Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Což ultimátně řeší multiscreen 3 monitorů, ale i na jednom je to vcelku hratelné i když ona kamera spjatá s osou auta boří perspektivu.
  • :D
    sport.tiscali.cz
    zeny.tiscali.cz
    cestovani.tiscali.cz
    zpravy.tiscali.cz
    ifaster.tiscali.cz
    games.tiscali.cz
  • JohnyTheZik
    O tohle se pokouseli v SHIFT 2 (realnejsi pocity jezdce vcetne tebou zmineneho sledovani zatacky) a vysledek byl, alespon pro me, dost prapodivnej. Ackoliv tam byl dobrej zamer, tak se mi to nakonec ovladalo dost spatne a clovek uplne netusil, jak moc uz je v ty zatacce a jestli uz zataci nebo ne.
    Na gamepadu jsem si tenhle vylepsovak musel vypnout, s volantem to bylo o neco lepsi, ale porad to na me pusobilo dost divnym dojmem.
    Mozna to byl jen muj pocit, ale ja jsem s tim hrat nemohl a ve hrach mi teda prijde o dost lepsi klasickej pohled z kabiny, kde proste ridic kouka jen dopredu :).
  • Mám nastavené všetko na max, 4x AA, 1080p, ale že by to vyzeralo nejako výnimočne by som nepovedal... autá sa mi zdajú dosť slabé
  • Tilwaen
    Pěkně napsaná recenze, stylisticky i obsahově *4*
  • nevim ale ten uvodní odstavec mi prijde jakoby omluva že z toho udelali arkádu, proč to omluvat a ne rovnou skritizovat? vždyt jmse na nezavislem hernim webu
  • Tak Gird 2 mám na PC a grafika hodná PS 5 tak fakt nevím čím chtějí nové generace konzolí porazit PC hry *1* *1*

Kdo to zkoušel na PC ve full tak musí závidět kdo to zkoušel na PS 3 nebo na X-boxu 360 tak musí grcat , at žijí konzole a chamtivý microsoft ze svojí generací x box one *1*
  • mně pohled z kabiny přijde dost kontroverzní. Kdo trochu jezdí tak ví, že jezdec vždy sleduje zatáčku, zatímco v hrách sleduje hráč vždy přímo osu vozidla
  • Nejsem zrovna fanda závodních her, ale GRID mám v PC už nějaký ten rok, dva a nemůžu uvěřit, že mě stále baví. Příjemně hravý jízdní model, ale i určitá výzva při vypnutí podpory dovršená pohledem z kabiny, co víc si prát. Ano, druhý díl... ale plnohodnotný, ne tohle.
    Už při oznámení absence pohledu z kabiny můj zájem klesl na bod mrazu a už mi zbývá jen nevěřícně kroutit hlavou nad výsledkem.
  • Veskoslav
    Srovnávat SIM a GRID nejde. Ano Grid byl "arkáda", ale "arkáda", co měla i nějaký ten jízdní model, což se o tomto dílu říct nedá.
  • já si nedavno stáhnul opět Richard Burns Rally a jsem 100% spokojenej.
  • michaliuz18
    dobra hra lepsie nez nfs :D aj ked grid ma nebavil nejak, toto ma docela bavi, a bavilo by ma to viac hrat to v MP , mat lepsi pocit byt v tabulke najrychlejsi a superit zo skutocnymi hracmi a ne s AI ... ked to zlacnie asi si to zo steamu kupim :)
  • Popravdě. Není to nejhorší. Ano, jízdní model měla 1čka o dost lepší, ale po těch 4 závodech co jsem odjel mě to celkem baví. A při nedostatku závodních her jsem alespoň za tohle rád. Nešel jsem do té hry s velkým očekáváním, a proto jsem nebyl zklamaný.
  • rancor1223
    1. Absolutní souhlas, ovšem pak nechápu pro koho je hra určena. Marketing se zaměřuje na fanoušky původního GRIDu a lidi blíže realističtějším závodům, ale hra obsahuje přesný opak. (Snad jen s tím Shiftem si dovolím nesouhlasit)
    2. Přesně.
    3. To mě nijak zvlášť nevadí, nepoužíval jsem ho téměř nikdy předtím.
    4. Drift byl i v prvním GRIDu, ale byl lépe proveden. Popravdě, tam bych ale řekl, že se toho změnilo nejméně. Problém je, že všechna auta se teď chovají skoro jako ta určená pro drift... Plus zmíněné Demolition Derby (které bylo boží *1*).

Tahle hra neví co chce, ale já vím, že jí nechci hrát. To si raději jdu dát první díl, nebo třeba Drit 2. To byly ještě ty dobré závodní hry od Codemasters.
  • Nechcete jít s tím axe už do p(gh)r_.d.e¨¨l-§úoe?
  • rancor1223
    Jenže ty an první GRID očividně koukáš z pohledu hráče simů. Pro lidi, co na simy nemají trpělivost byl GRID vrcholem závodních her. Na vyšší obtížnost dal hráči solidní výzvu a jízdí model, který se v mnoha ohledech tvářil reálně. Auta měla nějakou váhu a chovala se tak jak by se od aut dalo očekávat (s rezervou samozřejmě). Nebyla to arkáda typu NFS (i Shifty bych zařadil v arkádovosti pod GRID).
  • Už aby přijel Project Cars. Chtěl bych, aby se Codes dali zase do Tocy. Závodní hra s více soutěžemi tu chybí. Bude Vašek Rybář recenzovat v červnu nejnověší MotoGP 13? Předem díky za odpověď.
  • Ta sedmička je spíš odspoda. Ale to nic nemění na tom, že mám chleba s máslem docela rád. Zrovna v tomhle případě hraje roli to velké očekávání a po něm ventilované velké zklamání. Když ale člověk udělá pár kroků zpátky a odlepí tu jmenovku, zůstává mu víc než solidní arkáda, která sice nedokázala překročit vlastní stín, ale za těch pár peněz rozhodně není k zahození.
  • mdkGT
    "Chutnal mi tak, jako mi chutná chleba s máslem a okurkou, když v lednici nic jiného není." 7/10?

Ta ciselna hodnoceni muzete rovnou zrusit, protoze vubec nedavaji smysl a o nicem nevypovidaji. Prijde mi jako by jeden clovek psal recenzi a druhy clovek udeloval ciselne hodnoceni.
    Hru jsem nehral,tak ji hodnotit nebudu. Recenze na me vsak vyzniva dojmem, ze by na konci melo byt maximalne tak 5/10.
  • Tak to asi žijeme ve vesmírech s jinými fyzikálními zákony. Srovnávat takto RBR a GRID je fabulace takového kalibru, že pro to nemám dostatečně silných slov.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit