Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra byla označována jako realistická. Realistická není. Stačí to tak?
  • Oni to oznámili jako semisim, a on to rozhodně není. Proto je legitimní být negtivně kritický.
  • Jistě, jsem dokonce tak chudý, že jsem si koupil volant od Fanatecu. A mimo to, představ si, že rozumní lidé neutratí všechny peníze, které vydělají, a nekupují to, co nepotřebují. To jsou novinky, co? Možná to pochopíš po pubertě.
  • "Múdry ako Šalamúnova riť :) Vieš ty totálny prt tom ako sa moderné hry dnes vyrábajú, to čo si napísal sú len nepotvrdené dohady.V komente si v podstate aj sám sebe odporuješ ale to by bolo na dlhšie."

A z čeho vychází tvoje nepodložené dohady? Já už nějaký ten rok v herním průmyslu pracuju, nicméně tyhle informace, pokud člověk není paranoidní ignorant, jsou snadno ověřitelné. Ostatně už se k tomu spousta vývojářů vyjadřovala.

Neodporuju si. Rozdělit obsah hry na ten na instalačním disku a ten pro DLC není vystřihnutí obsahu ze hry. Říká se tomu plánování - co je potřeba udělat hned a co až potom. Na DLC se obvykle pracuje i po vydání hry. Dělalo se to tak vždycky, jen dřív ten obsah, který se nevešel na instalační disk, buď nevyšel vůbec nebo za nějaký čas ve formě datadisku. Ale to už se opakuju.
  • Ne, na to mi stačí rFactor, pCARS, Assetto Corsa, a podobné, které mají časově neomezenou hratelnost. Forza a GT jsou sice nadlouho, ale velmi rychle se omrzí jejich jízdní model.
  • Arkádisti ale nepotřebují jízdní model ve hře srovnávat s realitou. Takovou potřebu mají jen hráči simulátorů (což je zřejmě i autor recenze), pro které je realistický jízdní model modla, na kterou se jim nesmí sáhnout. A to i když často v reálném autě nikdy neseděli, *1*
  • Problém není v tom, že by studio dělalo něco, co lidi nechtějí, problém je v tom, že lidi hledají ve hře něco, co tam není a nemá být, a hrozně moc to potřebují sdělit ostatním, protože neví jak jinak si nahonit ego.
  • To si budeš muset koupit konzoli a Gran Turismo nebo Forzu ;-) Za stovky hodin zábavy jsme mimochodem před 15 lety dávali 1599 Kč a ne 899 Kč jako dneska ;-) Za skoro polovinu ceny nemůžeš chtít plnou zábavu. Myslím, že hra nabízí docela dobrý poměr cena/zábava.
  • Po prvnich zavodech mi to hodne pripomia Tocu 2,coz neni na skodu, v 1080p,vsechno na ultra to i celkem hezky vypada. Jede to svizne a hladce. Jizdni model proti dvojce nebe a dudy,hned jsem si zvyknul,ve dvojce ani za 3/4 hry. Zavody jsou zabavny,porad se neco deje,zavodnici celkem agresivni ale zas to neni takovy maso jako v Shiftech. A hlavne je auto predvidatelny a dela co chci a ne jako ve dvojce kdy jsem ani ke konci hry nevedel co mi auto provede. Plechy upadavaji,divaci krici,zvuky motoru zas oproti shiftum slabota,ale celkove urcite zabavny arkadovy zavody na takovy to letni jezdeni.
  • Mě hrozně bavil Dirt Showdown, ty ostatní ani ne :)
  • Někdy je lepší zdokonalení stávajícícího konceptu, než se pokoušet o inovace v žánru, který žádné inovace nepotřebuje (a i ty inovace, o které se pokusili ve dvojce, byly spíš k horšímu než k lepšímu). Ostatně, co bys chtěl inovovat na závodní polo-arkádě? (Tedy kromě vizuálního zpracování.)
  • Velmi zajímavá recenze, díky za ni.
  • Gratuluji. *5*
  • Hlavně aby tam bylo Demolitions derby. *16*
  • V tom případě by ale recenze na závodní hry nemohl psát nikdo
  • Jack1947
    No takto aspon víme proč si takový jaký jsi. *4*
  • Gratuluji, hatujete arkádu za to, že je arkáda..
  • Tak jsi se vyblil, bereme na vědomí.
  • Mám přehnaně vysoké nároky, protože jsem chudý jak kostelní myš.
  • Jsem naprostej vocas a pseudointelektuál. V autě jsem seděl, jenom když mi fotr půjčil na den favorita za to, že jsem dokončil učňák. Jo a taky sem si nikdy nezaprcal *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší