Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 beta zvládá questy a obtížnost na jedničku
5.5.2012 | Karel Drda
450 příspěvků
-
Treba takova Eve Online-9 let stara hra-vypada rozhodne lepe nez tahle novinka. Ano,uz vidim jak tu zacnete psat ze Eve je uplne o necem jinem,ale neni. EVE je MMORPG,tohl eje taky MMORPG.
A i ten Age of Conan vypada na dx 10(11?) a max detaily lepe. A bezi plynule. -
Krmil krávy? Takže farmville? *4* No nevím, že začátku jsem byl hodně nadšený... Ale asi mám jiné hodnoty, protože po shlédnutí nějakého toho gameplaye mi to o moc jiný než zbytek MMORPG nepřipadá - jen mírný pokrok. Týpek (ze Sophy.cz - vtipný člověk, co to docela pěkně umí podat) - pořád dokola rasil nějaké kentaury, tahal červy ze země atd.. Žádný příběhový prvek - rozhovor, narace tam není... Co mne zaujalo, že si mohl volně měnit zaměření svého Inžy class, a snad i docela zajímavý systém expení... To je ale tak všechno - pořád ale považuji mnohem dál ve vývoji SW:TOR
-
Člověče tys to napsal tak, že bych si to i koupil. A to MMO nehraju :)
edit: to byla reakce na Milopa 33 -
Kraviny tu pises ty. Nekdo ma jiny nazor a ty ho hned posilas ven?
Dival jsem se na max nastaveni hry na youtube a to ma byt jako nekrasnejsi MMORPG? Pro me rozhodne ne. A ten poloasisjsky styl postav mi taky nesedi.
Nicmene na grafiku s eda zvyknout(vetsinou). dulezity je gameplay. -
Chlape ty mi prostě mluvíš z duše, nicméně mě osobně se líbilo trochu víc LA. Byl to trochu nostalgický zážitek i když to tam vypadalo naprosto jinak až na pár detailů podle kterých člověk poznal kde je
-
Ten víkend byl prostě něco, sobota celý den venku, neděle celý den u kompu s "živoucí" hrou. U jakého mmo se nezúčastníte questu, ale hra na vás nečeká? Prostě se ta událost stane a když tam přijdete, krajina se prostě změnila. Beta byla sice ještě neodladěná, na každém stroji to šlo jinak, ale byli jsme snad rádi, že nás po těch letech nechali alespoň nahlédnout. Graficky jsem to měl na střed, aby mě to ve velkým počtu lidí nedělalo slideshow, když jsme zachraňovali i blbou farmu skoro ve 20 lidech, hned na začátku jako kdyby byl člověk v raidu a hra nám tím náležitě zatápěla přísunem nepřátel. Já si tam opravdu připadal potřebný, protože když příliš sekal boj, tak jsem nosil vodu a hasil požár nebo krmil krávy, ale do celkového eventu jsem přinesl nějaké body, prostě paráda. Spolupráce bez nutnosti party, ale každý dostane svůj díl. První hra, která člověka donutí oživit nznámého človíčka a nenechá ho ležet na zemi jen proto, že vedle je důležité npc nebo materiál na craft. Ten boj je tak dynamický, že to lidi prostě berou jako samozřejmost a drží pospolu.
Graficky jsem to napálil jen v Divinity Reach (hlavní město lidí) a zůstal jsem tam civět přes hodinu, možná dvě. Chodil jsem s tou maximální grafikou po náměstích a prostě jsem už nechtěl pryč. To je taková nádhera a v pohybu, žádné screeny, kterými nás jen poslední léta krmily. Nejhezčí město, které jsem viděl, svou živostí, velikostí a detailností se mu asi nemůže nic vyrovnat. Jako kdyby makali celou dobu jen na něm.
Těším se na další betu, upřímně SWTOR se otřásá v základech. Krabice je už předobjednaná a těší mě fakt, že to byly poslední peníze, které jsem do toho vrážel, i když by ta hra zasloužila klidně i měsíční poplatky. Jak to ti lidé dělají?
*5* -
Je to jasný. Kupuju.
-
Podľa mňa je tá hra nádherná :) Trochu mi pripomína starý dobrý Gothic. Grafikou aj hrateľnosťou.
http://i.imgur.com/BUaVL.jpg
http://i.imgur.com/jjo1T.jpg
http://www.pixroute.com/hf9ws848tiqe/gw015.jpg.html
nepoznáte niekto nejaký image hosting kde sa dá uploadnuť 8,2MB screenshot? :D
to je ďalšia super featurka GW2 - dajú sa robiť high-res screeny (väčšie ako dokáže zobratiť váš displej) -
Zapni Age of Conan na full grafiku a něco povídej :D Já osobně mám teda radši malovanou grafiku, alá SWTOR :)
-
Chmatákov sem hrával když to začínalo :D Solidní hra :D
-
Chmatákov rules them all! *5*
-
To jo no, na Ultimu zatim nema nic *4*
-
2 Trol.diskuzni: Jenom zpětně k WoWu, hrál sem jen jediné lepší MMO a to Ultimu Online, všechno ostatní jsou zvratky, samozřejmě pouze můj "objektivní" názor... WoW je a stále ještě nějakou dobu bude nejlepším MMO... Ale tak ty už se těšíš na Older Scrolls Online, že... *14*
-
nauč se základy výrokové logiky a bude ti jasné, že kolega postuloval správně.
-
Já sem pirát .... mě je ukradené komu vadím. *1* *1*
-
guild wars 1 :D sem ho ted zapnul po roce :) a rikal sem si jak pekne to ted vypada :D
-
Já nic neshazuji. Jen jsem napsal že Windows nejsou tak dokonale jak by mohli byt. A rozhodne tam nebezi vsechny hry, hlavne ty stare bez problemu.
-
Podle tebe, a já chci v každé hře realistickou grafiku ... prostě se mi to líbí.
Navíc co má grafika co společného jestli je to fantasy MMO nebo Sci-Fi FPS? U každé hry jde udělat realistická grafika ... jde jenom o to jaké použiješ modely a textury.
Každopádně já na grafiku nenadávám ... mě u her zajímá hlavně gameplay grafika je až na posledním místě. Prostě můj sen je minecraft s ultrarealistickou grafikou bez kostiček ... -
Tak třeba tera má lepší hrafiku ... i když ty polo teda spíš 90% nahé postavy nedávám, a to poslední final fantasy MMO taky vypadalo dobře. prostě někdo řekne že to má hnusnou grafiku a někdo že lepší není ... to je na každého vkusu.
Jinak na max detaily sem hrál celou dobu ...
Já nehraju kvůli grafice ale kvůli gameplayi ... ale kdyby to vypadalo ultrarealisticky tak se nezlobím. -
Protože SWTOR mě dokázal u plnění questů v MMO tím příběhem, postavama, atd. udržet. Pro mě je ve hrách prostě důležitej příběh a SWTOR ho má i v MMO prostředí.
Ale máš pravdu, MMO kvůli silnýmu příběhu primárně hrát asi nebudu (na to mám Mass Effect, Zaklínače, The Longest Journey, co já vím co dalšího....)