Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ked dostal na vasom webe Starcraft 2 9/10... Tato hra si nezasluzi menej ako 8. Ja jej nemam co vytknut. Kto do hry prenikne je to uplny zmena od Stracraftu...

Krasny pribeh, rasy, zvuky, soundrack, MP... nechapem, nechapem to hodnotenie co viac musi klasicka strategia mat....
    • nebo je to naopak a starcraft 2 mel dostat mene
    • no predsa musí mat toho správneho vyrobcu, a pseudo označenie AAA hry.
  • Pořád marně čekám, na RTS podobný Warcraftu nebo pokračování Warcraftu. Prostě nechci ovládat stroje nebo vojáky s puškama. Chci pořádný namakaný vojáky co jdou do sebe meč proti meči a za nimi je kryjou lčešníci. Tyhle scifi hry z vesmíru mě moc neberou, ale jak se řiká proti gustu...
    • Princ.Jablon
      Tak ve Warcraftu 3 už těch lučištníků taky moc nebylo
      • Těch pár co tam bylo, byli jen chodící zkušenosti pro Blademastera.
    • Ano, zkus Armies of Exigo, ta je výborná a určitě ti bude po chuti. Navíc skvěle vypadá. Pak můžeš zkusit nějaký Warhammer (ne 40k to je sci-fi) samozřejmě Stronghold a Age of Empires. Pak byla ještě jedna hra, kde šel čas od pravěku až do budoucnosti, už si nemůžu vzpomenout jak se jmenovala, ale někdo ze zdejších diskutujících mě určitě doplní. Jde tam nastavit i doba ve které chceš hrát a zamknout, aby nepokračovala.
      • Vitekb
        Empire Earth 1-3? Rise of Nations 1? Empire: Dawn of Modern World?
    • Tak pokracovanie Warcraftu by bola asi najlepsia sprava, zial v dohladnej dobe to asi nebude. Z fantasy RTS ma este velmi bavilo Heroes of Annihilated Empires.
    • VaZqeZ_EU
      Pokud ti nevadí starší hry, tak doporučuju "Armies of Exigo" (pokud jsi už nehrál).

Má to některé mechaniky velmi podobné právě zmiňovanému Warcraftu a navíc, na svůj věk, má tahle hra stále pěknou grafiku a je v češtině.

BONUS: "Buchta.. 4 nebo taky občas Buchta 10" hraje Armies of Exigo *1*
      https://www.youtube.com/watch?v=ENseK4xZO9k
      • Vitekb
        Podobné mechaniky je slabý váraz. Je to prakticky vykradený Warcraft 3, obohacený o hrdiny, kteří se téměř nedají odvolat z boje a v kampani nesmí zemřít.
        Nesnášel jsem, ale vím, že mnoho lidí ji má rádo.
    • *lučesníci
      • Vitekb
        lučištníci. *3*
  • ja mam problém v tom, ze me ta hra esteticky odpuzuje. ja vim, ze je to blbost, ale proste když chci něco hrat tak se na to i rad koukam.
    • presne mam rad RTS ale tohle mne vylozene odpuzuje
  • Kr.Pa
    OK, zase hodnocení že to obralo tohle od tamhletoho a tímhletím, tohle hodnocení by mohlo platit pro 99% her vydaných od roku 2005, tak si to prosím strčte za klobouk. A navíc opět se musí srovnávat se SC2, hry od Blizzardu, který je vyhlášený kradením. A nebýt jména Starcraft a vydavatele Blizzard, tak to něm nikdo ani neštěkne, podprůměrná kampaň a stejně vyvážený multiplayer jako u jiných her.

Osobně bych hru hodnotil 7 až 8 z 10. Příběh má podobnou zápletku jako Earth at War, náplň misí je ale zajímavý. Multiplayer sem ještě netestoval. Cena taky mohla být jen 40€.

Uvidíme, jak ještě dopadne Etherium.
  • chapu že dneska když je všechno na YT muže nekdo považovat demo za "out", ale u strategií by se demo hodilo, alespon jednu skirmish mapu s omezenymi jednotkami, abychom si tu hru mohli osahat. ono to taky neni uplne levny, ma to cenu na steamu skoro jako AAA hra
  • Princ.Jablon
    Přestože mám strategie hodně rád, tak todle mě vůbec neupoutalo...nevim proč ale tendle pozůstatek westwoodu zvanej Petroglyph dělal zvláštní strategie, samozřejmě to nemyslím zle al vždycky mi u nich chybělo něco...taková ta "přidaná hodnota" Star Wars bylo fajn ale pozemní souboje zvláštní, UaW bylo fajn ale celý takový nemastný neslaný, na jednu stranu nechápu "protěžovanost" tohodle studia...sice asi "srdcaři" co nedaj na klasické RTS zanevřít ale jejich produkty byly vždycky takové zvláštní naopak mnou milovaný (a ostatními opomíjený) WiC se klasickému pojetí RTS (ala CaC) vyhejbal skrze nestavění základny ale zábavností je na úrovni všech titulů Petroglyphu dohromady
  • Mě osobně tahle hra ze všeho nejvíc připomíná Earth 2160. Kromě hrdinů a více typů zdrojů je to dokonalá kopie.
  • Chci se zeptat těch co tuto hru hrajou, je to více podobné SC 2 a nebo C&C?
    • Kr.Pa
      cac
  • Ja si vcera nainstaloval Tiberian sun a bavim se jako pred lety. Pritom ve sve dobe ta hra nic moc hodnoceni nesbirala. Nas na hodnoceni...
  • jak tam vypadá MP loby? je tam nejaky ranking system a matchmaking?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit