Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RazorProduction
    minimální detaily vyzeraju ako xbox 360 nebo ps3 verze,takze to az taka prohra pro lidi ze slapsim compem neni *3*
  • mam nahrano neco malo pres 100 hodin, pribeh mam cca v 1/4 a porad se neskutecne bavime v online, teprv dokoncujeme posledni heist :) Za me opravdu spokojenost
    • Já po 28 hodinách dohráno, kompletace 75%, tak nevím, co tam děláš. *1* No a teď už se jen tak budu poflakovat krajinou a dodělávat 100%...
      • To asi nemluvíš o Heist online že :) *1*
        • Ne, to je pravda, jde o singl. Online je samozřejmě jiné kafe, když se sejde parta kamarádů.
      • Asi jogu :D
  • pc verze by byla skvela, kdyby mi po 3 hodinach hrani nevyhorel komp:D
  • Sr_Lobo
    Chtel bych podekovat Honzovi "Trevorovi" Volejnikovi, za tuhle recenzi co me presvedcila strelit PS4 verzi a koupit si za to PC verzi *15*
  • Jo musím souhlasit, akorát jsem to musel nainstalovat z netu hned první dvd hlásilo nějakou chybu, ale aspoň mám co do poličky a dost rychle to opatchovali. Tahle hra byl jeden z důvodů proč jsem pořizoval novou mašinu, ale chtěl bych to někdy vidět na max ve 4k, ale co fullhd na max na hraní víc než stačí, že si ale dali načas co? Za mě se to vyplatilo a myslím že prodeje mluví za to že nás je víc.
  • Keyz
    Na max to vypadá velice slušně. Hlavně četnost vegenace apod.
    http://www.gamersnexus.net/game-bench/1909-gta-v-graphics-optimization-guide

Navíc na normal to rozjedou i staré stroje.
    Tedy PC verze obsahuje verzi pro staré konzole, pro nové konzole a pro PC *15* . Podle nastavení to vzhledem odpovídá....

Příběh klasicky tupý a přehrávaný, ale to asi již jinak nebude. Po zážitku s Mafii to prostě vypadá komicky. Hlavně ty dialogy někdy nejsou tak vtipné když jsem to již viděl skoro v každém GTA...Ty online hovadiny bych tam klidně osobně nemusel...Ale je to možnost a někoho to očividně maximálně baví. To samé akcie a další věci kde lze ztratit čas a není to ani (pro mě) zábava.
    To samé zcela změněná fyzika, která je absolutní arkáda a nějaké super schopnosti na lepší zatáčení nejsou potřeba při této arkádové fyzice pro opice...Auto se pořádně neničí atd... GTA IV v daném ohledu nepřekonáno.

Ale jestli předchozí verze měla velká hodnocení, tak tohle si logicky zaslouží více. (nechápu ovace u verze pro staré konzole ohledně grafiky, to je prostě hnus jako rozmáznuté ho*no - ale díky za Alfa test *3* ) Je to stejné jen to má o dost lepší grafiku a možnosti nastavení (časem snad i mody). #PCMasterRace *3*
  • Minus..zastarala s 2 rocnym meskanim
    • Kdo, tvoja mama?
  • Protože jako spravny pc hrac sem byl posledni dva rako, stejne jako dvacet pred tim, zalezeny ve sve nore, dozvidam se o postavach a pribehu teprve ted s hranim petky. Technicky aspekt konverze je paradni ale co se tyce nemeneho obsahu me hra zklamala a nechapu kde se vsechen ten hype bere. Pocit z mesta se neposunul, aspon ne dopredu. Prijde me mrtvejsi a prazdnejsi nez ve ctverce. Zatim co sem doufal ze hra bude pokracovat cestou pomalejsi, vyzralejsi po vzoru ctverky, petka se vydala cestou divoke jizdy starsich dilu VC a SA. Oproti tem ji ale schazi styl, ikonicke dobove zasazeni, hlavni postava, zkratka nejake pojitko vseho v rozlehlem otevrenem svete. Vysledek je nemastna neslana nepresvedciva realita. Michale se jako hratelna postava do premisi gta vubec nehodi a zatimco ve filmu muze stridani pohledu z uhlu nekolika hlavnich postav udrzet pribehu zajimave tempo, u her ho to rozbiji.
    • Pane, ikonické dobové zasazení? Říká vám něco "současnost"? Nepřipadá vám se všemi těmi popkulturními odkazy dostatečně ikonická?
      Nejen pro mě, představovaly díly VC a SA nejlepší díly celé série. Příklon k návratu k tradici, je tímto více než pochopitelný.
      Proč by se Michael do premisy GTA nehodil? Bývalý kriminálník/ nefunkční rodina (interakce s ní přináší řadu hořkosladkých situací)/ Zaplete se s větším bastardem než jen on sám kterému dluží prachy? Vždyť to je GTA postava par excellence.
  • Ristoro
    No... Optimalizace je vynikající. Fyzika aut je více arkádová, nicméně to té hře docela prospělo. Létaní s vrtulníky a letadly je naprosto vynikající zážitek, ještě když se odráží slunce, nebo měsíc od hladiny moře... fantastický pohled. Co se týče postav, asi není co řešit. 90% lidí bude mít nejraději Trevora, zalíbil jsem si ho hned při první misi. Co mě štve, způsob ukládání aut je pořád špatný. Koupil jsem si auto za 500 tisíc, ztratil jsem ho, čekal jsem, že se objeví v garáži, když mě stálo takové těžké prachy. Nestalo se. V GTA Online je to vyřešeno daleko lépe, když si dáte tracker a pojištění na auto (když se zničí, jednoduše dostanete nové a zadarmo). Minihry jsou výborné, hlavní mise taktéž, přepínaní mezi postavami v průběhu mise působí filmově a není k tomu třeba dodávat film grain a "filmových" 30 fps:). Tahle hra si jednoznačně desítku zaslouží, tolik snahy v jedné hře se jen těžko vidí. Jediný zápor je Rockstar Social Club. Když jsem přišel z obchodu začal se jakože "stahovat" patch, který se asi ve 20% sekl a už se nepohnul, stalo se to více lidem. Patch jsem musel dotáhnout z torrentu. Poté už ale jede všechno OK, Online šlape taky jak má, ačkoliv načítací doby jsou enormně dlouhé.
    • V online to neni zadarmo, kdyz si auto znicis sam vyplaznes za supersport klidne i 10k. Pokud ti ho znici jiny hrac, caluje to on. Nicmene zadarmo to urcite neni
      • Ristoro
        Je to zadarmo. Zavoláš na pojišťovnu a je tam ve volbě napsáno FREE.
        • TED sem to psal tyvl..... ano je to zdarma pokud ti ho znici nekdo jinej, pokud si ho znicis sam je to za prachy, stejne tak je za prachy pokud znicis auto ty nekomu jinymu.
    • malo video ram?
      • oops. to melo bejt o thread niz *5*
  • Shenkster
    já jakmile to spustím tak mám 100% RAM paměti využito a nedá se to hrát :/ ... a to mám 4 GB což je v minimálních požadavcích
    • Keyz
      Zrovna jsme to zapnul a hra bere 2GB po startu ve městě...
      Kolik u tebe bere OS + další věci navíc netuším ale na 4GB by mělo být hratelné v pohodě když to nastavíš odpovídajícím způsobem. Lidem často běží řada věci které berou paměť.
      • Shenkster
        Hele běží mi jen Steam... Nic zbytečnýho zapnutý nemám (to si hlídám), kámoš má mnohem slabší PC a rozjede to krásně tak to nechápu...stahuju to znova a uvidíme no. Systém mi bere zhruba 800mb

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit