Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Xcomik
    Za mě osobně je ten jízdní model takový všelijaký a nemám problém říci že jednička v tomto směru na tom byla podstatně lépe. Nicméně ty tratě jsou vskutku něco neokoukaného notabene jako hráč který měl strašně rád v Carbonech závody v kaňonech je to taková větší náplast protože jsem se toho už víckrát nedočkal až z Gridem 2 (u jedničky to bylo hodně slabé).

Dvojka v tomto ohledu nejen že si mě kupuje ale v tomto aspektu mě dává dost na prd*l. Osobně sem tam nečekal tolik tratí (pravda vozů je podle všeho dost málo) ale tratí je opravdu příjemný počet. Pokud jde o optimalizaci na platoformu PC tak se hra zasekla někde v polovině! Výborná optimalizace je určitě pro grafické karty jenže naprosto tragická je optimalizace pro CPU! Při přiblížení k AI protivníkovi si z čista jasna hra najednou řekne o podstatný výkon navíc na CPU a tím se dostáváme k mizerné optimalizaci doufám že to s patchem opraví!

Každopádně i přes tento fakt jsem se nakonec pro koupi rozhodl byť je týmový systém naprosto tragicky zprzněn: žádný parťák, nefungující sponzoring systém, žádné nakupování aut a naprosto tragický systém vizuálního upgrade "kromě barev a polepů včetně čísel lze měnit už jen kola" a to je ve výsledku hodně slabé. Na druhou stranu bohužel pořád o dost lepší zábava jak to poslední NFS s pořadovým číslem: 154872 :-).

Ve výsledku je Grid 2 o něco lepší jak MW 2012 ale bohužel horší v hodně věcech jak jeho starší brácha. Jo takhle kdyby mi někdo přeházel mapy a některá auta z Grid 2 do jedničky tak bylo o zábavu postaráno na dalších pár let!
  • ..vsak som ju cital, ale nie som si isty teda, inak polozim otazku, keby, ze si mas v tejto dobe vybrat daku polo arkadovku/simulaciu pre PC, co zvolis(te)?
  • p.s.
    jeste bych dodal ze si nejsem jist jestli muzes spojit v souveti oznamovaci a dotazovaci vetu, kazdopadne to vypada dementne *1*
    vrat se na zakladku
  • nemusíš se hned uražet, jen jsem se zeptal jak si to myslel (anglicky).
    ale jinak slovo "postihnut" se pouziva v jinem kontextu, rozdieln-i (ma byt mekke i) a doteraz se píš spolu
  • ucho
    díváš se špatně, GRID 2 se dá na steam koupit za +- 780,-
  • Ale pokud se nepletu, tak hratelnostně byla nejlepší dvojka.
  • Předobjednávky jsou největší hloupost, co můžeš udělat.
  • Kde jsou ty doby, kdy po Colin McRae Rally 2 vyšla trojka a čtyřka. To byly herní i grafické skoky! Si pamatuju ještě ty efekty šplíchanců při projetí kaluží a rozžhavené brzdy do červena při velmi intenzivním brždění do vracečky. *1* *14*
  • možno to je frk, ktorý nevieš postihnúť, ľudia sú rozdielny, možno ti len do teraz niekto klamal, dúfam, že vieš postihnúť aspoň rozdiel medzi mužom a ženou, ak nie, tak študuješ na nejakej gender škole? *7*
  • Prečítaj si recenziu.
  • missing point
  • je to horsie alebo porovnatelne s GRID 1?
  • A já myslel, že inteligentní lidé na Steamu nakupují zásadně pouze ve "slevách", protože cokoli ostatní je tam neskutečně předražené a novinky především. I když jak teď koukám, ta cena za tuhle hru je napálená téměř všude, skoro 1100,- za závodní hru? Děkuji. Nechci.
  • No a já se zase můžu vrátit k Toca Race Driver. *4*
  • luke.skywalker
    Glorifikace prvního dílu Gridu očividně nezná mezí. Já jen dodám, že i původní díl této série měl fyziku na pomezí arkádovitosti, kdy při neopatrném přidání plynu auto končilo v nekontrolovaném smyku. Druhý díl jsem samozřejmě ještě nehrál, ale i tak jsem zvědav kam se tato nečitelnost dá dotáhnout..
    PS: V recenzi zmíněná nečitelnost ovládání posledního dílu NFS (MW) naopak měla kořeny v Burnout Paradise či Hot Pursuit, tudíž kdo hrál díly předchozí, rychle si na přísnější "pravidla" zvyknul. Rozhodně nic nepřekonatelného. *7*
  • Mart9
    "U fanoušků jedničky, obalených sladkou nostalgií, to bude mít tahle hra hodně těžké."
    Díky za tento verdikt. Něco takového jsem od toho podle informací a videí očekával, tudíž to ode mě nedostane ani šanci a radši si opět zahraju tu jedničku.
  • langustyn
    je
  • Je tam split screen? Beztal ne co
  • Toz dobre to je . Na odreagovani parada , hral sem par prvnich zavodu a kdyz clovek prijde po pivu s kamosama tak idealni.
    Jaka muze byt hra jina nez arkada kdyz tam neni ani pohled z kokpitu ze.
    Na simulaci s dobrou grafikou budu hrat radsi F1 nebo lfs.
  • jak může někdo kdo SIM nikdy nehrál koukat z pohledu SIM hráče? ;) a navíc opravdu nesrovnávám SIM a GRID, jen poukazuju na to že si stěžuješ že je GRID 2 arkádovka což je i první díl, to že má jiný (horší) model neznamená že by ten žánr byl nějak rozdílný :D, netušil sem ale že je v GRID 2 až tak strašný jízdní model (viděl sem jen pár videí) jak tu popisujete, o další důvod víc si to nekupovat :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit