-
tak už mám pár referencí. Jak sem čekal, je to arkáda. Pak ale nechápu, proč se autor recenze tak rozplýval nad reálností a zpětnou vazbou hry, kdy prý poznáte sebemenší změnu nastavení podvozku. Pane recenzente, nechte si předepsat jeden z těchto léků: rF2, AC, iR a pak přestanete psát takový bludy.
-
Takže žádné překvapení nový GRID sice nepotěšil ale zároveň ani nezklamal a tak to má být. *4*
PS: Predatore já věděl že tu zůstaneš. *4* ( Ty se prostě nezapřeš.) -
jsi trapný
-
Bude to alespoň v Levelu recenzovat Vašek Rybář?
-
Múdry ako Šalamúnova riť :) Vieš ty totálny prt tom ako sa moderné hry dnes vyrábajú, to čo si napísal sú len nepotvrdené dohady.V komente si v podstate aj sám sebe odporuješ ale to by bolo na dlhšie.
-
zajímal by mě názor HC racera jak moc je to reálný v porovnání se simulátory rF2, AC nebo iR. Čekal jsem další arkádu, tak jsem se o to vůbec nezajímal. Škoda, že není demo. Nechce se mi dávat 50€ za auta u kterých nevím jestli mi bude vyhovovat uroveň simulace.
-
Nikdo nechce, aby to psal závodník, ale když o dané věci tolik nevím, tak o tom nepíšu ne? Divně se to pak čte, na foru o vaření by taky asi neměli radost, kdyby tam psal o receptech člověk, co si sotva udělá míchaná vajíčka (můj případ) :D
-
Jóoo, uz vim, ty jsi pořád nechápal co myslim a mlel si svoje pořád dokola něco o chladiči... Neměl jsi jinej nick? Raději žhavim antitroll
A tak nějak nepobíram co je na tom byt amaterskej zavodnik uzasnyho ze bych ti to neveril...Otázka par korun za licenci a voala, celej tvuj zivotni uspech -
Chapu, ono je to dost specifickej zanr. Navic zavodnich her je minimum takze se da pochopit ze nebude sedet zavodnik v redakci a cekat nez vyjde nejaka zavodni hra :) Ja uz si zvykl a chapu to.
-
Evidentně stíhá i další věci, co ti je vůbec po tom ?
-
To je nějaký konzoloidní druh provokace, abych zde postnul fotku s károu? Nejsi náhodou ty ten borec, co tu tenkrát ani nerozeznal chladič nebo co to bylo? :D Být tebou, tak se k podobným tématům raději ani nevyjadřuju.
-
Vím ale jestli to není nějakým efektem, který nelze vypnout.
-
Vzhledem ke kadenci jeho komentářů v diskuzích u toho sedí tak 5x víc než já *3*
-
V den vydání budou k dispozici HD textury ;-)
-
Každý nesedí jen u konzole jako ty.
-
Ale mě je úplně u zadku, co ty si myslíš, že je správně ;-) Já nemám problém s tím, že vychází pro hry DLC a ani nemám problém s tím, si je koupit, pokud za to hra stojí. A k day one DLC jsem se vyjádřil výše: Hra musí být hotová několik měsíců před datem vydání, aby mohla jít na schválení do Sony a Microsoftu (konzolové verze, ale zřejmě se v tu dobu uzavírá i PC verze) a do lisoven a tisku. Pokud nemají nějaký obsah hotový včas, a že ho u všech her zbyde spousta je neoddiskutovatelný fakt, vydají ho holt jako D1 DLC. Tenhle obsah by bez možnosti vydat ho jako DLC nikdy nespatřil světlo světa a nebo by vyšel ve formě většího datadisku (jako v 90. letech). A datadisky jsme taky kupovali, takže nevím, kde je problém :)
To, že někteří vychcanější vydavatelé (myslím, že se to stalo jen dvakrát) vystřihávali obsah z kompletní hry jen aby ho mohli prodávat jako DLC, je bohužel smutné, ale neděje se to tak často, jak si hráči myslí. Mnohem častěji je obsah hry prostě v průběhu vývoje rozdělený na ten, který bude na instalačním disku a na ten pro DLC - ale o tom se hráči obvykle dozví dostatečně dopředu. -
To jsou žvásty... Skill alias predator je další troll kterej všude byl, všechno zná a od všeho má klíče *1* Realita bude asi trošku jiná *9*
-
sathuj warezáčku stahuj :D
-
Ten pohled z očí řidiče je nějaký divný. Celé to je rozmazané a hnusné. *11*
-
stahuj warezáčku stahuj :D