Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ak by niekto mal chut dat nejake heists tak si ma hodte do priatelov: mqoltn
  • Doma mam core i5 760 pretaktovany na 3,2Ghz // 8GB RAM // geforce 470 GTX, ma niekto skusenosti s podobnou zostavou? Rad by som vedel ci mi hra pojde, pripadne na akych detailoch. Ano viem ze su rozne testy a specifikacie ale rad by som pocul nazor niekoho z gamerskej komunity. Dakujem.
    • vdaka za nazory :)
    • langustyn
      stačí trochu zabrouzdat na YT... https://www.youtube.com/watch?v=vI9lCBNXoNw
      ta 450tka to zvládá docela obstojně, takže myslím, že u tebe by to mělo být bez problémů *4*
  • Jsem se chtel zeptat,kdyz konzole jedou na archytekture AMD,ta na grafickych kartach od AMD by to melo ficet nejlepe,a min zrat ne?To musi bejt optimalizace jako krava,kdyz maj tri stroje na spolecny archytekture,potazmo grafice.Jen do budoucna od koho grafarnu.
    • AMD neni nazev architektury ale vyrobce cipu a jen cipu.
    • optimalizace = marketing. HW musí fungovat univerzálně, nic takového není (s přínosem nad chybu měření). Navíc intelovské CPU je již hodně dlouho ve hrách lepší.
      • Tak jednoduché to není.
  • Ja bych klidne doporucil zapnout ignorovani vyuziti graficke pameti. Mam GTX 560 1GB, aby se hra vesla do jednoho giga nastavila defaultne vsechno na low a rozliseni 800x600. Zapnu ignorovani pameti, dx11, vsechno na high, postFX na ultra, rozliseni 1080p, ukazatel vyuziti pameti rudy jak morak hlasi 1850/1000mb a hra vyjmecne pada pod 40fps.
    • nightborne
      Tak ona si hra při nejhorším sáhne do ramky, když přestřelíš vram - což je samozřejmě pomalejší... ale mám stejnou zkušenost, ten ukazatel je potřeba brát malinko s nadhledem, hlásí mi 2800/2048 mb a ve městě se to drží na 60fps, mimo město okolo těch 45...
    • IMHO je to marketing, aby všichni běželi koupit nové karty se 4GB paměti. Což já nehodlám - kartu mám podařenou a 10k za novou nvidii nedám. 2GB zatím stačilo na vše.
      • Já to mam na Very Hight i když mám 2GB paměti :-) Sice to mám v červenejch číslech ale jede to dobře na 60 FPS jak má
  • Z onlinu mám zatím dost velké rozpaky - samé loadingy, čekání a akce na 2-3 minuty. V jednom kole DM 1-2 killy, víc nestihnu.

Hraju s GTX 670 OC a zatím se drží na high/very high i s vyhlazováním. Paměť samozřejmě podle hry nestačí, ale zatím nevadí. Nechce se mi kvůli tomu upgradovat kartu.
  • takže recenze portu a ne hry jako takový?
    • nightborne
      Tak ještě jednou, "hra jako taková" už tu byla recenzovaná dvakrát, plus na netu se textů o hře jako takový vznáší doslova kilometry. Tenhle článek se věnoval přesně tomu, čemu měl a co zájemce o koupi gta 5 na PC tankuje (zvlášť po fiasku se čtyřkou) - optimalizaci a kvalitě konverze.
    • njn takovy radoby članek kde se dozviš že když mas komp za 30 tisíc tak ti to asi pojede a že 4k je lepší než 960i na konzolích a podobný žvásty *3*
      • Ahoj maxi, zase si hraješ na čurimrda? Kéž by takových článků zaměŕených na HW, bylo na games časem víc.
  • Paulcz
    Chválím, za to, že port není tak tragický jako byla čtyřka. Nechválím za nutnost být online. Každopádně zahraju až vyjde mod na fyziku aut a normální kolize a něco co odstraní stavění aut na kola..
    • Neni nutne byt online, jde to pustit normalne v offline modu. *3*
  • vonTossis
    Jestli to jsou takoví frajeři, tak to bude optimalizováno i pro crossfire. To jsem zvědav. :)
  • Bez Trevora tak 4/10 :D
    S Trevorem 99/10
    • Za ty scény s paní Madrazovou.. Gasolina? No! *1*
    • je to masák
  • Zjistil jsem, jak naivním jsem byl. Předprodej na STEAMu za 60 éček jsem neřešil, protože ke hře ingame bonusy nepotřebuju. O to víc v šoku jsem byl v den spuštění hry, kdy cena zůstala stejná, jen zmizely bonusy. Ano, byl jsem naivní. Nečekal jsem, že se Rockstar Games vydají stejnou cestou jako Remedy a Alan Wake, ale v podstatě u rok staré hry s neustálýma odkladama bych čekal nějaké vstřícnější gesto, třeba v podobě rozumnější ceny. Ano, zklamal jsem sám sebe a těšení se na hru samotnou ze mě úplně vyprchalo (a to jsem podepisoval jako jeden z mnoha elektronickou petici za vydání GTA V na PC v době, kdy všude roztubovali, že PC port u pětky prostě nebude). Nemám do kapsy úplně daleko, ale po tak dlouhým čekání si počkám na nějakou rozumnější cenu v některé ze STEAM akcí.Když už jsem to vydržel tak dlouho... a vlastně je mi jedno, jestli akce bude o letních prázdninách nebo až na Vánoce. Anebo kdykoliv jindy. Je mi to vlastně párek :)
    • Tak hlavně, že si "anonymně" podepsal petici a teď si to nekoupíš :D tihle borci jsou nejlepší...
    • Mám to přesně tak.

Rozehraných her mám tolik, že kdyby 5 let nic nevyšlo, nevadí. Na Vánoce bude GTA 5 minimálně v -50% slevě. Možná větší.
      • Já spíš letos počítám max. 25% dolů, příští rok těch 50%, možná i víc. Po tom dlouhým čekání jsem čekal, že v herních článcích budou všude psát, jak prodeje GTA V na PC trhají rekodrdy a ono nějak ticho po pěšině. Z mýho okolí to má pár lidí stejně jako já, takže předpokládám, že těch co čkají na lepší nabídku je asi tolik co těch, co to už mají skoro dohraný :)
        • Namáhal si se před psaním těch chujovin podívat aspoň na cenu gta5 pro minulou generaci? sleva o 1/4 z původní ceny za 1,5 roku říká o tvém věštění trošku něco jiného ;) Díky Onlinu to tak rychle dolů nepůjde a proto jsem do toho šel, ty si čekej klidně do tramtárie, kde v potůčkách poplavou slevy na steamu mě je to jedno :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit