Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hahha todle slyšet, takhle kvičet konzolácký pážata, to je proste balzám na PCčkářovu duší. Pukněte z toho GTA :D Nám ta hra je už tak napůl viš kde, na PC je takovejch her ze bys to nepochopil, my necekáme na další hru jak na boží smilování, je furt neco. Jak sám rikas, kup si pc a zacni prudit do konzoli, to je presne styl odnaucenejch konzolistu :D Pravej PCčkář se pousměje z výšin 60fps4k a shora shlédne na zástupy deprimovaných pážat s 900p30fpsobčas. :D
  • lol takovej HW na prodejnách samozřejmě už neni, takze letet muzes kam chces. Ale lidi ho maj v počítačích. Snad příště.
  • kámo ja si prave rikal ze je to Jack, a vono se zdá ze ne! :D Já myslim, že Ul tu má budoucnost! A Jack slušnou konkurenci. Tohle se jen tak nevidí, já to právě vzásadě čet a je to fakt šmakovka :)))))
  • hahah kamarade to je uzasny cteni :) diky, doufam ze takovy vnitrni peklo skryte proziva kazdy konzolista, který tu na diskuse chodí mérovat do diskusí pod Star Citizen a jiny herni skvosty, o kterých si peasants mohou jen nechat zdát. GTA na PC bude best, a vetsina z nas ho bude mit dokonce zadarmo, to asi chápeš taky? Sam meles ze na 1 prodanou je 5 ukradenejch her. Tak si to predstav, sedis doma u nadupanýho PC a rikáš si, co bych si tak zahrál v 60FPS na ultra detaily? Co takhle GTAV? Otevřeš browser, napises GTAV torrent a za 2 hodky jedes. Nerikam ze to podporuju, ale takhle to proste v PC svete chodi, víme to vsichni.

    Slusnejsi z nas si prave pockaj az to opatchujou a koupi to v tom tescu za 200,- :D
  • z tebe čiší troll nebo nejvetsi závist co sem asi na diskusi videl :) Ty by ses v komunismu našel člověče, bys byl druhej Husák, všechny do latě, to by bylo aby se nejakej PC imperialista vyvyšoval nad prostý konzolový lid! Burzoazni poooovl, co si priplatil za kvalitní HW! Pche! Pekne vsichni stejnou grafiku, klidne hnusnou, HLAVNE AT NIKDO NEMA HEZCI NEZ JAAAAAAAAA! Bééééééééé, mamííííí, oni mě bijou....
  • lol ty ses ale rozjel draku, uz je to lepsi? :D Prijde mi, že trpíš krabičkovým syndromem hraničícím s tzv konzolovým mindráčkem. Ze si radsi nekoupis to herní PC, když to tak zle neseš?
  • jj R* to posral
  • sr*t někomu na hlavu a čekat že mi na ni bude sr*t taky? definice šílenství? *1*
  • bude prekvapenim jestli se vubec neco proda, protoze R* si svym pristupem k PC hracum zadne prodeje na PC nezaslouzi. http://www.grandtheftautov.cz/pc-gtav.htm
  • protoze PC to na rozdil od "nextgen"konzol zvladne s vice objektama, vetsi hustotou provozu, vetsi dohlednosti, s vice fps a ve 4K!, protoze posledni generace konzoli to, uz je deska HW lowend, proc hra nekde vypada hure? to ji jako meli udelat na Wii a podletoho nejslabsiho hw i na vsechen ostatni HW? PROC?
  • Dik za to jmeno,zeptame se ho na jeho strankach!Me to i zajma proc,pc verze nemuze vypadat jak ps4,a musi byt za kazdou cenu top!Me by to hrozne zajmalo.
  • Tak jasny,ze to az zas takovi skok nebude,ale tady jde o pristup k samotnym hracum!Proc hra musi vypadat tam lepe a tam hure,proc na pc ta hra nemuze vypadat jak na ps4,proc za kazdou cenu musi byt pc verze top!Ale javuz na to fakt prdim,budu psat uz jen kveci.Ted jsem si koupil za 500kc btf4,je to pro me adekvatni cena za horsi verzi,ani me to tolik nestve.Hold na multiplatform hry pockam treba rok,az se mi ta cena za horsi verzi bude zdat adekvatni.
  • Kez by!Taky bych jim rad neco rek,a vzal bych si ktomu rajcata a vajcka,Zduvodu propastnych rozdilu mezi platformami,a za nerestny penize,za mizerny porty.
  • No nevim,nevim.Vyvoj se zaplati,ale jsou i jine veci k zaplaceni,nez vyvoj.vydelek!Vyvoj zaplatili uz konzole!Je to port znich.
  • Rekni mi sestavu 5let starou,ktera se vyrovna ps4,a letim pro ni!
  • Za rok si nebudem mit co zavidet.Krome toho,ze ty uz nebudes mit tech tvich 60fps.A tva precitlivela myska bude mit problem!
  • Jeste ze jsi podotknul,skoro vsechno!A to chces po konzolich za 10tis,aby vse jelo v 60fps,kdyz tvoje pc,za 30tis nerozjede nejake hry v 60fps!No toje teda ostuda! *1*
  • Se kukni na ty smesny pc parametry,to by ps4 i xbox musel dat levou zadn!Samozrejme ne v 4k,protoze konzole nemuze byt tak velka jak stolni pc,a narvat tam 2grafarny do sly,to bych chtel videt.Ani u pc to neni technicky mozne.Pokrok jde dopredu,ale zmensovani je problem!Uz ps4 je pokrok ve zmensovani,narvat sylu nakladaku do oktavky,a aby se to uchladilo a bez cihly trafa,je fakt pokrok.
  • Uz me ani nikdo zastavovat nemusi!Vse co jsem chtel napsat,to jsem nejak zkomolil.Vic nemam co dodat,jen to,ze se vzdy budu zastavat tech,kdo si tu nej verzi zaplatili,beru to tak,ze xbox360,a xbox one,je jedna platforma,tedy xbox.A ps3,a ps4 je vlastne playstation,A pc o ruznych parametrech je vlastne pc.Takze Na platforme xbox a playstation se prodalo nejvice gta5,tak si zaslouzi nejhezci gta5.Az to bude obracene na pc,tak se budu zastavat pc.Ale asi tusis ze pc platfoma na to nema kule,prodat aspon zpulky toho co se prodalo na platformu xbox.
  • Ne, myslí current-gen konzole.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit