Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdá se že se Dan Vávra krapet mílil když v jednom z posledních podcastů hovořil o tom že série GTA již není takový fenomén jakým bývala v minulosti a že prodeje GTA her mají snižující tendenci...
    • vtedy mal pravdu. GTA 4 urcite nie je taky fenomen ako SA. nicmenej teraz to uz neplati *15*
    • Neber jméno boží nadarmo! Dan Vávra se nikdy nemýlil. GTA V se prodává jen proto, že konzoláři nemají nic lepšího, na PC po něm neštěkne ani pes a všichni si jej zahrají spíše ze zajímavosti, hra je pořád stejná a nevyvýjí se jako starší hráči.
      • Miserius
        *15* Na PC po nem nestekne ani pes a proto jsou petice s temer pul milionem podpisu a breci tu XX pc hracu stejne jako ty
        • Ta petice je stejne usmevna. Otazka neni zda, ale spise kdy se nove GTA na PC objevi.
          Je to celkem logicke, daji casovou exkluzivku na platformy s nizsi mirou piratstvi a az prodeje zacnou vyrazne klesat, tak vydaji PC verzi, ktera jim jeste nejake ty chechtaky do prasatka prida.
          Bylo tomu tak u predchozich dilu, tak lze ocekavat, ze tomu tak bude i tentokrat.
          • Nevydají - viz RDR, rovněž nevyšlo.
            • nekromant33
              série read dead je původně konzolová a zůstala na konzolích

série gta je původně PC a PSX, kdy první dva díly vycházely ve stejnou dobu, od trojky vychází z pravidla půl až třčtvrtě roku na PS (nyní i na Xboxu) dřív než na PC. Nikdy R* neoznámil PC verzi dřív, než když byla ta konzolová vydaná. Vždycky to tak bylo a hysterie kolem toho čekání taky. Teď je ale umocněná víc tím, že ta hra je vyhlašována jako dokonalá (nemyslím, že to bylo takhle u každého dílu).
            • Vydaji - viz GTA 4 a vsechny predchozi dily *3* .
              Tvuj "argument" ma asi tak stejnou vahu, jako ten muj. *1*
        • Vsechno to jsou falesne jmena, petice je neplatna, nikoho to nezajima.
  • jak asi bude vypadat GTA VI, s těmahle prachama na vývoj a možnostmi nextgen konzolí *7*
    • GlaDOS
      Dost možná podobně, ale pojede na stabilních 60 fps ve Full HD.
    • neviem sice ale myslim si, ze to im bude chvilu trvat. GTA VI asi nevyjde nijako skoro. Inak dalo by sa ocakavat to co sa stalo s GTA IV prechadzali na next-gen mali novy engine a preto bola hra taka nejaka prazdna, asi nebol cas ani prostriedky aby vtedy urobili "GTA V". Na terajsi next-gen budu naklady (aj casove) mozno este vyssie. Ale len si to predstavit *14* inak myslite si, ze GTA 6 bude vo Vice City?
    • ucho
      popravdě já jsem zvědav už na případné GTA V na nextgen konzole...
      • smejki
        imho tam bude jen více objektů (aut, chodců atp.), lepší paměť světa (když se otočim, auto nezmizí) a vykreslování do větší dálky.
        • ucho
          a imho tobě to přijde jako málo? plus předpokládám lepší textury...
          • smejki
            nepřijde. Jen aby někdo nečekal !ZOMFG GRAFIX! Nablízko ta hra bude vypadat +- stejně a kdeco, co bylo vyvinuto pouze s ohledem na parametry next-genu, tu hru graficky předčí. Lepší textury? To záleží na tom, v jaké kvalitě mají originální zdroje. Pokud to rovnou dělali s resource budgetem current genu, tak se nikdo s novými lepšími texturami pro celý svět dělat nebude. Jo a zapomněl jsem na Full HD a 60fps - to schramstne majoritu výkonu. No ale co, ono to už takhle vypadá nádherně.
          • spoock
            textury jsou v pohodě, spíš bych čekal u nextgenu lepší framerate (na současných konzolích to není nejhorší), spíše by bodlo vyhlazování, to mi celkem chybí, protože to někdy v dálce trochu splývá
  • Já jim to přeju, Rockstar je jedno z mála studií, které si v dnešní době troufá udělat promakanou hru. Určitě si to zaslouží mnohem víc než vývojáři, kteří se nezmůžou na nic lepšího než trapné koridorovky ala CoD
  • Hanzales
    Pokusím se vyvážit zdejší nepřejícnost, já jim to přeju. Věřím, že to dalo hafo lidem práce a sami to chtěli mít čupr dupr. Docela by mně i zajímalo jaké to asi je něco podobného spoluvytvořit a pak číst reakce hráčů, jak se baví a užívají si to. Mně zatím na každém kroku přesvědčuje to, že si dali záležet. Možná dokonce i chápu větší marketing (i když dost tomu přidá takový ten self-hype samotný). Pokud chtějí udělat větší a parádní hru a více to stojí, je třeba zatlačit tam, kam obvykle až tak netřeba ;o) Já Rockstárům děkuju a úspěch jim upřímně přeju ;o) dabacktothegame
  • FAscinuje mě, kolik nenávistnejch a nepřejicích sráčů tady v tý republice je. Sem socka, nemám na konzoly, tak závidim a hejtuju co se dá... přitom 3/4 z vás by si u GTÁčka vyhonila péra.
    • walltar
      Na jaké zatížení ty konzoly potřebuješ ... pokud nebudeš tu konzolu dělat zrovna z nějakých šílených profilů, tak tě nebude stát až tak moc. Samozřejmě taky jde o to kolik těch konzol budeš chtít udělat, ale myslím, že každej druhej zámečník ti jich sfoukne kolik jen budeš potřebovat za pár korun. Bych řekl, že bych ti mohl na konzoly sehnat nějakého fachmana co to udělá za dobrou cenu, zas tak finančně špatně na tom určitě nejsi.

Btw ... co má tvoje potřeba kupovat si konzoly společného s GTAV?
      • Pro tebe i pro OP. Konzole bez konzole, jako růže bez růže. *15*
        • walltar
          Nemáš tak úplně pravdu ... není totiž konzola jako konzole. A slovo Konzola (podpěrný stavební prvek) se skloňuje jinak než konzole (herní zařízení). A konzola se zrovna skloňuje podle ženy. *3*
    • ucho
      dost lidí to nemyslí ani vážně a baví se tím, že na ně v diskuzích někdo reaguje... holt vrchol jejich sociálního života :)
  • Pilgrim66
    Peníze si slušně vydělali a hráči jsou podle všeho spokojeni. Nikdy nepochopim proč každej kdo hodně vydělá, je hned považován za něco špatného v našem národě a musel na tom udělat nějakou faleš...

Za dobrou práci si člověk zaslouží patřičnou odměnu. Já jim jí přeju. Přijdě taky s něčím novým o co je zájem a taky na tom vydělejte. Od té doby co je kickstarter nemůžete ani prskat, že není kapitál.
    • Proč v našem národě? Protože to tak u nás mnohdy je. Samozřejmě se to týká politiky a spřízněných firem, které mají své poslance jako loutky, nikoliv vývoje her. Kdybys věděl něco o tom, jak se rozkrádá a rozdělují peníze do těch správných kapes, tak by ses pověsti těchto zbohatlíků nemohl nikdy divit. Ale to jsme off topic...
      Myslím, že čeští vývojáři takoví boháči nejsou (rozhodně ne jako Rockstar) a hlavně nezbohatli podvody a krádežemi. Doufejme, že ještě nějaký čas budou vyvíjet hry a nepřesedlají na "výnosnější řemeslo". *3*
    • GlaDOS
      No, pro našince není zrovna nejlehčí se na Kickstarter dostat.
  • Člověk by měl mít radost už s toho, že COD není nejprodávanější a nevydělávající hrou v první den prodeje. Blahopřeji Rockstar!!
    • Bohužel to ale budou hrát stejně nároční lidé ...
      • Ja jsem treba narocnej na svobodu pohybu a kreativitu takze v tom mi GTA vyhovuje zatimco CoD moc ne
  • Ačkoliv Rockstar zatím ani pod oficiálním tlakem komunity neprozradil podrobnosti ohledně eventuální PC verze, o její existenci může pochybovat snad jen málokdo. Umocněno i tím, že se před nějakou dobou objevil inzerát Rockstaru hledající posilu do vývojářského týmu mající za úkol převádět tituly studia z konzolí na PC. Bingo? Otázka tedy není zda, nýbrž kdy.
    • S takovými zisky je Sony s Microsoftem nepřeplatí. Podle dohody nechají konzolovou exkluzivitu pár měsíců , ale pak stejně vtrhnou na PC trh a vydělají další miliardu pro potěchu svou i akcionářů . Jsem už teď zvědav na formu DLC
      • To je tak, ze ted je verze pro PS3 a X360 a potom next gen pro PC,PS4 a XOne.
    • Miserius
      No, kdyz ma kazdych 10 minut nekdo nutkani nas o tom ubezpecit, asi tomu moc neverite *1*
      • Ty už máš z té PC verze očividně noční můry *7*
        • Miserius
          Z lidi co kazdou minutu nekde skuhraj mam nocni mury
          • Klid lidi to je ten konzolový vyvolávač hádek s averzí na PC, vůbec se s ním nebavte.
          • Nejvíc tady skuhráš ty když vidíš v jakémkoliv příspěvku výraz "PC", nejvíc poslední dva týdny u každého článku o GTA *3*
          • Me neprislo, ze by v tom prvnim postu skuhral, ty mas pouze averzi na PC nic jineho, ja osobne konzole toleruju, ale to neznamena, ze jsou neco uzasneho dle meho vlastniho nazoru nejsou (jsou to jen tahadla penez a drazsich her). Ale kazdy ma nejaky nazor, kazdopadne te to neopravnuje nekoho takto osocovat.
  • Veskoslav
    Já jim to přeji. Sice to bude takové, že vyždímaly defacto mrtvé stroje, pak to s velkou pompou hodí na pc a next gen konzole a lidé to budou kupovat, ale to je prostě život. Úspěch je úspěch a je defacto jedno, jestli je to vydané na staré železo nebo nové. Pakliže to lidi baví a je to dobře udělané, tak nevidím důvod, proč by to tak být nemělo:)
    • Mne se prave ta jejich filozofie libi. Stvorili zijici svet pro platformu velice omezenych vykonovych moznosti. Ten svet funguje velice dobre, sice buhvijako nevypada. Navyseni vykonu dalsi generace pak doufam posune dal i ten vzhled a umozni zvetsit mapy. To je dobra cesta.
      Opacny pristup je napriklad Arma3, ktera soustredila sily na vytvoreni velikeho a dobre vypadajiciho sveta, ktery je ale z hlediska funkcnosti temer mrtvy.
      • Veskoslav
        Arma III je zcela jiný žánr hry, to nelze srovnávat;)
        • Srovnavam jenom princip filosofie vyvoje. Nesrovnavam hry. V Arme se svet neustale zvetsuje a pritom se temer neresi kvalita jeho funkcnosti.
          • Veskoslav
            No a taky můžeš srovnat velikost a počet zaměstnanců, rozpočet na hru atd;) Jak říkám, porovnáváš nesrovnatelné;)
          • S tím bych úplně nesouhlasil. V Armě se řeší kvalita i funkčnost. Ale je pravda že ne vždy se vše dostane do prvního vydání hry, to je pravda.

Jinak klobouk dolů před GTA, už aby byla na PC.
  • Jo ty si tedka asi zijou :) btw nechapu jak mohlo cod vydelat za den 500 milionu dolaru takova chujovina oproti tehle hre

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit