Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Coz je myslim, velmi dobra zprava a videt ze vsichni radi GTA V. *3*
  • Tak doufám, že se nebudou bát to hodit i na PC *4*
    • Keyz
      Hlavně s těma prachama by to mohli slušně vylepšit a zařídit aby to šlo normálně většině lidem.
      • Miserius
        Jo, protože vydelavaj penize jen aby je zas narvali do portu *15*
        • Keyz
          Vydělávají peníze aby vydělali další peníze *3*
          A když něco vylepšíš většinou tomu lze dát větší přidanou hodnotu anebo to koupí více lidí.

I když hodně fandů by to koupilo i takto jak to je kdyby to bylo na PC. O tom není pochyb.
          • Miserius
            Pochybuju ze by na pc prodejich vydelali vic nez na prodejich z obou konzolí *3*
            A nevim co porad mas proti tomu "jak to ted je" ja v tom nevidim jedinej problem... Jediny co chce opravit je AI spolubojovniku, ale necekam zazraky, neni to SWAT a dat moznost preskocit mučící scénu pac ta me fakt byla neprijemna, nechtel jsem toho chudaka mucit a jeste jsem musel sam vybirat nastroje a mlatit/sekat/topit
            • Kdyz vezmeme v potaz jen GTA, tak pravdepodobne ne, ale jinak ma PC i pres warez 2x vetsi vyvoj a prodej her, nez na PS a Xbox dohromady
            • Keyz
              To je jasným že nevydělají více jak z obou konzolí v prodejích na PC, ale psal jsem o jedné z možností jak viděl na PC verzi více. Když chceš prodat dům, taky ho často zrenovuješ před prodejem.... Nemá cenu řešit přesné čísla protože je stejně nikdo z nás nezná ale tohle je jedna z možností jak se to obecně dělá.

Vylepšení na PC jsem bral například možnosti nastavení jako byly v GTA IV a ideálně i lepší rozlišení textur apod. Nic extra.
              Jestli by to chtělo AI tak to taky ale to bylo logicky bylo i v opravě na konzole.
  • Nechci vyrypovat, ale CoD bude daleko více ziskovější. Na GTA se pracuje xx let a nákldy čtvrt miliardy dolarů. Nové CoD zfoukne A-B za 8 měsíců stylem ctrl+c/v a náklady veškeré žádné.
    • Pochybujem, COD je uz trapne.
      • Vždy se našlo dost ichtylů co to koupili. Myslím, že se jim tržby pohrnou neboť CoD Dog se střelbou ve vesmíru jim opět seřere kupa lidu.
        • kupa ovec!!
  • Gta to přeju, nehrál jsem ale vypadá jako skvělá hra :-) počkám si buď na pc nebo jak na konzole trošku slevni.. Nevíte někdo jak je to s tou instalací pro majitele 4gb xboxu? Jako moc se mi nechce kvůli jedné hře kupovat disk. Nejde to hrát bez instalace?
    • Samozřejmě, že jde. Jenom se ti konzole odvděčí hlučnou mechanikou, pokud si hodláš pořídit tu nejstarší verzi Xboxu. Ta novější by už hlučná být neměla (nemůžu posoudit, sám mám tu první verzi). Jinak, se dají hry instalovat i na USB Flash Disc, takže, pokud máš jeden s propustnou pamětí minimálně 7.8 GB, tak není co řešit. Potíž je v tom, že pokud nainstaluješ jenom instalační disk a druhej ne, (ten druhej Rockstar nedoporučuje instalovat, jinak tím snížíš výkon konzole a to se pak projeví na vyhlazování textur), tak ti Xbox bude hučet stejně pořád. Já to vyřešil instalací instalačního disku na HDD 7.6 GB a druhej 7.8GB na USB Flash a konzole nemá problém s vyhlazováním. Zkrátka si nějak Xbox nerozumí s dvemi instalacemi jedne hry na na stejné úložiště :)
      • Trošku jsem to vysvětlil polopatě, za což sr omlouvám. První disk musíš nainstalovat bezpodmínečně a jak jsmr zmínil, můžeš ho klidně nainstalovat na flashku.
        • Díky moc za radu ;-) Jinak Xbox mám ten Slim, hlučný ani moc není. Jestli to jde na flashku tak super. Ještě jednou díky :D
  • Vyrobit takovou hru muselo dát hodně práce, nervu a dlouhých nocí. V takové továrně bych nechtěl pracovat ani za dvojnásobek platu. Zaměstnanci z těch peněz nepocítí žádné prémie. Ale blahopřeju jim k ůspěchu. Dobře to načasovali.
  • Můžu se zeptat jestli hra obsahuje kooperativní režim pro dva hráče? myslím jako třeba v saints row - společné plnění misí, procházení příběhu a tak podobně?
  • Gratuluji .GTA si o pořádné zisky říká od počátku série . A aby ne , znáte snad lepší sandbox ? Téhle hře možná vyšlapal chodník Driver, ale zábavu a otevřenost přinesli až Rockstaři . Koupě kteréhokoli dílu je i v případě konzolí sázka na jistotu. . Škoda Hot Cofee... pro odrostlé děti dokázal přinést porci hodnotného obsahu navíc .
  • To jsou slusne prodeje
  • Keyz
    To vypadá na dobrý příklad velké firmy který snad není zadlužená jako prase.
  • to jako fakt za BO2 500 mega..? :-o tvl kdo to kupuje?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit