Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je vtipné poslouchat to moralizování, když se na pozadí střílí granátometem po autech *1*
    • Vtip je v existenci určitých hranic. Jak by řekl klasik: The line must drawn here! This far, no further!
  • Jenom k té mučící scéně(ano zase) - já i přítelkyně jsme se u ní skvěla bavili a nechápu co je za potíž :) nepřišlo nám to moc nechutné, vlastně docela zábava, možnost si vybrat co provedete, zkrátka super věc. Jsou i mnohem brutálnější hry/filmy dokonce i kreslené anime jsou více brutální, tak nechápu že to ještě v této době a civilizaci někoho zaskočí, jinak když si představíte že na tý židli sedí třeba váš šéf/profesor, tak hnedka máte chut u toho mučení ještě chvíli zůstat :D
    • Mopped
      Je jenom dobře, že právě v této době, to někoho znechutí. To je známka, že někteří lidi jsou ještě normální.
      • Skôr je to známka toho že pri pokročilej grafike niekto nevie rozlišovať hru od reality .. Nikdy som nemal problém v hrách zabíjať a ubližovať a pritom v skutočnom svete som citlivý a neublížim ani muche :D
        • jen se bojíš ale chtěl bys *3*
      • MidnighT91
        sry špatně vloženo...
    • zacala se po te scence tva "pritulkyne" ruka samovolne hybat v trenkach? jestli jo, tak je to na chocholouska...
    • Pritelkyni? Myslis svoji ruku aha! *12*
      • podle sebe soudím tebe... jsi ukázkovým příkladem
        • někdy lepší ruka než 150kg živý váhy *3*
  • No tak jak 4 to nevypadá ani omylem a ty obrázky vůbec nelhaly, vypadá to fantasticky.
    • měl by sis někdy ty brýle (8dioptrií) nasadit neplácal bys kraviny, ta grafika je na dnešní dobu příšerná!
      • To jo ale co bys chtěl na konzolích?
        • konzole nebrat a ty nadchazejici co maj low end HW a budou se prodavat az od roku 2014 nebrat uz vubec
  • lukas.tabak
    Upřímně řečeno moc nepobírám ten povyk kolem té mučící scény. Podobné praktiky jsou v každém druhém filmu s kriminální nebo špionážní tématikou a nikdo to neřeší. Je to prostě součástí děje. Ale to v GTA přece taky... Včera jsem viděl film Trance od Dannyho Boyla a ta chvilka s trháním nehtů mi přišla mnohem hnusnější než celá ta asi desetiminutová mučednická pasáž ve hře. Na můj vkus se to zbytečně moc rozmazává a propírá. A Rockstaři si jen mnou ruce, mají výborné promo zadarmo. Teda, ne že by to hra s miliardovými tržbami po třech dnech prodeje zrovna nějak akutně potřebovala, že.... :-)
    A rád bych se i zmínil o Trevorovi.
    Co proti němu všichni máte? Ok, ok, kdyý jsem viděl první trailery, můj jasný favorit byl Michael a taky za něj většinu hry odehrávám. A když jsem byl poprvé vtělen právě do Trevora, tak strašně jsem za něj nechtěl hrát... až jsem si ho oblíbil.
    Ano, je to totální vyšinutý magor, ale.... sakra ta postava je vtipná. Jasně, převážně je to dost černý až spíš dost brutální humor a hodně balancuje na tenké hranici únosnosti ale ta postava prostě vtipná je. Jen ne pro každého (a když ho ohlíte dohola, vypadá jak polreich :-D
    GTA V je vynikající kousek, přesně v duchu série. Vždy Vás má čím překvapit nebo šokovat.
  • Na obrázcích to vypadalo úžasně. Ve videorecenzi to vypadá jako - inu jako čtyřka. S trochu vylepšenými postavami. Takže - odkud byly ty obrázky ?
    • Předpokládám, že z next next gen verze nebo z PC. Ale vypadá to moc pěkně i na PS3 (Xbox jsem na vlastní oči neviděl).
      • Jack1947
        Nejen tady, obe verze maj co nabidnout a rozhodne bylo nac se divat . *3*
  • Nehrál jsem to, ale abych řekl pravdu, tak mě právě trochu odrazují ony tři hlavní postavy. Ani jedna z nich mi není moc sympatická, možná s výjmkou Franklina. Ale hlavně, chybí jim silnější charisma, které by mě k nim přitahovalo. Trevor pro mě představuje typ postav, který mě moc nebavěj a přijdou mi zbytečný. Michael, tatík s počátečním pupkem a "ejchuchu" scénama ve videosekvencích jako ze špatný americký komedie pro mě taky nepředstavuje lákadlo. A Franklin působí trochu nemastně neslaně. Všichni tři, pohybující se za hranou zákona, samozřejmě nemají působit jako sympatičtí klaďasové a ani to nechci, ale lidi co se pohybují v takových vodách by určitě mohli vypadat víc ostře řezaně a víc respektuhodně. Já vim, že to zní asi hloupě, to co tady píšu, ale prostě mi v těch rolích neseděj, jako bych jim nevěřil.
  • Pripadám si ako v škole na hodine literatury. Učiteľ prečítal nejakú baseň a spýtal sa: "Čo tým chcel autor povedať?" Správna odpoveď bola vždy to čo si myslel učiteľ.
    Chcem tým len povedať, že vnímanie diela je vždy subjektívne. A autor opisuje svoje myšlienky a nápady. A to či je to naozaj satira alebo "nastavuje zrkadlo spoločnosti" alebo je len obyčajný uchyl, ktorý sa ukája pri mučení nevie nikto len on.
    Najpodstatnejšie je to čo si z toho odnesieme a u každeho je to trochu niečo iné.
    Dobrú noc :)
  • Hrál jsem všechna GTA do 4. dílu, vždycky jsem se na ně těšil a hru obdivoval, ale bohužel po pár hodinách mě přestalo bavit je hrát. Všechno jakože funguje, je to obrovské, má to příběh a atmosféru, ale .... a jak definovat to "ale",to si netroufám říct.. GTA5 bude tedy první co ani zkoušet nebudu. Red Dead Redemption mě jako sandbox uchvátilo víc.
    • Jack1947
      Tak to udelas chybu, pripravis se o zazitek , tvoje skoda a nechces to preci jenom jeste zvazit? *7*
      • Zvážím. A pokud mi to někdo půjčí, tak i zahraji. :) Ale neplánuji to cíleně. Sandboxy jsou holt prostě moc rozsáhlé na to, aby šlo jen zahrát, člověk se do nich musí ponořit. na delší čas, aby to skutečně pak ocenil.
        • Jack1947
          Nemas pravdu, prave sandboxy jsou konstruovane tak ze si sam vyberes co budes delat a nikdo te netlaci Chces se jen bezcilne poflakovat ? Zabijet fizly , p/chat sla-ky ... jezdit na kole, s Mount chilliad atp... proste parada to ti zadna jina hra v takovem meritku nedovoli. *4*
          • To je ale právě to, co může být právě tou nevýhodou sandboxu - bezcílnost. Jsou lidi, jako třeba já, kterým právě ta bezcílnost vadí.
            • Jack1947
              Tak si to tak uplne nepochopil , jestli ti vadi az "zbytecne moc" otevreny svet , tak ani gta proboha nehraj , pac to nato odjakziva stavelo *3* .
  • Too much spoilers. Not gonna watch.
    • Když už musíme být světoví, tak "too many".
  • RazorProduction
    jako furt Lukas skvjele i kdis nechapu 10sitku kdis se ti tam paru vjeci nelibily tak si mohl dat 9tku no...
    • Redakce nechává hodnocení z textové recenze, nezávazně na názoru videorecenzenta.
      Nechtějí mít v tom bordel, což chápu. Možná by stálo za to ve videorecenzi číslo vynechat, když je to většinou protipól k textové.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší