Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To chce niekto hrat sub720p a 25fps? Navyse 2 tyzdne pred GTA5 vychadza Rome II a este predtym Saints Row 4 takze neviem co tu riesite :D
    • presne tak, Rome to jisti. Stacila mi dosekana a lagujici prvni verze GTA IV.
  • Jak bylo někde uvedeno asi RE-Play tak nové konzole jsou přibližně 2x horší (nebo 2 roky za PC) než dnešní noví PC, PS3 a Xbox 360 mají ještě starší Hardware a pokud se dělá hra pro tyto konzole tak je pěkně osekaná příkladem může být DirectX 9 který mají konzole mezi PC kde správný hráč má aspoň grafiku DX11, hned poznáte rozdíl mezi PC a konzolí po grafické stránce. Xbox one sice bude mít podporu DX11,2 ale pořád bude mít PC větší výkon, taky na nových konzolích nebudou podpory nových vychytávek jako TressFX (tedy pokud nebudou mít grafiku ATI) a v opačném případě PhysX, plus výkon konzole se nezvýší pokud nebudou jejich výrobci investovat do aktualizací a ovladačů. U PC v testech různých verzích ovladačů jde vidět různé hodnoty jen proto že ovladače taky kecají do výsledného výkonu.
    PC je prostě nej boužel nikdo není dost odvážný a upravit ho tak aby byl konzolistům stejně vřelým jako konzole.
    Problém PC je ten že hry jde sehnat nelegálně ale řekněme si na rovinu kolik her jste hrály a řekli si že to stálo za koupi.
    • "řekněme si na rovinu kolik her jste hrály a řekli si že to stálo za koupi" Já si to dělim na 4 skupiny:
      1. stáhnu->blbost->smažu - např. Assassins Creed 3
      2. stáhnu->nic moc->s odporem dohraju->smažu - např. Crysis 3
      3. stáhnu->výborná hra->koupim->dohraju - např. Half Life 2
      4. koupim->dohraju :) - např. Borderlands 1/2
      Občas se človek spálí, a pak si akorát dává větší bacha, vono neni hra jako hra. Když se dneska podíváš co vychází za hovadiny, tak se člověk hlídá, ale naopak když vidim, že za to ta hra stojí tak si jí bezproblémů pořídím.
      • Veskoslav
        Nechápu lidi, co dohrávají s odporem.....
        • Většinou chci vědět jak to skončí, i když mě to moc nebaví hrát. Nebo to mam třeba rozehrato s kámošem, kterého to baví, tak ho nechci zklamat :)
    • Ježiši, další kreatura porovnávající jabka a hrušky. Konzole a PC nejdou takhle blbě porovnávat. ATI grafiku už nebude mít nikdy nic, ta značka je asimilována AMD a už se nepoužívá. Obě konzole budou mít grafiku AMD, kteréžto stvořilo glorifikovaný TressFX. Většina hráčů nepozná rozdíl mezi DX9 a DX11. PhysX je na nic, je tu spousta lepších fyzikálních enginů, které nejsou omezené jen na hrabivou nVidii.
      • Veskoslav
        To si piš, že člověk pozná když si zapne Dx 11 nebo Dx 9. Zkus si to třeba u posledního Batmana.
        • Rhulad
          http://www.youtube.com/watch?v=TjWf3mbHiz4 Tak a hledej rozdíly.
          • faitheater
            DX 11 ma nizszi framerate a viac lagov :) /jk
        • Nelákal mě, nekoupil jsem, nehrál. Samozřejmě, že to někteří poznají, jenže z těch to nadpoloviční většina pozná jen když to uvidí vedle sebe nebo krátce po sobě. No a pak jsou tu ti, o kterých jsem mluvil a těch je podle mě většina. Nebo si řeknou "jo, to je trochu hezčí", ale dál to nějak nevnímají. To by musel být trochu delší pokrok...
    • Vrook
      Miluju, když se PC benchmark onanisti a grafikofilové snažej přesvědčit konzolový hráče, že PC je lepší, protože má "lepší grafiku". Jednak nechápu vůbec tu motivaci ke snaze je o tom přesvědčit a druhak.. tohle je konzolovejm hráčům úplně u zadku.
      A to řikám s tim, že už nějakej pátek ani konzoli nemám a hraju na PC. Až si budu pořizovat PS4, tak to udělám né kvůli nějaký grafice, tu si radši užiju venku v reálnym světě, ale proto, že se nebudu muset hrbit u PC, ale natáhnu se na gauč a budu u toho relaxovat, protože přesně o tom jsou pro mě hry. A to je myslim rozdíl mezi PC hráčema a konzolovejma hráčema...
      Takže tyhle benchmark statistiky a kecy o tom, jak je PC nadupanější a výkonější, konzolový hráče, včetně mě, vůbec nezajímaj..
      • Áha, takze vyssi rozliseni a fps a AA je teda vlastne horsi, kdyz neni lepsi. *5* Dale tu mame "Jednak nechápu vůbec tu motivaci ke snaze je o tom přesvědčit" a zaroven snahu tvrdit, ze PC je pevne pridelanej ke stolu a zidli na ktery se musim hrbit a nejde pripojit k televizi a lehnout u nej na sedacku.
        Gratuluju, prvotridni pýčovina. *3*
        • 1+ moc hezky jsi mu to nandal to mne taky vzdy vytaci kdyz konzolista tvrdi ze konzole je super protoze se muze vyvalit u gauce a hrat na velke TV *1* kdyz dnes do kazde TV zapojis i PC a pojedeto hezky 1920x1080 60fps a ne 720.. a sotva 25fps
      • Protože se chceš u hraní válet tak si zakoupíš konzoli ? *1* Mám pc připojený na tývku , k tomu bezdrátové periferie a válim se taky . Ale pokud nevíš co s prachama tak tomu rozumim , taky rád kupuju zbytečnosti ale s tim rozdílem že nejsou za deset tisíc .
        • Tvoje mama je zbytecnost..
          • . . . další pacient
      • No tak to pozor! Výkon PC se nedá použít jen na nějaké vyšší rozlišení a úžasné HDR. Hlavně jde o vyšší FPS a o víc možností, stačí se podívat na dnešní rozdíl (abychom se drželi tématu) GTA4 na PS3 a na PC.
        • Vrook
          To je sice moc hezký, žes mi poslal nějakej výpis věcí, který sice nevim, jestli jsou tam nebo tam, ale ok.. Já se budu radši řídit podle svejch zkušeností, protože jsem hrál GTA4 i na PC i na Xboxu a na obou jsem hrál úplně totožný hry.
          • Jo, tak to se ti jen zdálo. Samozřejmě to je výpis věcí, které na PC verzi jsou a na konzolových nikoliv. Hodně jich pro mě tu hru dost zlepšilo (flashback videa, vlastní rádio, opotřebovávání aut, vypnutí toho strašného bluru, mnohem větší počet objektů prostředí). Samozřejmě to nedělá úplně jinou hru, ale je to takové bohatší, což de.
            • jo tak u konzolistu to mas tezky, tem to neprijde, ze to laguje. oni jsou na to zvykli:)
  • Neni to tak slozite. Udelaji hru na PS3 a konzole stare generace a maji vydelano. On by asi nikdo nechtel takove smecko s 5 let starou grafikou na PC a do toho se jim moc nechce, je to banda nevdecnych bastardu
    • Samozrejme, ze sa im do toho chce, pokial nie su blbci. Keby to nevydali na PC prisli by o obrovsku komunitu a aj o popularitu. Nerobili by sa mody. San Andreas malo tiez hroznu grafiku no hrava sa to dodnes to nicomu nebrani. Oni len chcu aby si to ludia kupili na konzole a necakali na PC port ktory si upiratia. Nevydat to na PC by bol podla mna velky omyl.
  • Nechapu tuhle vasi valku mezi PC vs. PS3 vs. X360
    Osobne mam vsechny tri platformy a vubec neresim co je lepsi nebo neni.
    • Jak to nemuzes chapat . A ak mas secky 3 tak musis sam videt upadek pc , ktere se vice sameruje cim vice na malou komunitu gekonu. Samozrejme to jsou projekty na urovni her pongu/maria atd a v horsim provedeni.
      Staci se podivat na vyspeli svet kde 90% valcuji konzole a dalsi pribudou s next-generation. Pc zustane jen jako pracovni nastroj. Jeto jasne videt na stale mensich prodejich grafickych karet.
      Nvidia uz dokonce zrusila svoji podporu vyvojarum a toho se chytla neschopna amd/ati , ktera furt nechape proc ma male prodeje aj ked ma nizsi cenu a vykon roven drazsim nvidi .
      • Chápu rodiče ti nedali prachy na PC, tak jseš nasranej, že musíš hrát na šrotu za 4 tisíce pro socky. Hry stylem zmáčkni X když ho uvidíš na obrazovce s rozlišení mobilního telefonu pomocí kormidla k parníku.. 90% dospělých a průměrně inteligentních lidí hraje na PC, zbytek naprostých podprůměrně inteligentních a pubertálních děcek hraje na konzoli, typickým příkladem toho je USA.
        • :D tvůj vtip ti nevyšel kámo
        • Ano dalsi clovek co v USA nikdy nebyl a papouskuje co slysel od taticka. Zato tady v cr/vychod je opravdu mnoho inteligentnich lidi zejio xD Vem si takove japonsko , ktere tahle zeme nikdy nedozene a vis nacem se tam z 90% hrje???? Ano prekvapive konzole!!!!
          JA viim lidi v cr jsou prumeren docela chudi a musi setrit na pc a pak huuuura mame hry zadarmo a nerikej ze ne. Vsichni vime jaka je skutecnosti.
          Tohle je opravdu vtip , inteligentni lide hraji na pc= vychodni evropa/afrika ,nedochazi ti neco?
          • Dovol mi nechat se obohatit zkušeností člověka, který v USA téměř rok (2012, Atlanta) byl. PC hráči tam rozhodně neubývají, ba naopak, středostavovská čtvrť, pečlivě zastřižené trávníky, blahobytné domky, místní Gamestop výborně zásoben nejnovějšími PC tituly. S prodavači jsem byl dobrý kamarád, tož jsme dobře pokecali o tom co letí, a tak jsem se dozvěděl, že hrají hlavně na PC, konzole jsou pro ně bokovky, že lidi sice stále méně chodí pro PC hry do jejich obchodu, ale to je způsobené tím, že digitál se jim vyplatí víc. Všichni z mého sousedství jeli PC gaming krom jednoho směšného Nintendisty a 360 jich pár mělo víceméně jen na Halo a Madden. Nejlepší na tom, bylo, že tomu nebylo vždycky tak, dříve to byli konzolisté, ale posledních letech se situace víc než kdy dříve obrací ve prospěch PC, komfort, možnosti, ceny. Není se čemu divit. *5*

Japonsko sem vůbec netahej, to je anomálie, vždyť odtud pocházejí dva hlavní konzoloví hegemoni, takže by bylo dost ostudný, kdyby si nechali PCčkama ovládnout svůj dvorek, nemyslíš? *3*
            • JO jo Rhulad máš pravdu v době kdy běžela ta česká kravina v kinech tak zároveň běžel oskarový film Django který měl sotva poloviční návštěvnost to je na palici...
            • Rhulad
              říká ti něco zdejší cenzura? Navíc mám pocit, že se používá oboje ty inteligente a ... A člověk co se zastává blonďáku je asi mentálně zaostalý nebo ještě neodvádí daně.
            • Newsflash! Rhulad je sám rasistický kr*pl (měkké i ty prYmitive) a ksindl. *15*
            • Rhulad
              asi se poprvé shodneme.. zapomněl jsem na nejvyšší mateřskou v celé Evropě a bez omezení čili se tu budou rodit jen černí krypli...
            • Veskoslav
              Rhulande mezi nejoblibenější a nejledovanější je docela rozdíl:) To nemění nic na faktu, že lidé de prostě dívají na sračky, čtou Blesk (250k lidí), nejsledovanější televize už naštěstí není Nova ohledně zpráv.
            • Rhulad
              Jo možná by jsme si měli zamísit na vlastním písečku než začneme kritizovat světové velmoce.
              Nejoblíbenější film : Babovřesky
              Nejoblíbenější serial: Ordinace v růžové zahradě
              Prezident: Demagog, lhář, ožrala, komunista.
              Vláda: Za poslední pár let- dvakrát úřednická+ schodek kolem bilionu
              Školství : sto let za opicemi, fakulty učí stylem u tabule- jsem nevěřil, že na vysoké budu stát u tabule a hloupě zírat, žádná diskuze o problému vůbec nic. Auly s dřevěnými židlemi, že jsem se nemohl půl dne narovnat... tak jsem přešel na soukromou a je po problému...
          • Veskoslav
            Japonsko: Největší počet sebevražd na osobu z vyspělého světa, nejvyšší odchod do důchodu, nejvyšší počet léčených dětí ze závislosti na herním průmyslu (pojem herna tam získal zcela jiný rozměr, byl jsem v Tokiu a naprosto šílené), nejnižší počet vybrané dovolené/počet obyvatel. A víš na čem se tam hlupáku hraje? Na "klasických" automatech, tam je to společenská událost pomalu. Konzole jsou ty srandy, co mají doma, když prší a jsou nemocní. A vypovídají o tom i prodeje Sony v té zemi například. Pouchých 6 miliónů kus. Docela tragédie na, když USA má skoro 4krát vyšší hodnotu a přitom jenom dvakrát vyšší počet obyvatel než Japonsko (+-10 miliónů). Mimochodem trolí pako, nauč se trolovat, toto je okaté až to bolí:)

P.S: Podle průzkumu více jak 2/3 Američanů nedokáží popsat státy Západní Evropy, 50% Američanů věří, že Země je stará 10 000 let a 2% Američanů nikdy nebylo dál než v lese za barákem. Americký vzdělávací systém odpovídá následovně: Jejich střední školy jsou na úrovni naší 8-9. třídy, jediné, co mají záviděníhodné je systém sportovních stipendiía systém vysokých škol. A tam mají jiné svinstva. Jako vzít 30% černých, protože jsou natolik blbí, že by se tam klasicky nedostali a jiné srandy. Tudíž dávat tu příklad USA, zemi jejihž dluh by stačil na 100 let rozpočtů Čr je docela úsměvné:)
            • Hanzales
              Já to teď nechci nějak pokazit, ale vidíš.... teď piš! ;o) Kolikrát máš co říct a takto krásně shrnuto se mi to dobře přečetlo a z toho co zhruba vím i potvrdilo ;o) Jinak ale na ty trotlíky asi fakt nereagovat. Taky se nechám semo tamo unést (když už se jim ten trolling fakt zadaří) ale snažme se redukovat :D Stejně jim dáváme v odpovědích akorát přesně to, co chtějí slyšet a ty mínuska jim v podstatě taky dělají jenom radost. Ty příspěvky taky píšou za tím účelem. Ideální stav by byl, opravdu žádná reakce. Párkrát jsem to tak zahlédl a úplně se zatetelil, jak ten troll zrovna musí zuřit, že se nikdo nechytá a nemá se s kým přít a "argumentovat". :) No a další sub-level je opravdový idiot, za kterého se ti trolové někdy šikovně, někdy nešikovně skrývají. Čert aby to vzal a trolly s sebou a UVčkem na ně prevíty.
              >>> Vážně, dal bych to hned do hlavičky nad diskuzi "podezření na trolling? nereagujte a vyhrajete" ;o) Já bych jim ideálně k té ne-reakci ještě naházel pluska, to by je muselo úplně položit *15*
          • Ano považuji ČR jako mnohem inteligentnější zemi než USA a východní blok též tam kde mají kvalitní vzdělání samozřejmě né afriku kde nemají možnost kvalitního vzdělání. USA každým dnem utvrzuje každého v nás že opravdu inteligentní nejsou :) nejde ani o tu ohromnou míru kriminality, dosud přetrvávající rasismus nebo jejich pošetilý přístup ke zbraním ke světu a jejich agresi vůči všem státům s rozdílnou politikou než vlastní nebo jejich laxní přístup k sociálním problémům, narůstající chudobou a ghett, ale pořád nás hlavně musí dostávat lidé např z nedávné doby kteří si pletou čečensko s českou republikou například. Jinak s tím Japonskem jestli si tam někdy byl a neslyšel o nich jen od fotříka tak bys věděl jak je to šíleně vlastenecká země s lidmi kteří dávají přednost prospěchu své vlastní firmy před svým zdravím a rodinou proto tam mají problémy jiného rázu sexuální a pod. máš to stejné jako například v ČR kde je nejprodávanější ŠKODA auto to jseš opravdu tak hloupej ? *8* ??
      • Veskoslav
        Anglie: 60% konzolí, Francie: 45% konzolí, Španělsko 35% konzolí, Irsko 75% konzolí, Island 25% konzolí, USA 85%, Kanada 35%, Čr 35-40% (kdy každý druhý konzolista vlastní i pc) Zbytek jsou milé trolí pako pc a Mac:) Ale chápu, dítko se nudí, má prázdniny, nemá kamarády, tak trolí. Je to smutné:) Mimochodem počet aktivních uživatelů Steam se za poslední rok zvýšil skoro o půl milionu, Origin hlásí něco před 250 000.
        • Achjo. Urcite nescitas ten steam a origin dohromady zejo. Kazdemu je jasne jak toje.
          Jinak setu schazi asi hodne kamardu hm.
          A ty tvoje % , ktere jsou docela smyslene a nekde ubrane .A kazdy druhy konzolista ma pc? tim chces rict co? ze je automaticky na hry? otom setu nebavime vis? Samozrejme toje doplnek ke konzolim. Na zabavu vsude vede konzole a jeto uz od dob prvnich automatu. Pc byla alternativa vychodnimmu bloku .
          • Mám PS i PSP a světe div se, na pc hraju od první 386 dodnes. Nezkazilo mě ani Atari, ani ty Playstationy. A v době, kdy platím nájem, potraviny atd., jsem rád, že nemusím vrážet peníze do PC každej rok.
          • Anti-pc/Pow ps4 : Kde všude prosim tě ? Nebo to že to tak máš ty znamená mají to tak všichni *7* Opravdu si nepotřebuji koupit na hraní konzoli když na to stačí průmernej pc kterej doma stejně mám .
          • Hanzales
            Asi tě zklamu, ale taky mám herní PC, PS3 a X360 a žádný úpadek PC platformy vážně nepozoruji. Spíše naopak, pamatuju mnohem větší herní sucha a poslední rok to na tom PC fakt nestíhám hrát (a to si i docela vybírám) Podotýkám, ani WoW, ani Shoguny, ani RTS nehraju a stále mám co se týče PC platformy spíše opačný pocit. Obě konzole mám k PC jako doplňěk a často to takto i slýchávám od jiných, co mají herní PC i konzole. Jo, když jednou za čas vyjde nějaká pořádná konzolová exclusivka, tak nebudu popírat, že jde PC na tu dobu do ústraní, ale v rozmezí jednoho roku se na ty konzole spíše práší *5*
          • Ano vede pc na pc je daleko více hráču a her než na konzolích které jsou primárně určené jako zábava pro děti různé kinecty pohyblivé senzory zjednodušování her na konzolích je toho příkladem. Jinak první hra vyšla na PC a rozhodně ne ve východním bloku. Prostě přijmi fakt že PC je daleko vyspělejší, lepší, inteligentnější, ušlechtilejší. Bohudík k pc a ke hrám pro něj určené a jeho obsluhu je potřeba určitá dávka inteligence, proto jsou tu konzole a jeho hry pro děti jako jseš třeba ty, ale za to tě neviním jednou taky dospěješ
          • No to je jasný, vole. Všechny ty Sierry, IDSotfy, Apogee, Accolade a další herní pionýři vyvíjeli hry v začátcích PC jenom kvůli východnímu bloku. *1*
    • Co tak sleduju většinou to "rozjede" nějaký zarytý konzolista ale spíše se jedná o nějaké *12* které se u toho dobře baví .
      • kennyB
        Nechci nic říkat, ale tahle hra vyjde jako první na konzole a tudíž tu konzolista nadávat asi nebude *1*
    • Robotron3
      Jop. Já mám PC, Mac, PS3, PS2, PSP, DSi a můžu s jistotou říct, že nejlepší platorfma je ta, na který zrovna hraju :)
    • holec89
      resim pouze rozhodovani mezi ps3 a xbox360 verzi hry, napr u bayonetty byl solidni rozdil
  • Ale ved to je take jednoduche, R* odlozi vydanie PC verzie a ja odlozim jej nakup najlepsie do doby ked bude stat GOTY 10e, alebo ho zrusim uplne. A day one si kupim hru od firmy, ktora na moju oblubenu platformu nekasle. Hier totiz vychadza velmi vela a o zakaznika treba bojovat aj pristupom. To sice tymto overhyped znackam ako GTA a COD nedochadza, ale na kazdeho raz pride ;-)
  • bude nebude na PC, to je jedno! je tolik jinejch sandboxovejch her a neni cas je vsechny hrat kdyz R* nechce moje penize tak je nedostane, dostane je nekdo jiny, zadna tragedie. Bejt konzolista tak by mne spis stvalo ze stejne tak nebude nextgen ta omezena verze na konzole hnus staci se podivat jakej byl rozdil mezi GTA4 na PC a konzole chybeli schodiste u domu telegrafni draty spousta deatailu, omezeny provoz, mizerna dohlednost a fps taky nic moc a GTA5 v tomhle nebude lepsi stare konzole uz na to nemaji !!!
  • sipecka
    Úplně zbytečný článek, který nic neřekl... jen vytvořil flame. Jedině můžeme pozorovat jak kritická už je mozková porucha u Veskoslava.
    • Hanzales
      Hele identita a hned se upírá k nepříteli trolů. Hmm. Mátě něco mezi zuby, slečno? *3* Když se člověk trošku prokliká, mám podezření dokonce na starého dobrého trola.diskuzního. A nesnaž se krásko, že ty žena nevinná, ani pa-holka by se nevyjadřovala jako ty ;o) http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/dan-vavra-popisuje-vyvoj-prototypu-rpg-od-warhorse-63278/?rootId=1216804&itemId=1216804
    • holec89
      Veskoslava pozoruju uz delsi dobu a prijde mi vic otravnej nez trolove, kterym neustale nadava. Plus se chova jako brouk pytlik...
      • Problém Veskoslava je ten že velice často reaguje i když nemá co říct, jinak je neškodnej :)
      • +1 ... Mám pocit, že mu z tich trolů hráblo natolik, že se nakonec stal jedním z nich.
        • Jojo presel tenkou hranici trolismu ten vlkoslav.
      • Veskoslav
        No jo Jane, co naděláš;) Hrej raději RTS na gamepadu, když tvrdíš, jak to jde:)
        • holec89
          Bohuzel nic. Jinak halo wars bych znova dat mohl.
          • Veskoslav
            Ono se to v rámci možností dá hrát, ale sám musíš uznat, že prostě je to blbé a nemá to na myš.
      • Nemuzu nez souhlasit !!! Jeto divny clovek ten vlkoslav *12*
        • No zrovna ty by ses vyjadřovat neměl :D
  • Mám starou verzi x 360 a 32 gb v pohodě maká, jinak gta bude vyžadovat min. 15 mb rychlost čtení
  • Xbox mám jen kvůli NHL a to základní verzi s 4 GB HDD - pokud si chci zahrát GTAV. doporučovali by jste koupit jen nějakou 32GB Flashku anebo mám dát 1400,- za ten oficiální xboxácký HDD 250GB ?? Anebo se tam k tomu dá připojit jakýkoliv externí HDD jako ke SmartTV? Poraďte, díky . . .
    • kup si 16gb flashku ak ti ide len o GTA *9*
      • plus větší flashku xbox neumí využít, 16 GB je maximum
        • Veskoslav
          Jenom ten nový 360 by měl umět už 64 GB, ale zkoušet bych to nezkoušel:)
  • Dalsi nezvratny dukaz o skonu pc sceny, ktera uvada/upada/umira/hnije atd .
    Na pc se pomalu uz delaji jen ty indie , ktere aj tak budu v nove-generaci konzol a pc oupti aj tyto indie.Je az s podivem ,ze si tu vetsina lidi na games.cz neuvedomuje .
    Cely svet jede v konzolich , ktere jsou pro uzivatele privetivejsi a nenuti ucit cloveka nake kvadranty.Ano urcoite setu najde naky mastny cesky nerd co bude blabolit o steamu ,ale uz jsem tolikrat napsal nezvratnou pravdu otom , ze steam ve skutecnosti nedela takove sumy jak je cz/sk chudinou predkladano. Cekaji na slevy jak duchodci a z toho se maji zaplatit mnoha milionove projekty ale jdete. Jeme vas ve skutecnosti lito, nejde oto ,ze nemate penize na nove cool hry , ale stejne tu 99% krade nebo ceka jak juda na slevu.
    • Další nezvratný důkaz o skonu 10 let starých šrotů jménem konzole, která umřela už v den vydání. Na konzole se pomalu už dělají jen exkluzivní tituly zaplacený od obřích firem jako Microsoft nebo Sony aby se vůbec dalo něco na těch šrotech hrát. Nová generace konzol bude jednoduchý nevýkoný pc do obýváku, takže vám zbydou jen ty exkluzivní tituly. Je až s podivem že si tu většina lidí na games.cz neuvědomuje. Celý svět jede na pc, který má každý uživatel připojený k internetu, v kterých se každý orientuje a nemusí platit za to když si chtějí zahrát MP. Ano určitě se tu najdou nějaký český nerdi kteří budou blábolit o prodejnostech her a konzole exkluzivních titulech a podobných kravinách vtloukaných do hlav obřími marketingovými firmami jednoduchýcm přiblblým sockám používajících konzole na hraní her kteří mají ovcovité chování a všemu uvěří. Většina hráčů na konzolích jsou takové socky že firmy radši upouští od ochran proti bazarovým prodejům her a neustálému připojení k internetu. Je mi vás ve skutečnosti líto, nejde o to, že nemáte peníze na nové hry, nebo o to že si kupujete konzole protože nemáte na pořádné pc nebo jste dokonce tak chudí že nemáte na internet, ale stejně tu 99% stojí ve frontě v bazarech na hry a pořád remcáte že rozlišení 800x600 je ok a že ve hrách nejde o grafiku.
    • Tolik chyb v tak krátkým textu...musím se přiznat, že tě já lituji. *3*
    • Tvoje existence je pro tebe tak velkým trestem, že ani nemá smysl ti nadávat.
    • Veskoslav
      http://25.media.tumblr.com/tumblr_m645pw8upl1qh8mp0o1_250.gif
    • Robotron3
      Ano, proto se Firaxis Games rozhodli, že vydají Civilizaci 5 jen na PC a Mac a na konzole to nemá význam. Proto jedna z nejúspěšnějších a nejlepších strategií dneška (Total War), vychází jen na PC. Zamysli se, než něco napíšeš *3*
      • Musíš ale uvážit taky to, že je rozdíl mezi složením hráčů (a tím pádem i populárními žánry mezi hráči) na PC a na konzolích. Pokud by bylo dostatečné publikum (čti dostatečné prodeje) pro strategie i na konzole, tak to tam udělají.
        • Robotron3
          Neudělají, protože strategie se na konzolích nedají ovládat. Hrál jsem na PS3 Red Alert 3 a RUSE a obojí bylo na gamepadu utrpení, i kdyby ty hry byly sebelepší a pro gamepad optimálně navržené, s myší + klávesnice se to nedá srovnávat. Prostě v tomhle mají konzole handicap.
        • Veskoslav
          Zkoušel jsi někdy hrát RTS na gamepadu? Já ano a myslím, že lepší je operovat slepák prupiskou a balíčkem kapesníčků než hrát RTS na gamepadu:)
          • kennyB
            Na ps1 byl kdysi command conquer: Red alert a ten se s prvním dualschockem hrál dost dobře *3*
          • holec89
            Napr halo wars se hraje dobre
      • Urcite vite kam bude smerovat Total war v dalsi nove-generaci konzol ze? Ano presne tam staci si precist vyjadreni. A ohanet setu parem her , kde tento zanr pomalu skomira neni zrovna nejlepsi. Total War - hra ktera ze sebe dela neco vic, je furt stejna kazdym dilem.
        A to druhe snad nema ani cenu komentovat , kdyz sem se dival na prodeje tak neco kolem 10k seto prodava.. No zaver si kazdy udela urcite sam. Jetu proste videt zavist pc nerdu, kteří by tez chtely kvalitni kousky jako Uncharted/Last of us atd atd a ne zadne male indie ,ktere kopiruji maria do nekonecna a jeste se jim to nedari. viz ta hra v levlu.
        • Robotron3
          Někde je vidět závist, někde ignoranství a hloupost.
        • Veskoslav
          RTS na konzoli? A jak to asi tak budeš hrát? Obzvlášť tuhle hru;) Ty jsi tak ulhaný kokott až to bolí:) Mimochodem zjisti si počet předobjednávek na RT II. A nepiš s prominutím jak retardované děcko po lobotomii, co se učí znova rodnou řeč. Nedá se to číst.
          • Ano toje ukazka zahorklheo cz pc hrace co vidi nebezpeci v podobe uzitavatelsky privetivych konzol. A ano podivejte se naty objednavky jen se podivejte nevidim tam nak zavratne cislo oproti obejadnavkam exkl. her na konzole, ktere dosahuji radek milionu.
            • Myslis ze normalni PC hrac se zajima o nejaky cisla objednavek a je nastvanej kdyz ma konzole vic? To jenom tragedi jako ty vytahujou cisla a srovnavaj pindiky a vztekaj se u toho. *12*
            • Veskoslav
              Nakrmím tě trolí hlupáku. Já jsem první konzoli měl dřív než jsi vůbec věděl, co to slovo znamená. Když jsi cumlal dudlík, já už dávno hrál. Doma mám klasický Xbox 360 jako doplněk k pc. To že jsi zapšklý retard, co je příliš zbabělý psát pod vlastním nickem, to je věc druhá:)

A poprosím, kde vidíš ty objednávky? Strašně rád se smějí hloupým lidem a dělám si z nich srandu:)
      • Veskoslav
        Se podívej na jeho nick. Si myslím, že to je pořád jeden a ten samý blbec....
        • bily typek ve strednich letech je Vrook, asi zmenil nick aby mohl naplno projevit svuj odpadni charakter a nenesl nasledky, bohuzel se dole prokecl, pak to editnul. *15* Trocha si nakadil na hlavu no.
          • Ale povedlo se mi tě nasrat, takže mission accomplished. Musíš uznat že ta adorace PC platformy (dobře, to že je autisticko nerdovská si pro tentokrát odpustím, ač si za tím stojím) se tu zkrátka musí nějak vykompenzovat. A konflikty jsou mimochodem zábava, takže proč ne že.. *3*
            • Ne, prave ze jsi me rozesmal. Jestli sis nevsiml, ja pc platformu nijak neadoruju, jenom se smeju ubohym argumentum a trapnym pokusum jako 90% piratstvi, zadny gta 5 na pc, vymysleni neceho co jsem nerekl atd. A kdyz nektery z pokusu konci tvym trapasem tak tim lip pro me. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit