Přejít na výpis diskuzí
Grand Theft Auto V údajně stálo 265 milionů dolarů
9.9.2013 | Aleš Smutný
236 příspěvků
-
Jojo, přesně tak, kdo z vás dosáhne na údajně průměrný plat (každý člověk s mozkem ví, že je to nesmysl takhle počítat) ... pak se diví, že si to člověk stáhne, ne že by chtěl, ale musí, protože při těch cenách / platech to jinak nejde. A jen magor by dal veškeré peníze co mu měsíčně zůstanou za hru.
-
-
Já za cely mistni osazenstvo zas doufam, ze se jednoho dne naucis pouzivat tlacitko Reagovat... Dal uz zas nereaguju, proti tobe to je jediny co funguje *15*
-
-
Jo jo, je to sice vyhicovaná guma, ale ze svých trolovacích začátků si přece jen něco odnesl. I když jako místní umělec se mi zdá jetrochu neuznanej a dneska už poněkud zaprášenej dinosaurus. Gamepady mu stouply do hlavy, klávesnice přirostla k díře, a tak to s ním není lehký. Ale alespoň je s ním sranda, což o to.
-
-
A sakra he/he zase utekl z ústavu *7*
-
*1*
-
-
-
-
nekoupim, ale mozna stahnu - bude to zapocet za nefunkcni L.A.Noire.
-
-
Jeste na vysvetlenou - mam koupenou originalku L.A. Noire. Po naistalovani hra pred registraci sama spadne (na ciste Win). Cetl jsem, ze problem opravuje patch, ktery lze pouze instalovat po registraci. Po 5-ti mailech s podporou Rockstaru jsem to vzdal, kdy mi odepisovali 4 ruzni lide jsem to vzdal, protoze paty jouda mi polozil shodnou otazku jako ten prvni. Takze v pripade, ze Vam hra nepojede, tak u Rockstaru pomoc nehledejte. Zbytecne straveny cas.
-
-
A PC socky tu už zase mluvěj o stahování, ani to ještě nemají potvrzený na svou platformu. Já mám předojbednanou samozřetjmě sběratelku *5*
-
-
A to by me zajimalo, kolik z vas svatych konzolistu kupuje filmy a muziku.
-
-
Muziku neposlouchám a filmy mám blueray a dvd asi 250 ks.
-
-
1 BR k prehravaci zdarma a 249ks DVD za 10,- v trafice co...
-
-
nejsem tvůj táta...
-
-
-
-
vy dva demen*i (Dark Savanath,he/he) delate jako kdyby se na konzole nepiratilo...cracknuty hry vychazi na konzole dokonce uz tyden pred oficialnim vydanim a lidi je stahuji a hraji... nechapu proc se porad navazite do PC...
-
-
kukni sa na porovnanie predajov pc/konzole
-
-
Máš pravdu, nicméně než to začneš srovnávat, odečti cca 25% ze zisku z konzolí - tam totiž cena bejvá (jak jinak) cca o 20 až 30 % nadsazená oproti PC titulům...
-
-
a hlavne nezapomen pripocitat digitalni distribuci ohh aha to nemuzes pac nevis ale odhadnout muzes tak 10x no dnes uz spis 100x (1000x?) vynasob prodeje krabycovek na PC
-
-
-
Ale upřímně (bez nějakého flamu), srovnej si poměr pirátění na konzole a PC...
-
-
kdyz to vemu kolik je na svete PC a kolik konzoli a podelime ty pocty stazeni poctem zarizeni tak drtive vedou ve stahovani konzole! *1* *1* *1* to je proste fakt!
-
-
Tak musis pc rozdelit na herni pc a zbytek
-
-
-
A copak povíme na množství, hmm? Tady končí sranda a nemáme se dál o čem bavit. PC je třičtvrtinová uživatelská banda zlodejů.
-
-
Jsou to zloději, no. Divím, že to ještě někoho překvapuje. Jedinej schopnej potenciální platič Mato bude mít smůlu, páč PC verze asi nebude. Obavy z "krádeží" jsou velký.
-
-
a ze se nevobavaj kradezy na konzole ???
-
-
-
Kolik z toho je v reklame/uplatky .
-
-
Tj., z tajného účetnictví jsem zjistil, že redakce games.cz dostala 5 mega + jachtu pro každého s vlastním ostrovem v Tichomoří...
-
-
to chceš říct, že ty mercedesy zamlčeli?
-
-
Srandicky vas brzo prejdou. Az zacnete makat a uvidite ako dobre se maji tito lide z games atd bude pukat zavisti.
-
-
já právě teď makám a vůbec si nestěžuju... :)
-
asi tak :) ale čo je v živote spravodlivé, takmer nič, jedine smrť :D
-
Tam sa točia milióny. EUR!
-
-
To jo, ta neustálá reklama na Evropu 2 je jen zástěrka, aby si lidi nemysleli, že herní novinařina je výdělečný byznys...je to jedno velké spiknutí.
-
-
-
-
Kez by, oni tomu daji 11/10 za stangli uheraku.
-
-
a kolko z toho ide na zájezdy a lehke devy:DD
-
Transakce na tajný konto redakce půjde ze Skotska někdy ze čtvrtka na pátek, aby do vydání mohlo být vše potřebný zařízeno. Pohlídej si to, to info je z důvěryhodnýho zdroje.
-
Jsem si jiste že tam maj položku Úplatky no *1*
-
-
Jistě že ne. Ale pro jistotu bych se měl rychle stát recenzentem pro IGN, třeba mě vyvezou někam na Hawaii na pořádnou prezentačku. Potom bych tomu dal klidně i 11/10.
-
-
-
Zde je petice na GTA V pro pc http://www.change.org/en-CA/petitions/rockstar-release-gta-v-on-pc, i kdyz nechapu ze vyvojare to stalo ctvrt mega a neudelaj to rovnou i na pc, aby mei vetsi prodeje, sem se fakt tesil na to a ono houby, hlavne ze gta bylo prvne na pc :)
-
-
A nemáš k dispozici petici proti petici GTA na PC? Hned bych podepisoval.
-
ty jsi asi ještě v životě u žádnýho vydání GTA nebyl, co? a nestálo to čtvrt mega... a na PC to rovnou neudělají, aby vydělali víc...
-
-
ale byl a prave ze vim ze vzdy to jen delaj na konzole nejdriv a je blbost aby vydelali vic, to jako ze kdyz to vyjde na pc tak by nevydelali nebo jak? Praveze kdyby to vydali i na PC tak by vydelali vic :)
-
-
ale oni to na PC téměř jistě vydají, takže ty snahy s peticemi jsou prostě z principu hloupé...
-
-
Ty to kazíš, doktore...
-
-
-
-
-
*11*
Přitom taková blbost co? -
To už je rozpočet jak u holywoodského filmu. Nemůžu si pomoct, ale přijde mi to předraženy. Na druhou stranu by jsme možná měli věnovat pozornost slovíčku údajně.
-
Jen tak mimochodem, GTA V je na konzole už ke stažení na torrentech.. takže kdo chce může pařit. To jen k tomu pirátění na pc ....
-
-
Nemas moc dobre informace...
-
Neni (po zběžém prolítnutí piratebay + rlslogu). Pokud myslíš ty fake torrenty, tak v tom případě jo.
Ale jinak máš zajímavou logiku...to, že na konzoli to může být ke stažení dříve nevyvažuje to, že na PC se toho stáhne více...jinak jen uvádím logické argumenty -
-
Zkus líp hledat.
Trapáček he/he a jeho přiteplení kamarádíčci s páčkovačema přišli jůůůůůů :) -
-
To vypadá na závist, že si konzoláři zahrajou něco dřív *3*
-
-
Ano, to 20 let stary rozliseni a low detaily ti neskutecne zavidim. A predpokladam ze hrajes na aspon metrovy televizi, to mas pixely jak dvoukoruny. *15* *15* *15*
-
-
Stačí když nepodepíšeš petici aby to vyšlo na pc a jak ty říkaš špatná hra na pcčko nevyjde. Ale vsadím se, ža tam už tvůj podpis je, že??? *1*
A propos, pixely tam můžou bejt jaký chtěj, stejně nesnížej skvělou hratelnost a velkou porci zábavy *3*
-
-
-
Zkus nevěřit všemu, co na netu najdeš...
-
-
-
Tady jde vidět, že ty jejich palice jsou instinktivně už tak zlodějsky lopaťácky prosáklý, že i přes absenci na PC to stejně čuchá, kde by se to dalo stahovat - prostě špína.
-
-
Pred pravdou se neschovas!
-
-
jj taky uz to smazim , ako zadnej zazrak to neni. po 2h semto smazal a vratil sem se k wow.
-
Nepleteš si to s Farming simulatorem 2013?
-
-
mam takovou otazku. pred casem jsem cetl v casopise ze nejnakladnejsi hra vsech dob bylo Star Wars: The old republik (SW:TOR) myslim tim to MMORPG. tusim ze tam byla absolutne ohromujici castka i kdyz nebyla potvrzena. nema nekdo informaci kolik stala a zda to neni vice nez tento dil GTA? vim ze v casaku byla astronimicka castka level nebo score. diky za odpoved, vrta mi to hlavou po tom co jsem precetl tuhle novinku *16*
-
-
Jak psal kolega cca 200 mega. Třeba dabing postav vyšel na 2 miliony, ale tam to jde vidět u té hry. Hra samotná a její vývoj se odhaduje celkově na 125 miliónů, zázemí a platy vyšly na cca 20 miliónů a zbytek sežral marketing. Zkusím ti pohledat ten článek, co tam měl rozepsané co a jak stálo.
-
Bylo to min nez GTA, to by nepsali ze je GTA nejnakladnejsi hra, nemyslis? Jen tak pro info, SWTOR stal cca 200 mil dolaru
-
Nejnákladnější hra všech dob je Polda. Luďek Sobota s Petrem Nárožným totiž chtěli několikamiliardové honoráře
-
-
Fakt jsem rad, ze existuji vyvojari jako Rockstar, kteri si vazi svych zakazniku a na konec generace vsem konzolistum pripravi a tak mocne zatahnou takovou party, jako je GTAV. Bylo to uzasnejch nekolik let a uz se tesim, jak se zase potkame na novych konzolich. Je dobre, ze PCpiratez na tenhle vecirek nebyli pozvani a muzou jen smutne cumet za plotem.
-
-
spis by ses mel zamyslet nad tim ze ti R* ukazali prostrednicek! pac nextgen GTA V neni a kdovi zda bude ja bejt konzolista tak jsem nastvanej ze po tak dlouhem vyvoji mi R* naserviruje omezenou lowres smiru misto aby to vyslo spolu s vydanim PS4 a Xone... jako byl bych hooodne sklamanej, kazdopadne verim ze na PC to tak jako pokazde zase vyjde a budeto mnohem detailnejsi lepsi proste kulervouci a to ze to konzolisti budou mit v zastarele grafice s omezenou dohlednosti a mizernym framerate uz davno dohrane mne nedrti ja si rad pockam *3*
-
-
:) co bylo s GTA IV nebude s GTA V
-
-
hlavne dneska uz jsou PC tak moc daleko pred konzolema (dokonce i pred nextgen) ze i zmrsenej port pojede na dnesnim podprumernym PC naprosto v pohode!
-
-
Z tveho prispevku vyplyva, ze hrajes na PC, takze neznas nic lepsiho, nez krece smrtelne nemocneho clovek pripominajici klikani v forbes...DIABLO III, takze se ani nemuzu divit tomu, ze nevis, jake technicke zazraky Rockstar dokazal napriklad v red Dead Redemtion. Nejsmutnejsi je, ze ti ale vubec nejde o hratelnost, ale slintas tady kydy o grafice. Ubohe.
-
-
To sedí od člověka, který díky své omezenosti si musel pořídit konzoli, protože nezvládne najednou ovládat víc než křížek, kostičku a trojúhelník. *1*
-
-
BFG: a ctverecek..
-
-
:( teda kolecko.
-
-
To ovládám taky a na PC. Takže, co že to bylo za gumáckou teorii kolem obtížnosti ovládání na jednu platformu? Panáček by třeba chtěl přehodnotit pár svých napresovaných vejplodů, že jo?
-
-
Však jsem to už tu kdysi kdákal, že ovládám PC pomocí gamepadu - info není novinkou, džentlmeni. Ostatně, je to taková známka nadřazenosti profesionality a vyšší uvažovací mozkové kapacity, takže není se zač stydět.
-
*1* jo to sedi PC bys bez trojuhelniku krizku a packy nedal
-
Pravdu budeš bdít, až ti řeknu, gumáku...
-
Ani ne, to je dokazuje, že mám pravdu, musel sis tu jednoduchost přenést i na PC, jinak bys to nedal. *15*
-
-
-
ty jsi nikdy zadne hry na PC nevidel co nebo mas pocit ze PC hry = porty z konzoli vid? chudacku ty musis mit jednoduchej zivot odhadujou ho tak na ctyri tlacitka a packu
-
-
Kamo, to kvuli me si budes moct brzo zapnout toerrent Wastelandu 2, Project: Eternity, Tormentu a dalsich. Ja se za PC rval, jeste, kdyz ty si tahal kacera. Ja moc dobre vim co je PC hra a proto tady nevlhnu z predstavy upirateni vylepseny PC verze GTA V...
-
-
-
a pAk ses probudil a mel uplne poslintanej prst vid? uz jen sedm dni, cum tu dum, tralala...
-
-
PCpiratez si rok počkají na PC verzi, která bude o 70% míň zabugovaná a bude mít mnohem lepší grafiku.
-
-
:D :D POZOR! krom zubatych hran na konzoli bych si tak grafikou nebyl jisty protoze to bude vytahovat z konzoli maximum :*
-
Hele aktualizace na konzolích ti nic neříká ?
-
Jako slavit Štědrý den ne 24.12, ale 2.8. To porstě nebude ono. A to ani nemluvim o tom, že pod uschlým stromečkem budou kradený dárky...
-
-
Takže když hraju Vice City dnes, tak už to není ono? To se podívejme.
-
To jenom konzolové lemry jsou schopni slavit Štědrý den u jejich plastového těžítka...
-
-
To jo, ale kdo asi za tu vyšperkovanost bude platit, kolego? Já to vidím na propad více jak 70% zisku.
-
-
Konzolisti to zaplatí a pcčkáři si to pak stáhnou, no ne?
-
-
To je fakt. Ve výsledku, házet na to bobek - hlavně, že si zahrajeme všichni a pohoda.
-
-
-
-