Přejít na výpis diskuzí
GRID 2 představuje na videu evropská vozidla a tratě
28.3.2013 | Ladislav Loukota
47 příspěvků
-
Nemáš zač, stojím si za ní. Jen by mě zajímalo, jestli jsi to TDU2 opravdu hrál. Přece nejsi pózer, co hraje über-realistickej rFactor (hahá) a všechno ostatní je arkáda do jednoho pytle, kde se potká Carmagedon s Forzou...
-
hmm.. ja pCars posuzuju podle osobnich zkusenosti a ne virtualR, kam chodim denne.
FFB je stale v plenkach a i fyzika se stale predelava. A ty auta, co uz jsou dodelanejsi a dostaly nove gumy na tom nejsou vubec zle. Urcite bych pCars neradil vedle paskvilu jako TDU2, obvzlaste ne az bude dodelany... -
to se doladi .)
Kazdopadne rf52 nezatracuju.. prave ze kazdej jen slinta z grafiky AC :) ja osobne stavim jak rf2 tak AC do stejne roviny.. napr. moznosti FFB vramci Rf2 stale nemaji konkurenci.
Navic za urcitych podminek uz i rf2 ma sve kouzlo po strance grafiky i kdyz grafika zrovna neni silna stranka u ISI, coz mi ale opravdu neva, rozhodujici je finalni pozitek ne grafika, tu beru jako prijemny bonus -
Kez by melo takovou "arkadovou" fyziku vic zavodnich her.
-
Hmm, tak si počkej až na něj vyjde nový HistorX, nebo jiné "větší" mody ;o) Všechny ty nové simy včetně RF2 se teprve probouzejí....
-
He, co člověk to názor :) Já to momentálně řadím následovně (ale pořadí se pořád mění podle nálady) :)
Assetto Corsa / R3E / Forza4 / RF2 / pCars / iRacing
Jen pro jistotu, tohle není řazení "realističnosti" Je to řazeno podle toho jak se mi to hraje, co to se mnou dělá a jaký z toho mám celkový pocit ;o)
Ale jak říkám, co člověk, to názor a to jiné chutě... -
Když jsme tak u toho, co vlastně s rF2 je? Ta beta běží už nějak dlouho. Došly prachy?
-
stacila mi prvni veta, dekuji za reakci :) pcars ma prosta arcadovou fyziku a pokud jsi prave obevil ameriku doporucuji si rozsirit rozhed napr. na http://www.virtualr.net/
mej se krasne *3* -
Nutný není, ale je to pak oproti realitě zbytečně náročný, protože nedostáváš jinej než vizuelní feedback. Nereálně reálný *1*
-
Tak to já s tebou určitě nesouhlasím, jedna věc je ovládání auta, které jde nasimulovat velmi reálně a pár hrám se to podařilo, druhá věc je to přetížení, které už vůbec není nutné. To rovnou můžeš napsat, že když u leteckého simulátoru při přetížení neztratíš vědomí, že to je o ničem... A případy, kdy závodníci sedli k simulátoru a bourali jsou spíš kvůli tomu, že nejsou zvyklí na vnímání počítačové grafiky a vůbec nečekají, co a jak se ve hře chovat... Na druhou stranu je tu spousta profi závodníků, kteří využívají třeba iRacing jako trenažér nebo borci, kteří vyrostli na podobných simulátorech a teď jsou z nich profi piloti...
-
rF2 už je dávno po smrti a to ještě ani pořádně nevyšel *1* Asseto Corsa by mohlo být novým králem, snad Kunos udělají něco se zvukama, které jsou zatím na poměry simracingu slabší
-
Sorry, ale dát do stejný škatulky TDU 2 a Project C.A.R.S., to může buď jen troll, blb, nebo někdo, kdo obě zmiňovaný hry nehrál a tudíž by o tom neměl vůbec mluvit *3*
A s tím "kdo chce opravdu řídit", heleďte, nemohli byste si dát s podobnýma hláškama na chvíli pokoj? Zrovna project C.A.R.S. je opravdu to nejlepší, co jsem kdy měl na PC možnost řídit. Fyzikou je na tom tahle hra výborně. Někdy mám pocit, že čím je ve hře menší přilnavost, tím víc simulátor to podle lidí je (RBR např.). Stejně tak si nemyslím, že bychom od her měli reálnou fyziku chtít. Tu bychom měli chtít od simulátorů, a teď nemyslím iRacing apod, ale opravdovejch simulátorů s kokpitem, přetížením apod. Dokud se nebude reálně s hráčem hejbat židle a působit na něj reálný přetížení, tak si rozhodně nepřeju, aby měla hra reálnou fyziku. Proč myslíte, že když v najěký show posaděj závodního jezdce před video hru, tak boří jedny svodidla za druhýma. Zpětná odezva je zkrátka důležitá a já jsem se semi-realismem, jako má např. Project C.A.R.S., velmi spokojen *3* -
spise bude potreba pochopit smysl slova ARKADA, tam jaksi nema smysl se rypat v tom jestli je drift echt nebo ne.
-
a hned mas minus :D no jo na inet uz dnes muze kazdej kdo dosahne na klavesnici a mys :) neudelas nic.
-
Jo jo, už se těším na další Flatoutoidní závody <3
-
Grid uz to sem pisu uz po hodnekrate spolecne s TDU2 jsou stale neprekonani arkadovi kralove :) Nikdy v zadne arkade jsem nemel takovou radost z driftu na volantu tusim trat Yokohama Docks jako prave v Gridu + samozrejme z kokpitu.. u TDU obdobne..
-
a jo vlastne vim koho by to mohlo krom 7+ zaujmout... lidi ktery zajima jen grafika a ne obsah a tech je dnes bohuzel cely stado.
-
Bez kokpitu je to proste jen nedodelany paskvil ktery ani nevi za co sem sam vydava :) Opet dalsi pokracovani shazujici prvni Dil ktery byl EPIC....
Koho krome 7+ dnes zajimaji zavody bez kokpitu s jakousi pofiderni fyzikou ve vsech trailerech hlasici jak jsou zaisnteresovani do "rizeni" :D dalsi skok do ... od coddies ktere asi honem honem neco musi vydat jinak by nesplnili .... cojavim.
Tohle at si proste narvou do spic i kdyz verim ze i tak uz ted nekteri zvas predobednavaji :)
Poradim vam...
Arkadove ladene super hry dalo by se rict se seriozni fyzikou:
Forza Horizon / Test Drive Unlimited 2 / FM4 / Shift 2 / GT5 / project Cars
---------
Kdo chce opravdu ridit a ma potrebny HW:
rfactor / rfactor2 beta / netkarpro / iRacing...
A nove prichozi v tomto roce bude vydane ASSETO CORSA cooz podle me stahne vsechny simracery hned jak vyjde :) Rf2 beta se taky hezky rysuje ale spousta lidi stale lpi na grafice a v tomto ohledu bude AC proste TOP ! vcetne fyziky kterou dela Kunos (netkar pro).. ale tohle nemastne neslane bez chuti cosi ........... za me urcite ne a pokud ano tak zcela zdarma na jedno dve odpoledne. Opravdu premyslejte za co davate penize lidi .) a nezapomente si zahejtit :D -
S tím kokpitem fakt neudělali dobře... Nevím kolik bude takových jako já, ale i taková zdánlivá prkotina dokáže od koupi pořádně odradit. Taky konkurence vůbec nespí. Závodní hry přímo žeru, ale i mezi nimi si vybírám a GRID2 asi bude jedna z mála her, které vynechám...
-
Pro mně bez pohledu z poza volantu nemá smysl, holt musím čekat na Project C.A.R.S ikdyž to teď odložily až na rok 2014 *13*