-
Po cca 10 hodinách nemohu než souhlasit a to se terpve rozjizdi (vyborny) pribeh... Porad se deje neco noveho (v misích) zadne nudne jezdeni z bodu A do bodu B nebo amatersky prestrelky ala GTA IV...
Mimochodem, poslouchejte radia, obcas dostanete indicie k nakupu akcií a da se na tom vydělat poradnej balik... -
-
Jo a ta mučící mise mě teda přišla hodně blbá... nejsem žádnej milovník pampelišek, ale toho chlapíka mi bylo líto...
-
-
Tak teda,trochu pohľad na GTA V s odstupom od tých recenzií ktoré všetko chvália a označujú hru za majstrovské dielo...je to solídna a zábavná hra,to áno. Ale len za tých pár dní som si všimol už dosť vecí ktoré sa nedotiahli alebo sa na nich proste zabudlo? Neviem,či je to fakticky len tak prehypované alebo ludia kvôli tomu že je to GTA kašlú na chyby? Len tak zrýchlika,otrasné ovládanie behu (napr. v AC sérii oveľa lepšie),ovládanie vrtulníka takisto hrôza,milión malých nedotiahnutých vecí ako- vkuse sa postavám menia šaty ktoré kúpiš a niekedy sú preč aj zo šatníka,miznutie áut z garáže (hlavne ked sú vytunené a je v nich toľko prachov), až vtipná polícia (ukazuje na radare presne ktorým smerom sa pozerajú a pátrajú? wtf?) ten smartfón a jeho aplikácie takisto akonáhle sa dostaneš na net je to haluška a radšej tam ani nechodím lebo sa to tak hrozne ovláda...hunting sa dal spracovať ovela lepšie plus ku tomu aj zbieranie kožuchov zvierat (kto hral RDR vie)...zbytočne sadistické misie (mučenie s trevorom),niekoľko zaujímavých ako napríklad tá s mrakodrapmi a snipermi,ale zvyšok len "prid niekam ukradni dačo alebo zober dačo a potom strať polišov" ,napr. Merryweather Heist verzia mimo pobrežia bola asi najnudnejšia misia aku somzatial hral....keď sa pozerám na San Andreas-tri mestá,každé malo iný "feeling",vyzeralo inak a správalo sa inak,plus EŠTE k tomu púšť a hory...RDR-mexické mestečká na juhu,mexická kaktusová púšť,kaňony a púšte v strede,mestečká divokého západu roztrúsené po kaňonoch,úkryty gangov,zapadlé mestečko zlodejov a na severe snežné hory a civilizovné mesto...je pekné že 5ka má velký svet,ale čo z toho ked nie je taký variabilný...neviem,ako sa na to pozerám tak sa pozerám a krútim hlavou...GTA V je dobrá a zábavná hra,ale s tolkým hype-om som čakal viac (a áno čakam minuska takže sa nebojte :) )
-
-
Já ti mínusko nedám. Tohle je konstruktivní kritika člověka co to evidentně hrál a subjektivní pohled na věc. Třeba s vrtulníkem souhlasím. Ani tak nejde o korigování cykliky a náklonu, spíše stačí fakt hodně málo a člověk se rozhoupe jak jelito. Ale nutno podotknout, že po delší době už jsem navyknul a třeba tu časovku proletěl na zlato. Oblečení mně taky štve. Možná je logické, že se převlékají, ale jak tu někdo psal, chtěl je mít všechny v kvádrech a na misi mu vyrazil Michael zase v sandálech a tričku :) Co se týče aut, zatím mi žádné nezmizelo. Vždycky se později našlo ;o) Dokonce jsem vecpal do garáže v domě dvě tuněné auta vedle sebe a jsou tam doteď, ale věřím, že se to stává. Policie, tam je to zase krok ku hratelnosti. Zatím mně unikání před policií bavilo vždycky více, než třeba ve 4ce. Btw jedna z nápověd říká: moc lehké? vypněte si HUD" ;o) Sadistick8 mise, souhlas. Mně třeba osobně násilí ve hrách nevadí, pořád v tom vidím polygony potáhlé texturou a uvědomuji si, že hraju hru :) Ale ta mise s tím mučením je fakt na hlavu padlá. Kdyby aspoň z nějakého namyšleného haj*la tahali info o unešené malé holčičce, tak by se daly přivřít oči, ale tady to přišlo i mně úplně zbytečné. Jinak na mně to působí zatím velmi dobře, živě a vypiplaně + je tam fakt spousta obsahu, který se dá najít "jen tak" a já jsem hype-nehype spokojený. Opravdu si nemůžu pomoct, ale když to hraju, pořád si musím říkat, jak se s tou či onou věcí vypiplali, nebo že kolikrát mysleli i na detaily, kterých si jen tak někdo na první pohled ani nevšimne. A největší pokrok vidím v tom, že se tam fakt skoro nikdy nic neopakuje a to tomu světu přidává ještě větší uvěřitelnost. Nemám na mysli ani tak mapu, ale postavičky, to co dělají, to co říkají, každá mise (i vedlejší) je originál s nějakým nápadem atd. A i ten svět mi příjde právě že docela variabilní a detailní, rozhodně to na mně působí úplně opačně ;o)
-
-
Samozrejme,zvyknúť sa dá na všetko. Je ale lepšie keď ovládanie od začiatku "padne do ruky" a človek sa cíti príjemne. Bolo by pekné môcť naprilkad vyhádzať oblečenie zo skrinky (ktoré nechceme) a navoliť si vlastné outfity,ktoré by si mohli prezliekať už ako chcú. Vypnutie HUDu máš pravdu som si neuvedomil :) ale asi by to potom bola otrava potom bez GPSka... Trevor mi ako charakter nevadil, naopak niektoré misie s ním boli aj zábavné,jeho hlášky a prístup k veci,ale pri tom mučeni a niektorych inych misiach som mal pocit že ani nejde o to aby to bolo zaujimave,ale aby tá hra úplne nasilu bola kontroverzná a putala pozornosť. A Trevorov dialóg o tom že mučenie je len pre toho kto to robí na konci mi pripadalo ako úplne nedôležitá "BTW" vsuvka. Ináč to prepínanie medzi charaktermi je zaujímavé pri misiách a aj pre hratelnosť,ale mám trochu pocit že (aspoň u mňa) sa pri tom strácala previazanosť hráča s postavou- v niektorých hrách ma až napína čo sa stane dalej a tu mi je prakticky nejak jedno ako dopadne michael trevor alebo franklin (som cca v 3/4 príbehu). A napriklad misie typu: chod kupiť obleky,chod kupiť masky? Neviem možno sa to dalo urobiť aj zaujimavejšie (napr. musieť to ukradnuť od niekoho nejake špecificke obleky a na masky nejaká bizardná misia s trevorom ked už ho tam máme) a podobne,že proste je tam cca 70 misií ale kopu z toho takéto drobnosti čo mne príde trochu odfláknuté. Svet je celkom variabilný áno,ale oblasti mimo Los Santos atd ma až tak nelákajú aby som sa tam vrátil a práve tie tvoria velkú časť mapy. Osobne mám pocit že autori proste stavili na to že sa hráč bude prechádzať po los santos a vždy sa niečo bude diať okolo neho(práve tie detaily) ,ale ostatné veci nedotiahli až tak ako sa mohli za ten čas...ako som povedal hra je dobrá a hrá sa celkom príjemne (určite nehovorim že je to nejaký debakel) ale tieto veci čo som spomenul mi tam chýbajú
-
-
-
Podle mě jde zatím o nejlepší díl ze série. Hra je unikátní v tom, že každý člověk, zvíře, auto se chová úplně jinak a nebo dělá jiné věci.
-
Právě si to vezu domů, program na víkend je jasný. Hraju z 90 procent na PC, ale konzoli mám naštěstí pro podobné případy taky. :-)
Btw myslím, že kdo hraje rád, tak prostě konzoli má, proti konzolím se ze zkušenosti vyhrazují především líní puberťáci, protože je snazší přesvědčit rodiče ke koupi "univerzálního PC" než konzole, která je přeci "jen na hry". -
-
Len tolk : Mouse + keyboard RULEZ, konzola je dobra tak na hopsacky a bojovky.
-
Já mám třeba jen hrstku času na hraní. Nemám televizy a po žádném domácím kině ani další krabičce = investici za desítku, netoužím. A to mám rád hry...
A co se týče toho hate vůči konzolím, to je kvůli upadající AI, omezenosti prostředí (ARMA,BF2-Project reality...), malý vývoj v enginech a grafice/fyzice obecně, mizející žánry (ach, co bych dal za nový UT/Quacke, simulátory), ztráta komplexnosti a věčné zjednodušování....
A na druhou stranu, ty nejlepší konzolové hry na PC nevychází, což mě štve nejvíc - MGS -
-
Ja bych treba na konzoli nektery hry rad zaparil (Rayman, nakou bojovku, dark souls...). kdybych ji mel :D
Ale ty nejvetsi tituly (tlou, gears of war, halo, god of war) mi prijdou hrozne nezajimavy a pro me nudny. -
hrozne ma mrzí ako bola zkryplená AI v nedávnom Last of Us. Ona je vpodstate dosť sofistikovaná, páči sa mi to ako reaguje na vzniknuté situácie i jej pohyb v prostredí ale kvôli mainstreamu a plynulému hraniu ju urobili poloslepou a polohluchou. Mnohdy vás ale hlavne vašich parťákov vôbec nevidí a to je veru smutný pohľad na zabitý potenciál, hlavne u tak výbornej hry.
-
MGS 1, MGS Twin Snakes ( remake jedničky s lepší grafikou na PS2 ),MGS 3 Snake Eater si můžeš zahrát přes ePSX/ePSX2 emulátor. MGS 4 na PC/emulátor neni, to je pravda. MGS 5 nakonec na PC vyjde ( prý 2015 ), stejně jako GTA V, až jim to vydělá na konzolích.
-
-
Malá oprava, Twin Snakes není na ps2 ale na gamecibe ;-) Jinak emulátory jsou fajn ale prostě to není ono :/
-
-
JJ na Dolphin emu, se mi to nějak pomíchalo. Pročpak to není ono? Zapojíš gamepad, a i grafika je lepší. Mám TV ( 107 cm ) propojený s PC ( bezdrátová klávesnice/myš i gamepad ). Mě hraní přes emu přijde super, škoda že není emu na PS3/Xbox 360. Mě to přijde jako blbost, že jsou některý hry jenom na konzole a když si tu konzoli nekoupíš, tak si tu hru nezahraješ...
-
-
Ano, jak jsem říkal, emulátory jsou fajn, teď zrovna jedu MGS1 na mobilu :D Ale třeba Snake Eater byl na mojí mid-range sestavě přes PcSx2 totálně nehratelný :-/
-
-
-
-
-
Taky taky :) Procentuálně hraji na PC stejně, ale konzolu mám taky právě kvůli věcem, jako třeba God of War, Last of US, nebo GTA5 o půl roku dříve. Na PS3 už mám těch exclusivek tak 8 a to už se vyplatí. A v tu dobu pak PC tiše odpočívá a nabírá sílu, dokud se na té konzolové exclusivce řádně, ale řádně nevyblbnu ;o) Nicméně stále platí, že i když se třeba mně v celoročním měřítku na konzolu práší, někdo to má naopak a práší se mu 90 procent času na PC a hle, nějak mi to žíly netrhá ;o) Některým výjimkám zde to ale evidentně trhá nejenom žíly ;o) (samozřejmě teď nemyslím tebe).
-
Konzole je jen na hry, proto ji maji jen ti lide, kteri nemaji rozumnejsi napln zivota... tzn. lide hloupi, pasivni, knedlici nasakli pivem a socani... Pc je pracovni nastroj, urceny jine cilove skupne a podle toho vypadaji i hry rozumnej hry, ktere vyzaduji od hrace urcity vklad, premysleni, schopnosti, ne jen vyvalit pupek a zmacknout tlacitko dopredu)
-
-
Tak co tu v tom případě děláš ty? Podle tvé logiky totiž každý, kdo hraje hry, nedělá nic jinýho...
-
Ten tvůj koment dost nechápu. Ti, co sem píšou snad taky musí mít pc, nebo ne??? Tímhle "přemýšlením a zlepšováním schopností" tedy musí vládnout i ti, co mají doma konzoli *1*
A ano, sám mám doma konzoli a nestydím se za to *3* *1* -
Ahoj Joe, rádi tě vidíme.
-
ty vole, ty jsi sám knedlík, takovej ten co nevyplave na hladinu a musí se vyhodit do koše.
-
-
hm, chytre, ze ty mas doma konzoli? *7*
-
-
-
-
Mám za sebou teprve jen pět hodin, ale už teď si to nemůžu dostatečně vynachválit. Výbornej úvod do hry, kde se vám stylově představí herní mechaniky. Noční Los Santos je absolutně nádherný. Z aktivit jsem zatím vyzkoušel jen Tennis a Triatlon a je to fakt skvělý odreagování mezi misema.
Před chvílí jsem se proletěl vzducholodí a ta mapa je opravdu kurevsky veliká. Příjemná hudba hrající na pozadí, a oproti IV jsou i songy v rádiu chytlavý. Obraz když jste nalitý je pěkně udělanej. Ale jde i o všechny ty detaily, kterých si všimnete. Takhle jsem si jel s Michaelem autem, zastavím na červenou a on si začne zkoumat a hryzat nehty. Fuckování z auta je taky stylový a reakce ostatních řidičů jsou uvěřitelný. Jsem zvědavej na kolik věcí ještě narazím, než zjistím, že už je to vlastně všechno.
V je jen další důvod proč jsou Rockstaři moje nejoblíbenější dev studio. Zase mi sežerou veškerej volnej čas jako tenkrát se SA či RDR. -
-
Něco proti Vladivostok FM? *5*
-
-
RIP Johnny Klebitz z The Lost and Damned
-
to ja si pockam par mesicu na poradnou hd verzi pro Wii U *14*
-
-
Budem soutěžit, kdo to bude mít dřív, jestli ty na Wii nebo já na Lumii. *1*
-
-
Tak, pro Kundibhaala tu mam foto serial bourání *1* Celkem mě to bavilo, tak kdyby bylo jeste neco dej vědět *2*
Foto prumernyho (lehce vytunenyho) auta v puvodnim stavu: http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc/gta5photo/8934/OQctbRByXE2q4GeHm5lxvg/0_0.jpg
Celni srazka s autem v prumerny rychlosti jakou jezdi ostatni po meste: http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc/gta5photo/6497/rbAoQgu4S0aby50cGC_5kw/0_0.jpg
Ve stejny rychlosti jsem vletel do zdi (auto jsem predtim opravil): http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc/gta5photo/3327/FoE0McyWt02vrLo-FNJg4A/0_0.jpg
A nakonec jsem to pristavil bokem a vjel do toho v plny rychlosti jeepem:
http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc/gta5photo/4264/jRHuRRV9wEqLKNRla30EMQ/0_0.jpg
http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc/gta5photo/6230/XtnrvaXSGUq2yfagKyUS0Q/0_0.jpg -
-
Paráda, díky za snahu a práci:) Vypadá to zajímavě.
-
Ty fotky jsou porizene skrz herni telefon?. pokud ano muzes mi poradit jak na to ?... dik...
-
-
Jj, jsou... Normalka, na webu http://socialclub.rockstargames.com/ se regnes a pak spojis ten ucet s tvojim PSN uctem. Potom normalne zapnes mobil a das fotak, vyfotis fotku a potvrdis ji a ono se to ulozi na ten web a tam to najdes kdyz das Games - GTA - Snapmatic
-
-
diky ti. rikal jsem si ze to ta nejak bude, ale porad mi to vyhazovalo nejakou chybu. ted uz to fici. PS: jsem na xlive... see ya
-
-
-
-
Ja uz to hraju na PC, je to bomba.
Hraju to i s mym imaginarnim kamaradem v mp. -
Doufám, že to zrecenzuje i Conan O'Brien. Ten dává vždy spravedlivé hodnocení *15*