Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Jakkoli mě repetitivní závodnické prostředí psychicky ubíjí, energii čerpám z propracovaného jízdního modelu i všeobecně atraktivního online prostředí. Bohužel ale kola vozů v Autosport protáčím i proto, že momentálně neznám jakoukoliv podobnou alternativu, což je pro Autosport jistě velká výhoda, zatímco pro mě tak trochu malý trest. Kde není konkurence, není ani snaha po dokonalosti." >>

(Korekcia verdiktu{by elite}:)
    >> "inak povedane: dalsia PRIEMERNA tuctova kravina do velkeho poctu, 0-va inovacia, hracovy z pred 12+ rokov by sa ani len neprisnilo jak hlboko to raz s hrami klesne....-5/10"
  • Já chci od hry za několik set korun odpovídající dobu zábavy. Což jsou minimálně stovky hodin.
  • Keyz
    Z Re-Play facebooku
    https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/10428325_10152602961778394_4905809236196333166_o.jpg

*15*
  • Ristoro
    Naprosto souhlasím. Všude na webech a sociálních sítích jenom čtu: Ježiš to je arkáda, bože ne zase arkáda, to je arkáda jako pras* a podobné hovadiny. Lidi všechno kritizují, přitom to ještě skoro nikdo nemohl hrát. GRID byl, je a bude arkáda, navíc Autosport vypadá pěkně říznutý simulátorem, a to, že recenzenti dávali minulý rok GRID 2 více bodů, než Autosportu, to úplně ignoruji. Za mě je ta hra hodně OK, nechápu, co lidi pořád chtějí. Vypadá to, že většinou pravý opak toho, co studio udělá. A všude píšou tu jejich debilní Asseto Corsu, už mě to vyloženě je*e.
  • Ještě to ani nevyšlo a už zas na to tady všichni házej špínu. Já opravdu už nevím co chcete od těch her... Grid 1 super Grid 2 slabší ale taky tam mám několik hodin odehráno. Hra má jediný účel a to zabavit na několik hodin, což Grid 3 určitě splní :)
  • To ma hergot byt zpusob, jak me donutit koupit Level? Hlavne, ze jsem se ptal v jerdnom FC, jestli bude racing hry recenzovat Vasek .. a prej jo. Ale ze je rec o Levelu, to jste nezminili. :-(
  • Mato1987
    Grid 1 a Dirt 2 boli fajnové hry.
  • Možno ma za to niektori ukamenuju, ale podla mna su vsetky tieto zavodne hry od Codemasters na jedno kopyto. GRID bol fajn ten ma bavil, ale Dirty a GRID 2 ma prestali po par minutach bavit lebo u mna nastal strasny stereotyp. *9*
  • lol max - miestny dmnt
  • Jack1947
    Tak jasné, někdo se za práva pcckářů bít prostě musí. *5* Tak jen ho nechme, at se bije.
  • sleepless
    Bude
  • Leda by mu jeho oblibemym packovacem nekdo upravil usmev. Ta jeho aKaP liga musi mit prece svyho tajemnika. Ani ten chomout ho neodradil...
  • lol okruhy - nuda
  • Moderní GRID serii neznám. Od Codemasters jsem hrál naposledy TOCA Race Driver 1,2. Na tu dobu (2002-2004) to byly výborný závody, pak ale přišel rFactor a bylo vymalováno *1*
  • Co ti je po tom, co mu je po tom?! *16*
  • tak proc tu tak prudíte do warezáku? odpovez si sám a po zralý úvaze... jedině MY to tu drzime jakz takz v norme
  • ze stránky na kerou vodkazujes:

"We wanted to make the pack optional as the 4K textures included will be a small hit on your performance, so instead of bumping up the minimum specs for everyone we thought we'd leave the decision in your own hands,"

nevim naco se ptas ani co resis
  • Aha, recenze úplně nanic. Srovnání s jinými hrami a komentáře k jízdnímu modelu jsou úplně mimo, nebo vyloženě nepravdivé. Nedokážu pochopit, jak něco takového může napsat někdo, kdo zkusil širokou škálu závodních her všech přístupů.
    Ta anoncovaná pseudosimulační fyzika je jenom marketingový kec. V téhle hře se žádná fyzika, ani její aproximace, která by měla něco společného s realitou, nepočítá. Počítá se klasický, vymyšlený arkádový model, který je nastaven do podoby, o které si zarytí arkádisti myslí, že je simulace. Jaký ten model je nebudu komentovat jinak, než že mě to vůbec nebaví.
  • Draken69CZ
    Ano ono od série GRID snad ani nic jiného čekat nelze, pokud chceš reálný pocit z řízení auta tak si sedni do skutečnýho
  • Jack1947
    Kryštofe Kolumbe, gratuluji právě si objěvil kontinent zvaný blbost. Hele, pokud nejsi nijak spřazený s hochama ze Skidrow tak jenom plácáš ostatně si to napsal... plácání z hladu (doufám že ses dobře najedl). *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit