Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A akcionáře...
  • Myslíte Curret-gun konzole?
  • Multiplayer to má boží, ten jedu pořád *14* Pokud to někdo stáhne asi se připraví o to nejlepší.
  • CarlJohnson-CJ
    Prostě v Rockstar se činí. už čekam jen na PC veri *3*
  • Já si to nejspíše taky předobjednám na Steamu. U takových her se to vyplatí vždy. Nemůžou zklamat. Ovšem jinou otázkou je, kdy bude hra plně hratelná. Já doufám, že ihned poté, co vyjde.
  • Mimochodem, chtěl bych někdy vidět mapu/graf zisků, kam zisky plynou a kolik se jich dostane k autorovi díla. U autorů, kteří jsou už po smrti a nemají nedospělé potomky, považuju zpoplatnění jejich díla za dost pochybné. Je tu z mého pohledu spousta děl, kor v době elektronizace, která by měla být už dávno zdarma a přesto nejsou.
  • Paulcz
    5 milionů, 10 milionů, 100 milionů.. dobré leda pro honiče eg
  • Každé sledování jinak placeného filmu a poslouchání jinak placené hudby zdarma na různých webech považuju za nelegální. Snad každý zná různé weby, kde jsou k dispozici filmy a seriály zdarma. Rovněž si myslím, že stahování hudby z youtube je nejspíše nelegální, protože za tu hudbu se většinou jinak platí. Ale mně je to úplně jedno, protože já za filmy a hudbu platím jedině tehdy, když si jí koupím na nosiči z důvodu vyšší kvality (což dělám u opravdu dobrých filmů a hudby, abych je prostě měl doma v té nejlepší kvalitě).

A kolik lidí má doma na PC Adobe Photoshop a přitom je to tak drahý program, že? *1*
  • walltar
    Nevím... Něco se děje s hostingem.
  • Prostě nevěřím, že to může být horší, než AC Unity.
    Navíc se zkušeností s Max Paynem, kterej vyšel později a kde byla optimalizace velice dobrá si nemyslim, že by se opakovalo fiasko s GTA IV.
  • Definuj nelegálně staženou hudbu, nebo film.
    Jinak díky jejich DRM ochraně, slevám co do roka přijdou a značce GTA bych to s tím piráctvím zas tak černě neviděl.
  • Jak můžeš vědět, do čeho jdeš, když PC verze ještě není? Pamatuješ si vydání GTA IV na PC? Nebál bych se to nazvat zločinem.
  • Přestože si to dost lidí z PC komunity stáhne načerno, určitě se nakonec prodá na PC dost kopií, aby se ten převod na PC vyplatil a aby R dosáhl zisku. Takže nakonec je to docela jedno, že si to lidi postahují načerno. Beztak velká část těhle lidí by si tu hru jinak vůbec nekoupili, tak co tu řešit?

Opravdu dobré hry se zaplatí vždycky. Nejvíce proti pirátství řvou chudáci, ti co dělají špatné neprodávané hry a hry prostě nikoli dost dobré na to, aby dostatečně zaujaly.

A mimochodem antipiráti, kolik z vás se kouká na filmy online, má nelegální SW v PC, poslouchá nelegálně staženou hudbu atd.? *7*
  • drdat na dake GTA coece, co je to s tim tvym webem :D
  • PCckari zachrancovia herneho priemyslu :D
  • A kolik hodin už máš na PC nahráno? Ať je hra stará jak dlouho chce, já jako PC hráč sem neodehrál ani minutu a klidně zaplatim plnou cenu, nebo spíš určitě, protože už mám předobjednáno.
    I když už konzolisti vesel hrají/hráli pro mě je to pořád novinka a navíc vím do čeho jdu. Žádné překvapení jako u AC Unity, nebo Watch Dogs.
  • Kozy
    Promakanou? Čekal jsem teda o dost víc, jasně, to město už neni tak mrtvý i tak mi tam ale přijde možnost interakce malá.
  • Budu to tu tady už jen opakovat, ale stejně je to tak debilní komentář, že jinak prostě nemůžu.
    Opravdu čekáš, že PC verze bude lámat rekordy? Po roce, 30 mil prodaných kopií na Xbox360/One a PS3/4 a to v těch 30 mil. nemáš započítanej bazarovej prodej, opravdu čekáš že PC překoná některou z konzolí?
  • walltar
    To si nemyslím, dost lidí si to stáhne a dost lidí si počká, já třeba za plnou cenu asi nekoupím a počkám na nějakou slevu... Už se dva roky dívám na lidi jak to hrajou na youtube, takže mě celkem to původní nadšení přešlo.
  • takze potom co uz to davno vyslo a lidi co maj konzoli i PC nakoupili tak cekas co jako? nic nez mizerne prodeje na PC si za svuj hrabivy pristup R* nezaslouzi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit