Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 beta zvládá questy a obtížnost na jedničku
5.5.2012 | Karel Drda
450 příspěvků
-
Tak proč jsi to psal cituji "Ale jako někdo, kdo hraje hry hlavně kvůli příběhu si SWTOR celkem užívám"...
-
Chmatákov FTW, voe! *1*
Slabé, co? *13* -
po hraní Minecraftu, je mi už jedno na jakou grafiku koukám, hlavně že je to dobrá hra
-
Presne. GW2 sice nema ultrarealisticke textury, ale autori vytvorili dechberouci scenerie a nepreberne detaily doslova na kazdem kroku. To ze k tvorbe impozantnich prostredi nemusite mit fotorealistickou grafiku dokazal koneckoncu treba Minecraft.
-
Ne kvůli příběhu, ale když tam je, tak je to minimálně pro mě lepší. Proto se třeba moc těším na The Secret World.
-
Mě vadí DRM a taky lidi "tvého kalibru".
-
Netvrdil jsem, že MMO nemůže mít dobrý příběh, jenom nechápu proč hrát MMO kvůli solo příběhu, od toho jsou singleplayer hry...
-
Všichni tady nadávají na grafiku. Takže dobrá. Jmenujte jediné MMOčko, které vypadá líp. Pokud se vám GW 2 grafika nelíbí, kupte si nové železo a zapněte maximální detaily.
-
Realistická grafika ve fantasy mmorpg? Pokud chceš realitu, jdi ven a nepiš tady krav!ny. A grafika GW 2 je MMO průměr? Podle mě je to momentálně vizuálně nejhezčí MMOčko.
-
Nevím, proč by MMO nemohla mít silný příběh...
A bohužel nevím, co znamenají ty zkratky (až na PvE). -
Rozhodně. Z toho co sem i na svým obstarožním stroji viděl je to ůžasný a obrovský. Podle mě to ale člověk z screenshotů a videí nemůže ocenit. Musí si to pustit, postavit se na kopec a zírat kolem sebe.
-
Souhlas, na maximální nastavení je to naprostá nádhera.
-
Ty screeny co tu jsou jsou naprosto nevypovídající... hrál jsem hru na maximálním nastavení a vypadá úplně jinak, nehledě na to, že je to jenom beta.
-
ja hral betu s max nastavenim a hra vypadala 2x lip nez tenhle screen to musel met nastavene na low/medium
-
Ahoj jelikož mě beta minula, tak se chci zeptat, jak je to s lootem, craftingem a obecně s vybavením.
Třeba v tom se mě líbil Perfect World, spousta equipu + náhodné bonusy pokud se výroba povedla atd. -
Lidi nepotřebujou, aby to mělo grafiku jako crysis, jen né grafiku jako 10 let stará hra kde pomalu nepoznáš jestli je strom jehličnatej nebo listnatej.
-
Nikdy jsem nehral spantou hru s dobrou grafikou, ale klidne si zahraju dobry hry se spatnou grafikou.
-
Proc hned jako Crysis? Mezi timhle a Crysis je jeste mnoho stupnu, ve kterych hra vypada podstatne lepe a bude hratelna.
-
Kdybych hrál hry kvůli příběhu, tak nehraju MMO... ostatně to bylo jediné dobré na SWTOR, ale GW2 se hraje kvůli něčemu jinému a to WvWvW a sPvP, PvE je tam jenom jako bonus.
-
To se mylis, mmo proste nemuze mit grafiku srovnatelnou napr. s Crysis 2, protoze by to soucasne pc nezvladli.