Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pcars , Assetto Corsa maybe ?
  • Tohle s volantem radsi ani nezkouset...je to absolutni p**covina!
  • a co ty máš vlastně za problém s lidma, který jsou zklamaný, že nemůžou hrát závody z kokpitu? že dřív to šlo skoro ve všech závodech, a teď už to nejde v žádným?

kokpity ve hrách dneska nejsou z jedinýho důvodu - je to moc pracný... takže dobře, autoři třeba nejsou líný prasata, jen si na trhu zjistili, že většina stejně radši kouká shora, ale to nic nemění na tom, že je to škoda, když tomu brání jen tak málo = ochota se s tím dělat...

takže problém je ten, že není kam jít "o dům dál". jen proto, že někdo není tak absolutně klidnej a vyrovnanej, ještě neznamená, že nemá právo vyjádřit svůj zklamanej názor...

vůbec mi přijde, že tu vždycky jen všechny shazuješ (ale to je zas jen můj subjektivní pocit, neznám tě)
  • No jo, ale kdy to bude? *9*
  • Nevíte někdo, jak si rozumí s volantem na PC? Je to použitelný při nějakém tom "obtížnějším" módu? Vím, že nemá pohled z kabiny, ale alespoň jako Shift bez pohledu z uvnitř auta? Dík.
  • Xcomik
    Tady si pleteš pojmy s dojmy Cars se považuje za z velké časti simulátor který bude nabízet i arkádovější pojetí simulace (nicméně ta simulace tam stále bude základem). Jenže Grid je arkáda která která využívá jen minimimum simulace (a ta simulace tam spíše je na okrasu než pro opravdovost). Takto to bylo s oběma Gridy pouze u jedničky nebylo tak citlivé ovládání které stejnak nakonec někdo fixne do původní podoby jako fakt že přidá i vámi vybrečené kokpity.

Jinak důvod proč ty kokpity nejsou aktivní v té hře je hlavně kůli problémum s konverzí na PS3 tam jede hra skutečně na úplné minimum a ještě s tím má samotná PS3 problém! Při představě že by si na PS3 ještě hráč zobrazoval vymodelovaný a zcela animovaný kokpit by to jistě už PS3 prostě nedala. Na EG si recenzent (který právě dělal recenzi z PS3 verze) stěžoval že měl časté dropy pod 25FPS.

Kdyby vydali PC verzi s aktivními kokpity tak by nikdo ty konzolové verze nechtěl :-) No každopádně aspoň byly od té laskavosti a ty vymodelované kokpity tam i s texturami nechali :-)
  • Řekněme si to na rovinu. Grafika je hrozná, ovládání na klávesnici katastrofa. Celkový jízdní model nuda. Furt to samé dokola a ještě horší. Stáhnuto, nainstalováno, smazáno. Hra hodná 150 korun v maloobchodech. *16*
  • ucho
    závodní hry nejsou jen o ježdění na volantu... je zajímavý, že dokážeš poznat, jaká hra je pro mě, ale už nedokážeš poznat, jaká je hra pro tebe... :) slunce v duši a nebuď takovej dickhead.
  • giacobraza23
    Myslel jsem to tak ze bili liny udelat ten kokpit. A kdyz jsi nehral na volante a z kokpitu tak vys o automobilovych hrach kulovya zahraj si NFS MW2. To je presne hra pro tebe.. a jinak dost urazeni...je to jen muj nazor..cus
  • Tady jde spis o to ze nekdo si proste arkadu rad zahraje a bude mu uplne putna o co se snazil Grid 1 nebo ze si muze zahrat pCars protoze chce hrat arkadu a v tomhle zanru na tom Grid 2 proste az tak spatne byt nemusi... jestli teda neni pravda ze se vsechny auta chovaj stejne a jizdni model neni moc citelny.
  • Tak když to tak čtu, tak Codies pos**ou na co šáhnou. Od Sony po x letech absence F1 závodů na PC odkoupili licenci a jak to dopadlo... Na F1 2012 se vydalo za asi 3 měsíce ! 12 opravných patchů! a to má pořád haldu věcí špatně. Viz přísnost "parc ferme" které oficiálně zakazuje upravovat nastavení vozů mezi kvalifikací a závodem, výjimku však lze udělat při velkém výkyvu počasí. To však v F1 2012 nelze, takže buď prodáte kvalifikaci a odjedete ji se suchým nastavením, které ale nemůžete v mokrých podmínkách pořádně otestovat, v naději, že to v závodě něco kápne nebo nastavíte auto na mokro a v závodě bude pomalejší o 3s na kolo OMG. Sérii Toca taky doj***li, jak mohli. Ze zábavných 3 dílů Race Driver, kde v prvním díle byli dokonce funkční pit-stopy s viditelnou prací mechaniků, pohled z kokpitu, čistokrevné a hlavně licencované závodní tratě i auta udělají TOHLE Zase jenom rádoby kopii NFS s tunou "wow" efektů. Sakra co si mám zahrát, když nechci arkádu alá NFS ani lovit setinky v rFactor, LFS a jim podobných. Kde je ten vyváženej střed?...
  • touto odpovedi jsi pouze potvrdil, ze vubec nechapes o cem je rec, jak ti to psal ucho. blabol napsany 100x bude porad blabol *3*
  • ucho
    fajn, tebe baví závodit s kokpitem, já pohled z kokpitu nesnáším a preferuji pohled na auto... to že hra nemá kokpit neznamená, že je to špatná hra a že jsou autoři líný prasata. rozhodli se tam kokpit nedávat (ať už z jakýhokoli důvodu) a spoustě lidem to vadit nebude, protože tak prostě automobilové hry jezdí. že tuhle skutečnost nedokážou lidi typu giacobraza23 překousnout a pak tady brečí na fóru, přestože se tohle vědělo od začátku, je už ale problém jich samotných. pokud chci jezdit v kokpitu a hra mi kokpit nenabízí, logicky holt půjdu o dům dál. ale nadávat za to autorům? to je přístup psychicky nevyrovnaného jedince. hra má nějaké vlastnosti, buď mi vyhovují a jdu se u hry bavit nebo mi nevyhovují, hru nekoupím a jdu se bavit u jiné hry.
    brečet kvůli tomu, že nějaká hra nesplňuje má očekávání je tak trochu ujetý.
  • hele uprednostnit spusteni Gridu 2 nbamisto Pcars muze jen uplnej zavodni analfabet.. *1*
    Obe hry jsou o zavodeni... Obe hry maji okruhy i vymyslene trate, jen grid je tak 1% to co pcars takze tady nemuzu vubec souhlasit.
  • on už bohužel dneska člověk nemá moc šancí se s tím kokpitem potkat, takže to není moc validní odpověď, když si člověk chce zahrát a užít nějakou novou závodní hru...
  • ucho
    porovnáváš dvě zcela jinak orientované hry. představ si, že spoustě lidem bude vyhovovat víc hra typu GRID 2 než cars... bohužel jsou zde však lidé, kteří mají potřebu své představy o dokonalé automobilové hře aplikovat na veškeré hry s auty a úplně zapomínají na to, o čem hry jsou...
  • btw zavodni zanr ano, simracing zanr urcite ne :) Tam zase prijede s parnim valcem Assetto Corsa *16*
  • i kdyz cars diky zamereni moc nemusim (mam junior membership na kterej se malinko dlabe..), uz stim co je hotovo ted tuhle blbinku davno snedl a vyplivl a to klidne treba uz 100x :))))
    Alespon bude mit PC obdobu GT/Forzy ktera je urcite nedostatkovym zbozim co se PC tyka.
  • ucho
    když se pozastavím nad tím, že nazýváš autory hry prasaty, tak to samozřejmě vypovídá o tom, co vím o automobilových hrách. to je zcela logické. ono to ale víc věcí vypovídá o tobě *5*
  • giacobraza23
    Nenuti mi ji ale dost jsem se na ni tesil.. a kdyz takhle reagujes tak vis o automobilovych hrach prdlajs *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší