale to nepředpokládám...)
-
-
games.cz je placen z reklamy, vyšší příjem z reklamy obstarává návštěvnost webu, marketing GTA V platí Rockstar, hype a reklamu vytvořil tak velkou, že by bylo nevhodné tuto možnost propásnout, je úplně jedno, že je ta hra špatná, bude lepší jet v kolejích mainstreamu, než z nich vybočovat, přinese to vyšší návštěvnost, tohle není garáž, ale games.cz, jejich konkurence eurogamer ujíždí zrovnatak, a další weby také, jednoduché, takovému titulu si jen tak někdo stopku dát neodváží, to by byl konec pro danou redakci
-
-
By me zajimalo kolik mas odehrany ty, ze muzes zpochybnovat hodnoceni recenzenta.
-
To pochybuju... spise se to melo jmenovat prvni dojmy... (ne plnohodnotna recenze... proste lol)
-
-
-
Já se musím přiznat, že po dlouhé době zase hra, která nejde vypnout. Sotvra rozlepuji oči pro propařené noci :) A je to fakt nabité takovýma různýma prkotinkama, které postupně vylézají na povrch. Třeba i ty náhodné situace. Cajti tam naháněli nějaké auto, to narazilo do sloupu, cajti ho objeli, zastavili, spustili palbu a oba kumpány sejmula, pak půlka těch gangsterů kolem vytáhla kvéry, sejmuli cajty, přijela posila a spustila se tam pomalu válka a nakonec kolem proběhl jeden maník a prohodil EastSide homie a já jen stál a civěl :)
-
-
Úplně nejlepší by bylo , kdyby ses do toho města v GTA5 odstěhoval . Ty a tobě podobní jste jako děcka a Rockstar se chechtá , jaxte vysolili lowe za průměrné pokračování GTA série .
Doufám , že ještě nemáš volební průkaz . -
-
Nechci nic říkat, ale výrazy typu jaxte, lowe s w nejsou známkou dospělosti *3*
-
-
To bys právě nepochopil , jako cucák . Pro tebe a další bulharské soudruhy co jim teče mlíko po bradě : " jaxte " je rap slang , " lowe " je ustálený výraz pro peníze .
Pusťte si doma " Do not believe the hype " od Public Enemy , ať se vám rozsvítí . Beztak už jste určitě vychladli a v next weeku zapnou GTA5 už jen masochisti . Jen si to nechcete přiznat . -
-
Rap slang??? A takhle píšeš i ve škole??? A slangový výraz pro peníze je love, s jednoduchým V. Ty tak někomu můžeš říkat cucák *1*
-
-
Jasný, že se nejedná o milník v sérii GTA, to je fakt.
Kritiku na tuto hru si udělám sám, protože ji hraji. Neposlouchám názory ostatních, kteří hru buď vychvalují do nebes, nebo na ní naopak hledají chyby. Pár článku jsem si před vydáním sice přečetl, ale názor si musí stejně udělat sám hráč. A já jsem z téhle hry nadšený. -
Od okamžiku kdy vznikl GTA koncept , který sám o sobě ve své době zasluhoval absolutorium , se nezměnilo principielně nic . Hovořit o GTA5 coby o milníku a největší hře této generace mi tudíž přijde poněkud , eufemisticky řečeno , nepřesné . Ano , je to dobré , to souhlasím .
Cokoli nad takovým ohodnocením je spíše přáním , než realitou . I jiná herní studia si zaslouží
pozornost a chtějí vydělat , nechci aby Rockstar díky svým hype vlnám a podpoře redaktorů nakonec ovládal videoherní průmysl . To by se nakonec nemuselo líbit ani lidem jako jsi ty , tak to nepodporujte a vezměte rozum do hrsti . Zdravá kritika pomůže přece pokroku v budoucí verzi , nebo ne ? -
Nemyslím, že je to jen ohřívaná kaše. Na to je tam dost novinek, jak už jsem tady někde psal.
-
Pokud člověk ovládá gramatiku , může si dovolit v nadsázce napsat leccos . Osoby , jako je například Hanzales , oplývající tragicky nedostatečným kritickým pohledem , by si měly uvědomit , že vychvalují ohřívanou kaši . Ty též .
-
-
-
-
A já doufám že ta tvá demence neni nakažlivá.
-
-
Ono bohuzel, kdyz se divam po diskuzich, tak to nejspis nakazlive bude... Nastesti ma spousta lidi dobrou obrany-schopnost sveho organizmu. zeby activia :)
-
-
-
Jednou te cajti ojebou.
-
-
Zatím jsem jim vždycky zkušeně ujel *5*
-
-
-
Ač jsem v GTA:SA nesnášel hlavního hrdinu a celý to gangsta style, bavil jsem se u toho tak, že bych tomu 10 dal. A docela bych si ten zážitek rád zopakoval.
-
-
Ono v GTA5 tenhle gangsta style jede hlavně Franklin (až mi to v prvních chvílích hry trošku až vadilo ... zajímalo by mě kolikrát za hru zazní slovo "Nigga" a "Homie" protože ty čísla vážně nebudou malá :D ) ... já osobně mam zatim nejradši Michaela ale třeba změnim názor protože Trevor se mi objevil teprve vlastně před chvílí :)
-
-
ja mam rad vsechny 3, Goodie Franklin, Goodie BadAss M, a pure Evil T. I kdyz ten ma ocividne taky dusi... Podle jeho vypraveni...
-
To jsem přibližně stejně jako ty :-D Byl to opravdu ten Johnny z GTA IV Lost and damned? (Ten týpek, kterýmu Trevor obdělával přítelkyni :-D )
-
-
hele nevim já si DLC nekupuju (příjde mi blbost dát polovinu ceny hry za par misí navíc nebo v jinejch hrách za pár mapek)
Ale to mě vůbec nenapadlo že by to moch bejt on :) a co to bylo za zmíňku od Lestra o nějakým týpkoj z Liberty City ? -
-
Jak je v recenzi - zmíňka o Nikovi a irské bandě (Packie a spol) z GTA 4.
Packieho je možný dokonce v Los Santos i najít a přidat si ho mezi kontakty a tím pádem i lidi na vykrádačky -
Zminka byla samozrejme o Bellicovi a Datadisky k Gta 4 jsou lepsi jak samotna zakladni hra a jsou stand-alone... to fakt nejsou zlodejsky dlc
-
-
Dohral jsem vsechny tri, jak zakladni GTA4 tak oba datadisky, a muzu rict, ze ackoliv kvalitativne byli ony datace obdobny(tony mozna i lepsi nez puvodni hra) tak bohuzel co se delky tyce, tak tomu uz dost chybelo, navic uz jednou prozkoumany mesto bez pridavku tomu dost sebralo
-
-
-
Přesně on...
-
-
-
-
Rad bych dodal k ovladani aut. Nektere zmeny sly smerem dolu, (libila se mi houpava fyzika ve ctverce) nektere nahoru (projizdeni zatacek, nebo pronasledovani nekoho neni takova nuda). Bal jsem se toho, nebot z ruznych videii to na me pusobilo takovym cartoon-arkadovym dojmem, nastesti to tak neni. Do zatacek dverma napred jednoduse, stejne tak jednoduse se to da pretocit. Je to porad 100x lepsi nez cartoon SaintRaw nebo CrackDown.(nerikam ze to byly spatne hry-to ne) Damage vozidel jsem se taky obaval...take zbytecne... neni to prehnane, a zaroven ho neni ani malo. pro me tak akorad. Libi se mi, ze i pri relativne malem padu na vsechny 4 mi muze upadnou kolo jako nic...treba... takze tak nejak... PS: tahle hra si opravdu 10 zaslouzi, stejne tak jako si zaslouzila me penize. Gta 4=vetsinou frustrace Gta5=cista zabava. a jak bylo psane na YouTube. Je to jak smichani vsech gta+max payne+mightnight club... see ya
-
-
řekl bych že auta vydrží o trošku víc, nejspíš proto že se jezdí na delší vzdálenosti, když člověk jede třeba 8 minut k checkpointu tak aby to auto hned nerozsekal. na druhou stranu ubrali na výdrži postav, GTA IV šlo dohrát prakticky bez krytí, tady je to jak v RDR a bez coveru si ani neškrtnete. jinak v GTA IV jsem se nemohl dokopat hrát mise protože mě nebavily, tady mám naopak problém se odtrhnout a na každou další se těšim *4*
-
S tou frustraci/zabavou jsi to trefil naprosto presne! Kvuli tomu jsem IV nakonec ani nedohral (ac me pribeh fakt bavil) a u V se bavim vic nez kralovsky.
-
-
Já bych neřekl, že 4 byla pouze frustrace, nebyla to špatná hra, ale mě osobně tenkrát tou nově nalezenou vážností nedokázala přesvědčit tak, jak se to povedlo např. u Mafie. A to, že vyškrtli spoustu různých aktivit, tak to už pak byl jen poslední hřebíček do rakve.
-
Hrať pol hodinu jednu misiu, potom dostať 2 rany a musieť začať odznova... GTA IV = frustrácia, súhlasím 100%
-
-
-
Jdou řídit vlaky ?
-
Plnou hubu keců tady, jak to všichni hrajou a na jednoduchou otázku jestli jdou řídit vlaky mi nikdo neodpoví ?
-
-
Trains are back and possibly drivable as in the second trailer we see one of the protagonists crashing a train into another. Ale počítám to byla spíš součást mise a na vlaky půjde naskočit, vyskočit a zastavovat podlě mně musí minimálně v depech :) I když podle toho tady jen krouží mršky :) http://ps3.mmgn.com/News/gta-v-trains-cant-be-hijacked-confirmed
Btw to je kár jak nasr* koukám :)
http://www.igta5.com/vehicles -
-
Tak to je škoda. Na to jaké jiné p*čoviny tam jdou dělat, tak tohle tam zapracovat mohli jak v SA. A co velká letadla jsou tam, všude jsem zatím viděl jen ty mrňavé ?
-
-
Co jsem měl možnost zaslechnout, tak vlaky ani nikde nezastavujou, jenom skriptovaně jedou. Tudíž asi ne.
-
-
10/10 jednoznačně... včera jen rychlá seznamovačka, hlavně letadlo a průlet nad světem a po vizuální stránce úchvatné... ptom ještě nějaký ten vodní skůtr a mořské vlny, boží... Dneska už pár misí za sebou, ale hlavně žádný spěch ať si to pořádně vychutnám... Koupeno v předobědnávce za cca 1 400, ale můžu potvrdit že i těch 1 650 za to stojí, je to prostě nej z nej... GO GTA 5 GO... GO ROCKSTARGAMES GO...
-
-
aby ses neposral *15* o hurá recenzi se ani zminovat nebudu
skoro se divim, ze to tady nedostalo jedenactku... -
-
To jsi z toho tak špatnej že si nezahraješ, nebo to je prostě nejakej postoj? *1*
-
-
jediny GTA co me bavilo bylo Vice City, ty predtim a potom me nudily... jezdit po meste a delat bordel ? ale no taaaak, takovy hry si klidne muzou na konzolich nechat, mestsky akce jdou mimo me
absence PC portu me nijak netrapi -
-
Jezdit po meste a delat bordel nebyl jedinej ucet zadnyho GTA... A kor tohle stavi na paradnim pribehu a misich jak z gangsterek z 80-90 let
-
-
-
-
-
Pánové, mé první GTA byla II, při III jsem s prominutím sral, protože to bylo zlomový, další VC,SA, IV a ted V. Klobouk dolů, tato hra mě nikdy nepřestane bavit.. Dil po dílu je lepší a vždycky si říkám že lepší to být nemůže.. No sem zvědavej na VI :D
-
-
Suhlas, Rockstar je jeden z mala pozostalych hernych studii co patri do starej gardy a dodnes robi tak skvele hry ako vzdy pred tym.
-
-
10/10 ? Čekal nikdo něco jiného ? -_-
-
-
minimálně 20 z 10
-
Jo :)
-
-
Po dlouhé době lituju, že nemám konzoli. Tohle vypadá fakt dobře... Fakt doufám že bude plnohodnotnej PC port i s multiplayerem.
-
-
To doufáš nějak málo ne? :)
Já doufám, že bude lepší port :) Možnost nastavit si hustotu dopravy apod. O dalších věcech jestli budou (lepší grafika), tak to se obávám, že ne a bude to komunitě. -
-
Já si myslím naopak, že ano. PC se od GTA4 značně pohnuly, dnešní mainstream to rozběhá pomalu s dohledem na maximum, nehledě na to, že ty nové konzole (hlavně PS4) už nemají tak odlišně krkolomnou architekturu a ten port-PC nebude taková bolest, jako u 4ky.
Podle mně to bude stejné, či malinko lepší než na PS4 s tím, že půjde zvednout AA (což už samo udělá dost), přidat ENB a hlavně právě že omodovat. U mně je PC verze jistá, zatím si musím "vystačit" s verzí pro současnou generaci konzol ;o) Je to jen o tom, že PS4 bych koupil nejdříve tak za půl roku-rok a to už bude ta PC verze pole mně venku ;O) -
No vzhledem k tomu že port, jestli bude, bude asi optimalizovanej jako čtyřka tak mi stačí co je. Osobně mám z portu z novejch konzolovejch generací trochu obavy. Sice podbná architektura, ale všichni víme jak jsou na tom porty s náročností.
Samozřejmě pokud to bude lepší jedině dobře. To je jasný
-
-