Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V se vyexpedovalo 45 milionů kopií, z toho 10 připadá na next-gen verze
4.2.2015 | Honza Konfršt
90 příspěvků
-
kdyby dali cenu primerenou tomu že jde o 3 roky starou hru... ale ne, ono se to prodava jako novinka za 60€. my na pc nejsme hloupí.
-
PC je spíš šuma fuk Rockstaru :D
-
To jsem zvědavý, jestli prodeje PC verze překonají aspoň jednu next-gen verzi hry. Ale jinak musím uznat, že 10 mega kopií na konzolích se základnou cca. 30 milionů je velý úspěch...gratulace...
-
a ty se divíš, když se na konzolích prodá takové neuvěřitelné čislo... Kolik můžeme čekat od PC 1 mega, možná 2. Minoritní trh...
-
Tam nefunguje gravitace?
-
Tak je to oldgen verze která je částečně vylepšená.
Na pravou nextgen verzi si asi počkáme někdy ke konci cyklu konzole. Jestli vůbec. Pak ta fyzika je taková zoufalá (oproti GTA IV) jaká je. -
A PC stále nikde tak je mi to šuma fuk....
-
dal bych tomu 6/10, je to stejný jak predesly dil a prej jako spatny fyzika vis co !!!!
-
Omlouvám se za OT.
Nadal by mi někdo tip na nějaký český web, kde se shromažďuje stálé živá komunita hrající Borderlands 2. Nehraji to tedy příliš pravidelně, ale občas bych si coop rád zkusil... -
Gratulace!
GTAčku to maximálně přeju. Tak promakanou hru jsem snad ještě nehrál. Pokaždé když ji hraju, tak mě tam něco překvapí.