-
Konzoli z druhý ruky seženeš za pár kaček,myslím že se to za ty hry vyplatí,taky nic neřešíš jako u PC ale prostě sedneš a hraješ,navíc s "next-gen" konzolemi půjde PS3 a XBOX s cenou určitě dolů.PC na práci,konzole na hraní,ideální.
-
Hm... koukám, že reakce jsou po celém netu vskutku různé... Asi budu muset vyzkoušet osobně *3* Doufám, že Codemasters odvedli alespoň svou obvyklou práci. Jízdní model Dirt 3 mi vážně sedl a na Grid 1 mám vzpomínky stále v živé paměti. Nečekám závodní simulátor, ale nerad bych přearkádovanost tipu Burnout nebo poslední díly NFS. Série Dirt (snad mimo Showdown, ale to je dáno i druhem závodů) i první Grid mi dokázaly, že arkáda se dá udělat i s takovým tím "jízdním feelingem" kdy cítíte, že auto skutečně po té silnici jede a ne jen klouže, což je pro mne problém u her od Centurionu...
-
Aha, tak v tom případě je asi Alza pirátský obchod, když už to má minimálně od včerejška dostupný.
-
rozepisovat se na tvoji odpoved je bezpredmetne chytracku.
Lord Stahi v.r. -
Zkus legální kopii hry *3*
-
Někdo může být daleko šikovnější na šipkách než ty na volantu *3*
-
Měl jsem zkušenosti s GRID1 kde ovládání po vydání taky nebylo nic moc a po patch balíčku se to zlepšilo. Pokud si tu někdo stáhne prewiew verzi z netu na černo, tak nemá právo tu cokoli komentovat. Nespokojen tu může být jen ten co za hru zaplatil a cítí se býti podveden, ale nikdo jiný. A jak už jsem napsal: Hra vyjde až za dva dny. Tak to tu komentují asi piráti
-
kdo by si to koupil ? *1* *1*
-
Graficke artefakty?
Zdravim,hraju tuto hru a jede pekne a vypada taky pekne o tom zadna..jedu na max co to jde ve full HDcku bezi mi to cca 100fps nekdy trosku vic,nekdy min,ale o to nejde,kdyz clovek jede a nenaboura,tak se nic nedeje,ale pri jakemkoliv nabourani do steny ve vetsi rychlosti se na sekundu i dve rozhodi po obrazovce graficke artefakty,ma nekdo stejny problem?pak to zas hned zmizne a hra jinac bezi jak ma,ale ten naraz je divnej...dekuji za odpoved.
Lord Stahi v.r. -
Tahle hra je na volantu naprosto nehratelná...
-
Mno mě by spíš zajímalo jak to mohl hrát když hra vychází až za 2 dny. Steam mi píše že mi nespustí ani instalaci. Tak že pirátíme pirátíme ?
-
Jak může ovládání auta hodnotit někdo, kdo to hraje na šipkách? Solidní zoufalec *1*
-
si porid ps3 kup GT5(nebo pockej na GT6 co za chvili vyjde) - real driving simulator...k tomu Logitech GT Volant a budes pekne vysmatej parchant :), ja osobne lepsi auta neznam
-
tyhle hry mě už pouštěji je to na jedno brdo
-
Teraz sosnem, zahrám a ak sa mi to bude páčiť, pri akcii za rok za 10 € si to zaplatím.
-
Mé dojmy:
První spuštní: enter, enter, loading, video co nejde přeskočit, a hned mě to hodí do závodu, pauzuju to, hledám nastavení - nastavuju si šipky z původního wsad, vracím se do závodu z mikrofonu na mě mluví týpek, že musím vyhrát, jedu, dojedu poslední, z mikrofonu na mě týpek "good work" končí závod, loading, opět video a opět nejde přeskočit, týpek z mikráku má proslov - ignoruju ho, po asi 5min laborování v menu, které je jak jinak opět konzolové, takže věc co by trvala na pc 2s za pomoci kurzoru tu trvá 10s se dostávám ke konfiguraci aut, opět se snažím přijít na klikací systém jakým to funguje, abych si změnil barvu atp. uděláno, zmáčknu 2x esc - moje nastavení vzhledu se vrátilo opět do původního stavu, zjišťuju, že musím vždy odkliknout kolonku "complete" aby se to uložilo, tak zase všechno od začátku...
K samotné hře. Ovládání je arkádové, nepříjde mi špatné, je vcelku vybalancované, byť mi příjde, že je pro některé vozy stejné (jel jsem, ale jen se třema) co mi je, ale proti srsti, je to, že nechápu hry kde je arkádové ovládání spolu s profi okruhy a závody. Těm hrám nerozumím, nevím co si o nich myslet. Ovládání nového Gridu je fajn, je fajn ve hře jako NFS Most Wanted, kde jsou ohničky s policií a šílené megaskoky, co se týče ale profi závodů nehodí se mi tam. Dál grafika...nic moc... všude se všechno blyští, prach se usazuje na objektivu a hned vedle toho potkáváme hnusné textury a grafiku přírody. Možnosti customizace vozu taky nic moc, ani jedna sestava polepů se mi nelíbí, upravit krom barvy nejdou...co s tím? Hru hraju z pohledu z kapoty, protože kokpit chybí a proto to není "ono". Proč tu hru hrát? Proč za to dát 40 dollarů?
Být Grid 2 jiným závodním žánrem typu NFS Most Wanted byla by to, s tímhle jízdním modelem, dosti zábavná hra, ale on je to SHIFT 2 s horší grafikou a arkádovějším jízdím modelem a ještě k tomu bez kokpitu. Tak proč si nekoupit Shift2? Stojí jen 230kč a člověk dostane víc muziky a ještě k tomu ostřejší. Na Gridu je sympatická tvorba vlastní stáje, ale ta je žalostně nedotažená, končí a začíná jen u polepů aut. Nevidím v té hře tu hodnotu 40 dollarů, co za to chtějí. -
Tot je presne co by napisdalo 12 rocne decko ! Wow to vyzera nadherne.
Pritom je to cele na grcanie. Grafika mozno tak okolia sa podarila . Auta su dost mizerne spravene , tak 3 roky dozadu minimalne. Po cars toto nema sancu po grafickej stranke ! -
urcite ne toto!
-
běžte už do 3.14 či...jak může být dvojka daleko horší než cokoliv jinýho co existuje, nejenom, že je to horší než jednička (která byla dokonalá na svojí dobu) ale tohle rádoby pokračování je daleko horší než poslední díly nfs.... *16* *10* nějaký průzkumy, že nikdo nehraje z kokpitu a nikdo nehce simulátory mě nezajímají....je mi špatně, stejný případ série colin mcrae...všude serou gymkhanu (ok, přiznám se mám to rád) ALE!!! jednou a dost, proč na tom má bejt založená hra....tak mi chybí starý colin mcrae a poctivý rally...daleko víc hraju richard burns rally, který je naprosto dokonalý a věřim, že vetšina lidí by richard burns rally chtěla hrát znova ale v líbivější grafice na dnešní poměry... PROČ sakra PROČ má někdo vůbec platit za takový sra*ky jako je grid 2..... *11* ...pardon ke speciální edici dostanu auto, všechno v pořádku *1*
-
já nemám problém s lidma, který jsou zklamaný, že nemůžou hrát závody z kokpitu. já mám problém s lidma, kteří nadávjí autorům jen proto, že něco není po jejich. stejně jako s lidma, kteří hejtujou hry v diskuzích potom, co si je stáhli, nainstalovali a za pět minut odinstalovali...
kokpity ve hrách dneska většinou jsou, jen zrovna grid 2 ho tam nedal... jestli chceš říct, že neexistuje jiná závodní hra, kterou si dotyčný může zahrát, tak samozřejmě kecáš.
a samozřejmě tím, že se ohradím proti nadávání autorům všechny shazuji...