Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nech to vyjde aj na PC a kľudne im za to 50€ dám ;) No kupovať to na xbox a potom platiť za xbox Gold membership, aby som sa dostal do multiplayeru je totálna blbosť.
    Divím sa, že ľudom nevadí platiť pri konzoliach navyše ešte aj za to, že ste pripojení na net a hráte coop, MP... to má byť v cene hry a pre mňa je to zlodejstvo.
    • Viď a přitom brečí, když mají u nějaké onlinovky platit měsíční poplatky.
  • Tak to si stáhnu, ale az bude k dispozici lepsi optimalizace pro PC, nez pri vydani. Ti smejdi se na to zase urcite vykaslou a bude tam fura bugu, glitchu a jinych nesmyslu zavinenych konverzi z tech podelanych konzoli. Aspon ten engine mohli pouzit novy a lepsi, tohle je horsi nez GTA IV enhanced sh|t edition. Nigga style blowup sh|thead hry me moc neberou. Dan Vavra je nejlepsi.
    • Bez domu jsi opily...
    • socka
  • 265 milionů dolarů a stejně to nevyjde ani s českejma titulkama
    • Očividně česky neumíš, tak na co by ti byly?
      • asi nevíš co je to slang, no počkej v GTAV to bude sama spisovná angličtina /facepalm
        • Miserius
          Slang koho? Rednecka? To bude max par jinych slov a jinej prizvuk kterej si muzes ignorovat v anglickych titulcich... Cernoch bude rikat f*ck, nig*a, homie a dalsi slova ktery snad kazdej hrac zna :D Delas jako kdyby to byla hra o jamajčanech, těm by tezko nekdo rozumnel no
        • nevedomosť gramatiky sa nazýva slang?:D
          • gramarNazi
            • Já čumím, přátelé. Dáváte mi to teda sežrat. Já se snad začnu i stydět, před takovýma senzibilama... no, ale pokračujme, vypadá ti slibně.

Mimochodem, (z)kusí a interpunkce taky o ho*ně. Děkovat nemusíš, rád jsem pomohl.
            • he/he je zakomplexovanej ctyricatnik pac do dneska si nenasel zenskou a jeho jedinym vzrusenim jsou hry na konzoli proto se tesi jak malej jarda na GTA bude zit ve meste skusi co je to opravdovy zivot akorat nechape ze je to jen trapna hra a az to dohraje zase bude sam
            • Naopak, já se tu královsky bavím - piráti, lopaty, všeználek, telepat a bavič, a je po mindráku. Tak pěkně se nám tady spolupracuje. Děkuji, pánové...
            • lol he/he ty jsi ta nejtrapnejsi dylina, jakou jsem tu kdy videl, ocividne mas z neceho mindrak nebo ti fotr sebral pc, ty sis pak prostituci vydelal na nejlevnejsi konzoli a ted jsi nasrany, ze si musis vsechno kupovat tak se navazis do pcckaru, kteri si to mohou stahnout? :D
            • Dovol mi citovat klasika: "Není mi 5-10 let, abych řešil +- či jestli někdo souhlasí či nesouhlasí s názorem"

Výstižné, že? Jdi si radši něco postahovat nebo vypůjčit ke známýmu, a ne*er lidi.
            • Veskoslav
              Jasně he/he. Jdi si brečet na konzolistu, jak jsou pcčkáři piráti a likvidují průmysl a neotravuj už tady s tím.
            • Měli jste se naučit psát, vy ko*oti. Fandím GramarNazi. Měli by jít dopředu, aby konečně lopaty pochopili, že užíváme češtinu a ne kus hnoje. Jenže, tady to je samej primitiv s instinktem po stahování, takže je to těžký, no.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit