Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Propojte si ucty,a zadna drm nebude!
  • cekate,na to tak dlouho,protoze jdina pc verze bude next gen!Porad rikam,ze vyvoj na pc je nejdelsi a nejdrazsi,preci sami pc vyvojari nebudou pro sebe a pc ckare delat oskubanou slepici!jsem tak nastvanej,ze uz tady radsi ani psat nebudu!Pry vsem chceme stejny zazitek v hrani!Mozna tak sami sobe!
  • Bude prekvapeni, kdyz se toho na pc proda aspon desetina toho, co na konzolich, prestoze to bude mit radoby lepsi grafiku a cenu :-). Prijmy budou hadam tak dvacetinove. Zalezet to bude hlavne na kvalite drm.
  • Hry od pc vyvojaru si budu stejne uzivat zadaco,jako pc hraci,nacemkoliv,nacem chci!Diky politice online distrybuce,ktera je vsude stejna.A muze za to vy,delate jen pc verzi nadrazenou,to mate zato oslove!Za oskubanou slepici vam nic platit nebudu!
  • Ale to sami co jde na pc,to jde i na konzolich,vim jak nato,protoze konzole ma stejnou chybu,jako pc,at to je ps3,xbox,360,xbox one,ps4,jediny co nejde,to je ps vita.ps3 byla prolomena driv nez ten bulik,co si myslel,ze ji prolomil,uz byla prolomena,co se tyce her,to sami xbox 360!A nejde tomu prolomeni zabranit.Cim vic sluzeb budou nabyzet,tim je to vic prolomitelne!Hold digitalni distribuce.Jedine jak to vse zastavit,jsou jen diskove verze!
  • srandysto!kazda 1koupena verze,se rovna 5stahnuti.Pc ckari jsou vycurani,nejdriv delaj humbuk,jak to vsichni chtej,jak to vsichni budou kupovat,schvalne sepisuji petice,aby to vypadalo verohodne!A ve finale reknou ze to nechtej,ze vlastne oto ani nestali,a ze si pockaj az to bude stat 700kc,nebo si to stahnout za daco!A vsichni jim to zerou!A co vyvojari uz se taky tesite jak konzolisti vam zaplatili tu vasi pc verzi co!Oslove!Uz podporuji jen konzolovi vyvojare!
  • Kazdej rozumnej PCckar co na to cekal tak dlouho, pocka tech par mesicu a koupi to, az se stim R* zacne podbizet za 200,- v akci v kazdem tescu
  • pro vohnouty zmr*y prostě kravaťáky
  • Zagro
    Už zase někdo, kdo nemá ani ponětí o opravdových prodejních číslech na PC. V celkovém nožství všech titulů se započítaným online prodejem se můžou jít konzole houpat. A ani nemusíš moc hledat viz. např.. Zbožňuju tyhle frajírky, co nemají ani tucha. O nějaký GTAVI zde vůbec nejde ...
    http://www.ddworld.cz/aktuality/aktuality/pc-umira-ani-nahodou-pc-jako-herni-platforma-drti-konzole-a-roste.-dosahl-21-5-miliardy-dolaru-2.html
  • Zagro
    Docela pochybuju, že v tu dobu byl na světě :)
  • To bych taky rad,pc mam,ale jako notebook,protoze drahe pc se mi nevejde do rozpoctu,a ps4 me na zimohrani vyhovuje,u me ma proste prednost kolo za 20tis ,nez tak drahe pc.Az kopim tento rok v zime vsecky exluzivky co tento rok vyjdou tak zimohrani jak vysity!A naka multiplatformovka exsistuje?Pro me mozna tak pro evo,nebo golf.
  • Zagro
    Ty seš úplně mimo. Na PC jedu skoro vše full HD 60+fps a maximální detaily + MSAA. U PC nic s rezervou brát nemusíš, pokud máš v PC GTX970 a vyšší, případně AMD ekvivalent.
  • Ani nemam zajem,hrat stare hry,moc dobrych jich nebylo,kopil jsem si ps4,abych hral nove hry a ne ty stary!Jediny stary hry co bych si chtel zahrat,treba v remsteru,gt6,uncharted1'2'3,vsechny god of war,Havy rain,byjond two souls,jack and dexter,ale to mam na vite,vsecky exluzivky,ale na multiplatformovku,ktera by za to stala???Fakt nejak nevim.Sorry asi zadnou,davam prednost kvalitou,pred kvantitou.
  • Hlavne zes to precetl,jini delaj chytraky,davaj tam odborny slova jako naky primar z fakultky,ale neuvedomuji si ,ze mu stejne vetsina lidi nerozumi.Psal jsem to tu kolikrat,na carky,hacky...
  • Prej zkopirovat tu svoji verzi :D Tady nekdo zamrznul v roce 1999 :D
  • Jo tech 60 fps bych si take pral u kazde hry,ale kazda hra je jina a jnak slozita,takze tech 60fps bych bral z rezervou i u pc!Je hezky mit full hd na pc,a 60 fps ale nekteri musi detaily osekat az na kost!Tak kcemu plne rozliseni!To radsi plne detaily v 900p.Ale u konzolich by take sly delat tyto kompromisi,treba v mutiplayeru.Ne v singlu.Vse je o kopromisech!Jenze konzole napalej grafikou a zamknou to na 30fps,ale na opak to nejde!Kdybys hral in famus second son v full hd pri 60+,v tom velkym meste,tak na ps4 full hd a 60fps no problema!
  • Jo a kolika lidem,nechas zkopirovat tu svoji verzi??Ja vim,prodelat na to nejde *1* Jo jsem deb,ze jsem naletel,ze 1900kc mam jen port a z next genem to nema nic spolecneho,next gen je jen jeden za 1200,only on pc a s cz!Uz nikdy vic!Hned zitra ten ps4 gta5 paskvil jdu prodat!Taky nehodlam prodelavat!
  • walltar
    Pc verze za 1200? Víc jak 900 bych za to nedal.... Spíš někde koupím tak za 700.
  • Ne,ted jsem rozladenej troll!Ponevadz gta5,je,nebo byla nedrassi hra co jsem na ps4 kupoval!Skoro 1900kc obyc krabicovka!Tak jsem myslel,ze je to next gen verze!A vono ouha,ona prava next gen verze bude ta pc verze,za 1200!A jeste s cz prekladem a podporou 4k!Tak kdo by nebyl nastvanej!Vidim to tak,ze bud presedlam na pc a budu se smat konzolistum jak me ten next gen na pc zaplati,nebo zustanu na konzoli a multiplatformovku si kopim vyjmecne,ale opravdu vyjmecne,protoze to co se deje v tyhle generaci her,to si nedovolil zadny vyvojar v zadne predesle generaci,hruza,hruza.
  • Měl jsme sbírku desek, poté kazet, poté CD a tak nějak jsem si navykl kupovat určitě věci ve fyzické podobě - spíše jako sběratel. A vzhledem ke slabýmu netu některé filmy kupuju, protože to někde stahovat je únavný. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit