Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kori
    Přesně tak. Zrovna nesleduju dění kolem GRID 2 a tak nevím v čem přesně má být lepší, ale zpoza nezúčastněného mi s absencí kokpitu a celkově pocitově dvojka příde jako krok zpět. Vůbec nevidím důvod proč přecházet z jedničky.
  • Prave ze vubec, to je na tom to smutny. Pro kazdou kategorii jsi mel omezeny vyber aut - na drifty auta typu RX-7, Silvia S15, Supra... Na okruhovy zavody pro zmenu BMW, Porsche,...
    Auta sedela pekne, hralo se to jako Forza - nejezdis kazdou zatacku bokem, ale kdyz do ni najedes o 30-50 km/h vic nez by jsi mel a zatocis, tak te to hodi do smyku... logicky.

Nevim co si o GRID 2 zatim myslet. Nicmene podle nekolika-milionoveho Mercedesu a vlastne i McLarenu, ktery je dnes pomalu i sberatelsky kousek a drazsi nez treba Bugatti Veyron nevim, zda to bude tak zabavna polo-simulace jako GRID 1.
  • Taky jsem na to koukal - v traileru na GRID to docela budi hruzu. Jestli tam meli o Evrope neco rict, tak: "Europe is all about handling!".

Asi je tezky beznymu publiku v USA vysvetlit, ze rychlost prujezdu zatackou se na suchym asfaltu dramaticky snizuje s mnozstvim piskani gum a kourovejch efektu.
  • bez kokpitu a s driftovaci fyzikou.. ? ne diky

zustanu u forzy *6*
  • Litali tem autum ty zadky takhle i v jedicce?
  • Robotron3
    GRID 1 pro mě jsou nejlepší auta, co sem kdy hrál. Do dneška si je občas zahraju. Úžasně zábavný, s prvotřídním pocitem z jízdy. Líbily se mi víc i než Gran Turismo 5. Ale s tim, že tam nebude kokpit se nemůžu smířit. Já prostě nedokážu hrát hry z blatníku, nebo z poza pohledu, to jsem naposled zkousnul u Lotus Turbo Esprit na Amize :)
  • zustavam v klidu .. forza 4 to porad jisti ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit