Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě je to nějak jedno kdo kdy jak co s proč vyjde. Já si rád počkám na PC verzi. Nicméně pokud to bude tak rozesrané jako GTA 4 tak to bude na PC ze začátku zas nehratelný pevné doufám, že už se to nebude opakovat.
  • Pokud prodají 20 milionů kusů tak jako u GTA 4 tak na tom budou velmi dobře.
    • Ristoro
      Troufnu si říct, že prodají i 2x tolik.
  • SI to predstavte co vse z normalniho zivota se da delat/ pouzit v GTA Naprosto vse! Nechapete? no prece z ucetniho hlediska takovej automechanik asi svoji ucetni nemuz eprinest fakturu za dovolenou na kanarech.. Ale kdyz delate GTA ? *1* *3* Ucet z golfu.... nevestince... autosalonu sportovnich vozu atd. atd. VSE muzete dat do NAKLADU parada *3*
  • Veskoslav
    Buď to bude propadák nebo to bude skvělá hra. I když spousta lidí si to koupí už jenom proto, že je to GTA. Uvažoval jsem nad Xbox verzí, ale když vím, jak osekaná je IV na konzole oproti pc, tak raději na to kašlu. Buď počkám až to bude na pc nebo to jednoduše vynechám. Svět se nezboří.
    • Já si kvůli tomu (i kvuli GTA5) asi koupim novej komp. Po skoro 10 letech to už stejně chce :)
    • Tak GTA IV bylo horsi ale GTA V uz vyuziva celej procesor od PS3 nevim jestli od XBOXU takze jako v GTA IV nebude mlha ze uvidis 100m hnusny barvy a rozmazane pozadi ale bude to spis jako RDR pozadi bude trosku zamlzene ale ne rozmazane a bude v pozadi jenom min detailu.Jinak to bude ikdyz uz je to 7-8 let stara konzole vypadat paradne.
  • Verim tomu ze ta hra vydela aspon skoro dvojnasobek toho co to stalo
  • Kýbl hnoje- nebýt těch podělaných konzolí tak si na klikovači nikdy tuhle hru nezahraješ *1*
  • Mato1987
    Riadna pálka !!! ale im sa to určite behom prvého mesiaca vráti niekoľkonásobne keď predajú 10 milónov kópií a budú tak v obrovskom zisku, že nebudú vedieť čo s peniazmi :)
    • Znám spoustu lidí kteří se už teď chlubí že si hru nelegálně stáhnou.
      • Mato1987
        len nech ťahajú, ja rád podporím autorov takejto výnimočnej hry :)
      • coz je hodne smerodatny
        • No což každá koruna dobrá ne?
          • Mato1987
            ale veď to je v poriadku :) nie každý si môže dovoliť dať za hru skoro 2000 CZK...
            • Mato1987
              a kto by kupoval takú fádnu zberateľskú edíciu :D veď tam je v porovnaní so special edíciou navrch len nejaké púzdro na peniaze a zberateľská krabička, to môžem oželieť.
            • Miserius
              Tak sberatelsky edice u nas stojej 3500 +-
            • Mato1987
              paulie: no ja kupujem tú špeciálnu edíciu čo stojí 79 euro, čo je v prepočte asi 2000 CZK :)
            • no moc v pořádku to podle mě není ... Ta hra bude stát okolo 13 stovek a hlavně daš tuhle cenu za několik stovek neli víc hodin zábavy zatímco tamhle někde v hospodě necháš za večer litr a ještě k tomu si z toho večera moc nepamatuješ :-D
            • Já si hru pokud bude dobrá určitě koupím láká mě hlavně GTA online. Jen je důležité počkat na slevy po vydání to bude nechutně předražené.
            • Miserius
              1350CZK +- podle toho kde nakupujes... Ja uz se klepu nedockavosti...
  • Jak kdyby to nebylo uplne jedno kolik do toho vrazily. Vse je jen reklamni masaz.
    PS: stejne nikdo nemá na velkohubého Molyneuxe, ten dala hru velkou ja Jupiter, ne jako Sykrim, ne jako země..ale jako Jupiter:DDD
  • citacia tiscali : ,,Když se ale podíváme na rozpočet, který sahá do pater několika miliard korun, začínáte přemýšlet, jestli se ten herní průmysl v některých ohledech neutrhl ze řetězu...´´

NE !!!
    Z řetězu je odrhnute akurat reklamne oddelenie ! To fakt je nutne natrepat vsade reklamu ?
    FUJ a hanba Vam, ste trapny *11*
    • hele, resi to adblock, ja bych bez nej uz nemohl surfovat.
      • du to skusit, kurw@ drat *3*
    • tym myslim reklamu na tistali ! Sak za chvilu tu uz nebudu ani clanky, len reklamy ?
      Ste normalny ? *7*
      • Polacek si musi z neceho platit kurtizany, to neni zadarmo. Me to nevadi, jestli jde o bordel, tak at tady klidne reklamy maji, ale jestli jde o vydaje na rodinu a jidlo, reklamy tady nemaji co delat.
  • Otazkou je spise zda se neutrhl reklamni trh protoze dela vice jak 50% nakladu. Ale odhady mluvi o miliarde za rok a to je vice jak 4 nasobek nakladu. Takze se to nejspise vyplati. Takto velke penize neotocite s 10 miliony...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit