-
Nepovídejte 10/10, já čekal 11/10.
-
nekupim to hned pocam radsej pol roka na nejaku zlavu ale celkom by ma zaujimalo ako to pojde na mojom PC
i7-5820K 3,30GHz
16GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 980 -
-
je celkem samozrejme ze naprosto bez problemu v 60fps, to ti musi bejt jasne, tudiz jedinej duvod proc bys to sem mel psat je aby si zamachroval.
-
hele nevim a jak to pude mne ? https://steamcommunity.com/id/xH4wK/
...sacrasm. -
No jestli ses chtel pochlubit jakej mas pocitac, tak to nikoho nezajima. Jakoze vubec.
-
Mas grafiku drazsi nez moje auto a budes cekat na slevu. Only czech things~
-
-
Czech asi tezko...
-
ten pocit... *15*
-
-
Skvele *1* Neboj
-
zaleží jakej mas monitor, jestli 4k nebo 12k tak asi moc ne. jestli neco staršího tak v poho
-
-
Konecne. *14*
-
GTA V by mohlo vyjit na 22 222 disketach 1,44 MB, ktere by zabraly celou jednu paletu do vysky 1m. Cisty cas kopirovani do kompu, kdyby se jedna disketa kopirovala 3 minuty a vy neodpocivali, by instalace trvala cca 46 dni. :o) No, trochu jsme s klukama v praci blbli. *1*
-
-
Dobra limitovana edice *1*
-
-
Nojo, tim by se cas straveny s hrou podstatne zvysil. No, ale ted jsem se pidil po skutecne rychlosti prenosu 3,5" FFD mechaniky a mozna by ten cas na disketu byl o dost nizsi, ale i tak by to byl nekolikadenni maraton :oD
-
-
Jo a největší sranda by byla, že statisticky by cca na každé 10 disketě byla chyba :D, a pak by ses modlil jestli vývojáři na disketě nechali trochu místa na opravu :D. To by mimochodem ten čas zase pěkně natáhlo.
-
-
-
-
Hraje to nějaký borec s grafickou kartou AMD Radeon HD 5700?
-
No porad nechapu uspech tehle hry. Pred 10 roky to bylo fajn, ale dneska uz si z toho na zadek fakt nesednu.
Ale technicka stranka me zajima, neverim ze dokazali udelat nejhezci hru soucasnosti.
Muze nekdo napsat kdo to hraje na max, jestli ta hra skutecne vypada tak uzasne. -
-
Jsou to porad gumaci z vosku v 4k ve voskovim svete.
-
-
kolik procent času zabírají v Onlineu loadingy? je to lepší než na oldgenu?
-
-
Určitě je, celkový loading sou kratší tak o třetinu ( v mém případě). Najít funkční lobby s hráči není takový peklo, hrajou se teď všechny mody, ale nic není růžový. Občas je problém se napojit společně do lobby, ale proti třeba ps3 je to bájo
-
-
čekal jsem recenzi a ne tohle, ani zmínka o gta online atd. to si mam nalistovat puvodní recenzi abych se dovedel jak se to hraje? *7*
-
-
Vzhledem k tomu, že se to hraje úplně stejně, ano, máš si nalistovat původní recenzi. Že se článek o verzi na jinou platformu bude zabejvat hlavně technickejma aspektama, obzvlášť, když herně už tu GTA V bylo recenzovaný dvakrát, není něco, nad čím by se měl člověk podivit.
-
-
Včera (dneska) ve 3 ráno dohráno napodruhé a tedy klobouk dolů, aby mě hra takto brutálně chytla i na druhý průchod, to se jen tak nestává, opravdu mistrovské dílo!
-
-
Tak tak, oproti totálně do*ebaný a nezajímavý čtyřce, která dle mého ani za nákup ve slevě nestála, se vývojářům podařilo udělat opravdové mistrovské dílo, které si své prodeje za plnou cenu oprávněně zaslouží...
-
-
Kašlete na platformy. Osobně jsem rád že se jim ten port povedl (nečekal jsem to) a hráčům na PC přeju příjemnou zábavu. Je to výborná hra.