Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OMG! Zase auta... Co takhle něco jiného? Třeba konečně něco holčičího ne jenom furt něco pro kluky. Co my, holky nám byste taky měli aspon´ někdy dát přednost. Klukům dáváte přednost pořád!
  • Jack1947
    Máš už slabej komp tak nebreč, třeba k vánocum bude novej. Já radši na konzoli - snad bez propadů 25-30FPS, to má lock? to je tedy bašta. *5*
  • Tak už hraju, je v podstatě Grid 2 v 2.0, ale zatím dobry, 2ka mě bavila, tohle bude taky. Desítky hodin to nebudou, ale na chvíli to dokáže dobře zabavit. Co je vyloženě směšné je ten pohled z kokpitu, jestli se tomu hnusu tak dá říkat :)

Jinak na průměrné sestavě (i5+760) hra běží ve FHD max detaily 4xMSAA cca 80fps při "plném závodě", 8xMSAA spadne na cca 63fps, takže locknuto na 60 a jezdím. Ale to asi nikoho nepřekvapí, když se podíváte jak ta hra vypadá. Spíš bych možná ještě řekl, že je to náročnější, než by mělo být :)
  • Jack1947
    Ty si sám pokrytec... který brečí v jednom kuse o hrách kterým nerozumí mimochodem si tedy pořádně hloupý že věříš že by byl reálný. *3* Brekote, hlavně že si chytrý jak rádio. *4*
  • Trisektor Úhlů: Chápu tě, ale nesouhlasím. V zásadě na tom ale nesejde.
  • Opakuju, že to není věc názoru. Z podstaty slova je semisim hra, jejíž jízdní model obsahuje alespoň něco z reálné fyziky. To se dá říct o GT i F1. O tomto ne.
  • Autor ještě hraje... nebo zná LFS? Respekt. *4* Dneska je to tak menšinová záležitost, že mě překvapí každá duše, která se s tímhle simem potkala.
  • deme*t to bejt může ale něco pravdy na tom co řekl je :D
  • Jenže já jsem od něj čekal náhradu za Flatout :) A tu jsem dostal... Jinak máš pravdu, že Dirt 2 byl nejlepší - ale jako náhrada za rally hry, kterých je v poslední době jako šafránu. A já je moc nemusím.
  • Ale jistě :) Někomu ale na semi-sim stačí, když je jízdní model realističtější než arkáda (za čistou arkádu považuju třeba Burnout) jako třeba právě GRID a MotoGP a někdo zase na semi-sim potřebuje jízdní model vycházející z reálných základů jako třeba u Gran Turismo (které má sice propracovaný jízdní model, ale k simulaci by potřeboval trochu dotáhnout stejně jako spousta jiných oblastí hry) nebo třeba F1 201x. Řadím se do druhé skupiny zřejmě jako ty. Semi-sim je bohužel příliš rozsáhlý žánr.
  • Ristoro
    To byl ten nejhorší díl. DIRT 2 byla největší bomba. Soundtrack byl skvělý, jízdní model klasika od Codies, zábavné tratě.
  • Mě zase nějak nechytil žádný simulátor na PC, zato v GT 5 a 6 jsem najezdil hodně přes 1000 hodin. Možná to bude tím, že zatím nemám volant a GT je lépe stavěné na gamepad.
  • Ristoro
    Dobře řečeno.
  • To není subjektivní pojem. Jde o to, na jakých základech stojí jízdní model.
  • A proto není vhodné to kritizovat? To by bylo pokrytectví nevídaného rozměru.
  • Marketing Codemasters by udelal lip kdyby slovo simulace i semisimulace vypustil ze slovniku. Je to arkada a nemusi se za to stydet, tak proc si honi triko necim co je mimo jejich zaber i schopnosti? Recenzent to hral s gamepadem, v takovem pripade beru jeho nadseni z jizdniho modelu, ale zase jenom v kategorii arkada. Chapu ze hraci s volantem jsou uz asi vymirajici druh, ale pokud bych chtel hodnotit kategorii pseudosimulace, mel bych to zkouset na volantu. Jestli se vuz alespon priblizne chova jak v realu. Co udela kdyz ve vyssi rychlosti vyrazne skubnu volantem, jestli auto dostanu do smyku i jinak nez vyssi najezdovou rychlosti, jestli jsem nucen ten smyk srovnavat, jestli hrozi pretoceni do hodin....
  • Navíc, není arkáda jako arkáda, že.
  • Problém bude zřejmě v tom, že tvůj pohled na to, co je semisim, je trochu jiný než pohled ostatních *4*
  • Dneska je každá AAA hra označována za realistickou...
  • Kvůli mulťáku? Představ si, že někteří ho nehrají, ty by měli dát 5 z 10?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit